Home Reis Luxe jachtcharter in New England: herfstgebladerte en verse kreeftlekkernijen

Luxe jachtcharter in New England: herfstgebladerte en verse kreeftlekkernijen

0
Luxe jachtcharter in New England: herfstgebladerte en verse kreeftlekkernijen


Genesteld in de noordoostelijke hoek van de Verenigde Staten ligt een regio versierd met adembenemende natuurlijke schoonheid, doordrenkt van maritieme geschiedenis en met een kustlijn die good is om te verkennen per luxe charterjacht. Zes staten – Rhode Island, Connecticut, Massachusetts, Vermont, New Hampshire en Maine – omringen de Atlantische kust en creëren een prachtig, compact vaargebied dat bezoekers zal verrassen met zijn diversiteit en charme.

Nieuw Engeland is zeilgebied, waarbij Newport de thuisbasis is van het iconische zeilevenement Americas Cup, maar jachten in alle soorten en maten zijn beschikbaar voor constitution in het gebied. Deze stad in Rhode Island toont op perfecte wijze de koloniale architectuur van de regio, prachtige klifwandelingen en de iconische jazzscene, waardoor het een populair startpunt is voor jachtcharters. De stad, gelegen op de landtong van Aquidneck Island, is omgeven door water en beschikt over talrijke jachthavens waar u uw constitution kunt ophalen. Voordat u op pad gaat, moet u zeker enkele van de grootse zomerhuisjes verkennen, zoals The Breakers en The Elms: het zijn geen huisjes zoals u zich kunt voorstellen, maar ze nemen bezoekers mee op een unieke reis door 250 jaar Amerikaanse geschiedenis, architectuur en landschapsarchitectuur.

Bock Island is een korte cruise ten zuidoosten van Newport en biedt een typische eilandervaring – denk aan eten en drinken met uitzicht op de oceaan, met boetiekjes omzoomde straten en enkele van de meest ongerepte witte zandstranden van het land. Vissen rond Block Island zal je verslaafd maken vanaf het second dat je begint, en het eiland biedt volop mogelijkheden voor zowel doorgewinterde vissers als nieuwkomers in de sport. Veel jachten zijn uitgerust met de modernste visuitrusting, plus kapiteins en bemanningsleden die de beste plekken kennen en u bij elke stap begeleiden – de chef-kok kookt zelfs uw vangst voor het diner. Voor degenen die liever op hun gemak van hun vis genieten, geserveerd met een glas wijn, zijn er tal van prachtige visrestaurants, waaronder heerlijk dineren in The Atlantic, het leuke resort Ballard’s en de eenvoud van het strand: wie het eerst komt, het eerst maalt. Gestrand.

Een van de beste dingen van het charteren van uw eigen privéjacht is de vrijheid om uw reisroute te plannen rond uw eigen interesses, zonder de beperking van dienstregelingen van veerboten en overboekte dagtochten. Door samen te werken met een professionele jachtchartermakelaar kunt u vooraf een vakantie op maat samenstellen. Maar wees niet bang om de kapitein en de bemanning van uw jacht te vertrouwen als zij alternatieve activiteiten aan boord voorstellen. Deze zijn vaak lokaal en kunnen u verborgen juweeltjes en seizoenshoogtepunten op de door u gekozen bestemming aanbevelen.

Als jarenlang speelterrein van de Amerikaanse politieke elite – met title de Kennedy’s, de Clintons en de Obama’s – roept het Massachusetts-eiland Martha’s Winery beelden op van uitgestrekte landgoederen en complexen die eigendom zijn van de rijken en beroemdheden. Het eiland is echter niet alleen voor de elite: ongerepte stranden, glooiende landbouwgronden en pittoreske stadjes vormen een serene ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Van de kleurrijke peperkoekhuisjes van Oak Bluffs tot het historische walvisdorp Edgartown: het eiland is een lappendeken van schilderachtige gemeenschappen, elk met een eigen karakter. Door met een privéjacht te varen kunnen gasten de kilometerslange schilderachtige kustlijn verkennen, onderweg stoppen om te genieten van verse zeevruchten in eating places aan het water, of gewoon ontspannen aan dek terwijl de bemanning koele drankjes serveert en uw privékok het diner aan boord bereidt. De chef-kok bereidt maaltijden op foundation van de voorkeuren van uw gezelschap: uw chartermakelaar stuurt u een voorkeurenformulier dat u vooraf moet invullen en de bemanning en chef-kok zullen het jacht bevoorraden en op foundation daarvan de keuken plannen.

Een paar uur varen vindt u Nantucket Island, dat ondanks dat het slechts 42 kilometer van het vasteland verwijderd is VS, voelt een wereld weg. Met zijn overvloed aan natuurlijke schoonheid en rustige wateren zal het geen verrassing zijn dat buitenactiviteiten gedijen op Nantucket – of je nu zwemt in de Sound, offshore vist of paddleboardt langs de kust, er is voor elk wat wils. De meeste charterjachten hebben een selectie waterspeelgoed aan boord, zodat u de tijd kunt nemen en alles kunt uitproberen. De bemanning zal in een aantal vredige baaien voor anker gaan om het speelgoed op te zetten, het zwemplatform te openen en de tender op te starten – die sleepboten en waterski’s kan trekken of gasten aan land kan brengen om te verkennen. Na een aperitief aan boord kan de tender de gasten ook begeleiden naar een diner in een van de geweldige visrestaurants, waaronder de Cru Oyster Bar, een informeel elegante locatie waar bij zonsondergang good gepelde oesters en prachtige wijnen worden geserveerd. Voor speciale gelegenheden kunt u The Galley Seaside proberen, waar u de kapiteinstafel kunt reserveren of direct op het strand kunt dineren – good voor ontspannen familiemaaltijden. Relaxte Millie’s serveert kustgerechten en hun kenmerkende Madaket Thriller-cocktail op een informele locatie aan het strand. De bemanning verwelkomt u weer aan boord met een slaapmutsje voordat u zich terugtrekt in uw luxe hut waar het mattress is neergeslagen en de zonwering is gesloten om een ​​goede nachtrust te garanderen.

Het iconische schiereiland Cape Cod steekt uit in de Atlantische Oceaan en boten worden tot op de dag van vandaag beschermd door de overvloed aan historische vuurtorens die langs de kustlijn staan ​​en wat is een betere manier om hun charme te waarderen dan vanaf het dek van een luxe jacht. Walvissen kijken is hier een ander populair tijdverdrijf dankzij het Stellwagen Financial institution Nationwide Marine Sanctuary, een rijke voedingsbodem voor bultruggen, dwergvinvissen en grienden. Het leven is ontspannen in Cape Cod en draait om het delen van lekker eten, ontspannen op prachtige zandstranden en samenzijn met familie en vrienden. Maar er heerst meer dan alleen een relaxte sfeer: de kaap beschikt over 83 musea en theaters en maar liefst 42 eersteklas golfbanen. Uw chartermakelaar en bemanning kunnen bezoeken, tickets en afslagtijden organiseren die passen bij de route en brengen u aan wal met de tender, halen u op aan het einde van een drukke dag en zorgen voor een diner en drankjes bij terugkomst.

Voor een verlengde constitution reist u verder naar de haven van Boston, waar een bezoek aan Rowe’s Wharf en Faneuil Corridor gasten tevreden zal stellen die zin hebben om te winkelen of het fascinerende Boston Tea Get together Museum te bezoeken. Vervolg uw weg langs de kust naar Maine, waar u de enorme omvang van de regio zult ontdekken en zult begrijpen waarom het de Pine Tree State wordt genoemd: een groot deel van de 400 kilometer lange kustlijn is bedekt met prachtige bossen. Wandelen door het Acadia Nationwide Park of deelnemen aan een diepzeevisexpeditie magazine u niet missen. Maar ook vanaf het zonnedek van uw luxe jacht is er volop bedrijvigheid te zien terwijl traditionele kreeften- en schelpboten voorbij varen. De chef-kok kan misschien zelfs kreeft en andere vis voor het diner kopen, rechtstreeks van het jacht – zeevruchten zo vers als maar kan.

Het culinaire landschap van New England staat bekend om zijn kreeft die de boventoon voert, met zijn zoete en sappige vlees, of het nu gestoomd wordt met getrokken boter of in een stevig kreeftenbroodje. Even iconisch zijn de gewaardeerde schelpdieren uit New England, waaronder dikke oesters geoogst uit de ongerepte baaien van de regio en sappige mosselen die good zijn voor chowders of rauw worden geserveerd met de halve schelp. Sint-jakobsschelpen, geoogst uit de koude Atlantische wateren, hebben een delicate smaak en zachte textuur, terwijl kabeljauw, schelvis en heilbot hoofdbestanddelen zijn van de op zeevruchten gerichte keuken van de regio. Of u nu geniet in een rustieke mosselhut met uitzicht op de oceaan of geniet in een gastronomisch restaurant, zeevruchten uit New England zijn een culinair genot dat het rijke maritieme erfgoed van de regio weerspiegelt. Als zeevruchten niets voor u zijn, kan uw privéchef aan boord eten naar elke smaak bereiden, ervoor zorgen dat er voldoende aanbod is voor de kinderen en rekening houden met speciale dieetwensen.

De toegankelijke kustlijn van New England kan in slechts een week worden bevaren, maar heeft bezoekers genoeg te bieden voor langere charters. Het primaire charterseizoen loopt van mei tot oktober, wanneer de zomerbries het sterkst en betrouwbaarst is. Als je getuige wilt zijn van het ansichtkaart-herfstseizoen, wanneer de bomen pronken met hun caleidoscoop van goud, oranje en rood, dan biedt half oktober de meest indrukwekkende present, terwijl de zon nog steeds zijn warmte behoudt.

Terwijl de zon ondergaat boven de rustige wateren van New England en een gouden gloed over de horizon werpt, is één ding duidelijk: beginnen aan een privé jachtcharter in deze pittoreske regio is een ervaring als geen ander.

Trina Howes

Trina Howes is directeur van CharterWorld Amerika. CharterWorld America is een luxe privéjachtcharterbedrijf dat uitstekende vakanties creëert met uitstekende jachten tegen geweldige prijzen – wereldwijd. Als u gastblogger wilt zijn op A Luxurious Journey Weblog om uw profiel te vergroten, alstublieft Neem contact met ons op.

Vond je dit artikel leuk?

Ontvang soortgelijke inhoud rechtstreeks in uw inbox.

Schakel JavaScript in uw browser in om het formulier te verzenden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here