Home Mode Luxe modetrends voor 2023/24

Luxe modetrends voor 2023/24

0
Luxe modetrends voor 2023/24


De wereld van luxe mode evolueert voortdurend met elk seizoen nieuwe stijlen, ontwerpen en must-have-stukken. Nu we 2024 ingaan, verschijnen er verschillende belangrijke developments op het gebied van high-end mode waar kritische customers meer over zullen willen weten. Van assertion mouwen tot opvallende patronen, lees verder voor een overzicht van enkele van de belangrijkste luxe modetrends voor het komende jaar.

https://pixabay.com/images/catwalk-models-women-fashion-1840941/

Minimalistische handtassen

In handtassen, minimalisme zal in zijn. Strakke lijnen, eenvoudige gestructureerde vormen en gedempte kleuren zijn stylish. Geen luide brand’s of over-the-top {hardware}. Enkele van de meest begeerde tassen hebben een strakke buitenkant van leer en suède in tinten zoals beige, grijs en zwart. De ingetogen look straalt elegantie uit en laat het vakmanschap schitteren. Zoek naar deze ingetogen esthetiek van topontwerpers als Bottega Veneta en The Row.

Further grote silhouetten

Overdreven proporties zullen de appears domineren in 2024. Van opvallende mouwen tot broeken met wijde pijpen, outsized silhouetten zullen centraal staan. Dramatische mouwen die volumineus en architectonisch zijn, zorgen ervoor dat elke outfit er meteen luxe uitziet. Voor broeken kunnen wijde pijpen die licht golvend zijn, worden gelezen als ontspannen glamour. Outsized blazers en jassen dragen ook bij aan de omhullende vormen die overal te zien zijn.

Retroprints en patronen

Classic-geïnspireerde prints en patronen brengen eigenzinnigheid en karakter in luxe mode. Retro bloemen, geometrische motieven en abstracte aquarelontwerpen zijn uitstekende voorbeelden. Deze sierlijke prints passen het beste bij eenvoudige silhouetten, zodat de prints als een ster opvallen. Zoek naar deze pattern in jurken, rokken, blouses en accessoires zoals sjaals en handtassen. Vrouwelijk en speels, het is een veelzijdige look met nostalgische charme.

Luxe dameshorloges

Voor damesaccessoires zullen luxe horloges een topinvestering zijn. Zoek naar vintage-geïnspireerde wijzerplaten, leren bandjes en schakelkettingen, en kleine horlogekasten met een formaat voor damespolsen. Neutrale metallics zoals roségoud en platina zorgen voor een vleugje verfijning. Deze dameshorloges van Longines hebben een tijdloze uitstraling, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor wie op zoek is naar een unieke look voor het komende jaar.

Laarzen opnieuw uitgevonden

Schoenen zullen avontuurlijke nieuwe richtingen inslaan. Traditionele laarsstijlen krijgen moderne updates door onconventionele hakken, opvallende kleuren en overdreven silhouetten. Probeer eens een overknee laars met een dikke zool of kies voor een slouchy laars in een levendige rode of paarse tint. Deze pattern biedt volop mogelijkheden om je look te transformeren met avant-gardistische laarzen die een assertion maken.

Herenkleding voor dames

Op herenkleding geïnspireerde appears zullen ook sterk aanwezig zijn in dameskleding. Outsized blazers, losse broeken en andere op maat gemaakte stukken zijn geïnspireerd op de esthetiek van de jongens. Opa-vesten en andere gebreide kleding zien er stijlvol uit als ze worden gestyled met vrouwelijkere stukken zoals rokken en jurken. Deze herenmodetrend straalt vertrouwen en verfijning uit.

Verwacht op het gebied van luxe mode voor 2024 en daarna overdreven vormen, weelderige patronen en herwerkte klassiekers met een moderne twist. Terwijl gevestigde huizen nieuwe kijk op hun iconische ontwerpen naar voren brengen, zullen de catwalks innovatie blijven inspireren en nieuwe developments aanwakkeren die grenzen verleggen. Met zoveel verleidelijke stijlen in het verschiet hebben modeliefhebbers veel om naar uit te kijken dit komende jaar en het volgende jaar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here