Home Renovatie van huizen Deskundig advies: 9 dingen die u bij Salvage kunt kopen, met Zio & Sons

Deskundig advies: 9 dingen die u bij Salvage kunt kopen, met Zio & Sons

0
Deskundig advies: 9 dingen die u bij Salvage kunt kopen, met Zio & Sons


Voor het Salvaged-nummer van deze week, een favoriet uit de Remodelista-archieven:

Architecturale berging kan dienen als toolkits voor zelfexpressie, volgens Anthony D’Argenzio van “op maat gemaakte creatieve en ontwerpstudio” Zio & zonen. Hij heeft classic bouwonderdelen in voorraad, of het nu gaat om ladeknoppen of trapbekleding, om kamers voor klanten en hemzelf te verlevendigen. Hij koopt zijn lichtere inventaris, zoals {hardware} en verlichtingsonderdelen, bij on-line bronnen, en hij struint de verkoop van onroerend goed en bergingswerven af ​​op zoek naar iets dat te duur of te groot is om te verzenden. De materialen, legt hij uit, kunnen smaak en mogelijkheden voor het vertellen van verhalen toevoegen aan elk venture, en ze kosten vaak minder dan hun moderne tegenhangers. En door de componenten te recyclen, komen ze niet op stortplaatsen terecht.

Onder zijn favoriete materiaalgenres die hergebruikers belonen:

1. Teruggewonnen hout

 “Elk stuk hout in zoveel variaties vertelt een verhaal, of het nu 12 is
Boven: “Elk stuk hout in zoveel variaties vertelt een verhaal, of het nu oorspronkelijk deel uitmaakte van een promenade of een fabriek of de gevelbeplating van een huis. Misschien is het vijftig keer geschilderd, of misschien is het in de originele afwerking gebleven. En de mogelijkheden om het te hergebruiken zijn eindeloos: verander het hout in sierlijsten, planken, een console, dangle er haken aan of gebruik het om een ​​hele muur te bekleden. Koop iets meer dan je denkt nodig te hebben, zodat je het in nabijgelegen ruimtes kunt verwerken als je wilt, en voor wat samenhang zorgt.” Foto door Martijn Thompson, met dank aan Zio & Sons; voor meer, zie Huisbezoek: 50 tinten verweerd wit in Hudson, NY, van Zio & Sons.

2. Oude gootstenen

 “Ze hebben zo’n mooi karakter en patina.  als je de 13 kunt vinden
Boven: “Ze hebben zo’n mooi karakter en patina. Als je ze kunt vinden met originele {hardware}, is dat zeker ideaal, of als ze nieuwe fittingen nodig hebben, zorg er dan voor dat de gaten zo uit elkaar liggen dat je er nieuwe onderdelen voor kunt krijgen – anders kom je in de kosten van maatwerk. Als ze worden geleverd met beensteunen waarvan u besluit dat u ze niet nodig heeft, kunnen deze voor iets anders worden gebruikt. Niet alle stukjes hoeven te passen.” Foto door Martijn Thompsonmet dank aan Zio & Zonen.

3. {Hardware}

 “brons, ijzer, koper, messing – ze zijn allemaal bestand tegen w 14
Boven: “Brons, ijzer, koper, messing – ze zijn allemaal heel goed bestand tegen weersinvloeden. Als ik niet genoeg van één patroon kan vinden om alle lades en deuren in één kamer bij elkaar te passen, maak ik alle lades in de ene soort en de deuren in de andere. Zolang de ontwerpen zich maar in hetzelfde domein bevinden, of misschien zijn de metalen hetzelfde.” Foto door Marili Forastierigeproduceerd en gestyled door Zio & zonen. Zie voor meer informatie Een stenen boerderij uit de 18e eeuw in de Hudson Valley, ontdekt through Google.

4. Architectonische elementen en meubilair

 “probeer buiten de gebaande paden te denken: beschouw de stukken niet als 15
Boven: “Probeer buiten de gebaande paden te denken: denk niet dat de stukken alleen hun oorspronkelijke doel hebben, maar beschouw ze als kunstwerken. Misschien kan een houten kolom worden gebruikt als centraal stuk in de hoek van een kamer. Zet een oude deur tegen een muur en dangle er haken aan. Zet een raam tegen de muur, zodat het glas-in-lood textuur en karakter aan de kamer toevoegt. Verander de werktafel van een klusjesman in keukenkasten. Wat je kiest hoeft niet honderd procent logisch te zijn, het gaat ook om plezier; denk na over het gevoel dat je wilt overbrengen, en niet alleen over de perfecte kubieke centimeter.” Foto door Marili Forastieri; fotostyling door Zio & zonen. Zie voor meer informatie Een historische Hudson, NY, huis opnieuw uitgevonden (inclusief Europees antiek).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here