Home Geschiktheid Winnaars van Summer time Form Up 2023!

Winnaars van Summer time Form Up 2023!

0
Winnaars van Summer time Form Up 2023!

Winnaars van Summer time Form Up 2023!

Ons workforce is voortdurend onder de indruk van onze LSF-gemeenschap. Alle vrouwen in deze gemeenschap hebben hun uiterste finest gedaan in deze uitdaging en we zijn zo trots op jullie allemaal! Jullie hebben deze uitdaging van 6 weken allemaal sterk afgerond, wat zal helpen geweldige gewoonten te creëren die een leven lang meegaan. Bedankt dat je jezelf en onze gemeenschap hebt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen!

We wilden de intensiteit terugbrengen met deze uitdaging: in onze trainingen, onze voeding, onze wekelijkse prijzen en, belangrijker nog, onze hoofdprijs (een free of charge reis voor twee naar HAWAÏ)!! We hebben Accountability Teams terug gebracht om leden met elkaar te verbinden en op elkaar te leunen voor ondersteuning tijdens de uitdaging van 6 weken. We hebben nieuwe video’s geïntroduceerd in de MOVE-app, allemaal gericht op specifieke delen van het lichaam om die verbranding echt te voelen. We hebben ook opnieuw wekelijkse weggeefacties geïntroduceerd voor onze #teamlsf-gemeenschap, die nog steeds de meest loyale en ondersteunende fitnessgemeenschap is die er bestaat!

Nu is het tijd om onze SSU23-winnaars uit te roepen! Deze inspirerende vrouwen hebben niet alleen ongelooflijke transformatiefoto’s, maar ook de meest hartverwarmende verhalen!

6 WEKEN TRANSFORMATIE | WINNAAR VAN DE GROTE PRIJS

Dara B. (dara_lsf_compassionatehouse) – Totaal verloren kilo’s: 8

Dara’s verhaal:

“Ik was zo opgewonden over deze zomerse vorm, omdat het erop aankwam dat ik een aantal nieuwe fitnessdoelen zou bereiken. Ik heb redelijk constant getraind, maar ik zag niet veel verandering meer. Ik had het gevoel dat ik dat misschien nooit meer zou doen mijn doelen bereiken.”

“We zijn met de uitdaging begonnen op de dag dat ik naar het kamp ging… Ik dacht dat dat moeilijk zou worden. Ik had veel gezonde snacks ingepakt en al mijn LSF-voeding ging mee om de verleidingen te helpen verdwijnen. Toen staarde ik naar de 14-daagse vorm Ik heb een maaltijdplan opgesteld om echt te ontgiften en mijn lichaam te helpen na het kamp. Het voelde zo goed! Vervolgens heb ik voor onze strandtrip een paar weken geleden naar het maaltijdplan gekeken en hebben we het eten voor het menu van die week ingepakt.’

“Mijn vader vraagt ​​zich af: hoe lang moet je nog zo eten? Omdat hij dol is op zijn frietjes… en niet op die van zoete aardappelen. Ik zou ‘voor altijd’ zeggen en dan lachen. Ik zei dat dit doorgaat als de uitdaging er is. voorbij. Ik wil dat dit een levensstijl wordt. Ik liet mijn moeder en oma elke avond de dagelijkse 10 doen en de maaltijdplannen opeten. Het was zo geweldig omdat ze allebei probeerden af ​​te vallen. Het was zo geweldig om vooruitgang te boeken als een familie en zie ons fysiek maar ook mentaal sterker worden.”

“Ik hield van verantwoordingsgroepen omdat het minder overweldigend werd. Ik maakte elke dag tijd vrij om de #teamlsf door te nemen, need al die glimlachen en lelijke gezichten lol motiveerden me om door te gaan en meisjes aan te moedigen.”

RUNNER-UPS

Natasha P. (@tatatashie)– Totaal verloren kilo’s: 15

Natasja’s verhaal

“Ik heb altijd gezegd dat dit mijn reis voor altijd is, en dat is ook zo, maar soms komen we een hobbel in de weg tegen en moeten we die repareren en weer verdergaan. Ik voelde me al niet mezelf omdat ik geen 20 pond van mijn gewicht was kwijtgeraakt door het hebben van mijn eerste type en daarna nog eens 22 pond erbij. Ik ben niet afgevallen bij mijn tweede type. Gewicht is slechts een getal, maar ik was elke dag moe en had geen energie. Ik wil dat mijn mini’s mij als een positief rolmodel zien.’

“Toen ik deze uitdaging zag, wilde ik me weer mezelf voelen. Ik wilde gelukkig zijn, me goed voelen in mijn kleding en vooral: voor mijn gezin zorgen. Ik was vastbesloten mezelf die zelfliefde te geven, need ik ben een gelukkig mens. Ik ben meer dan gezegend dat GOD mij dit prachtige lichaam heeft gegeven om in te trekken. Ik heb nu de energie om mijn familie te achtervolgen en om de beste versie van mij voor mij en hen te zijn. Onderschat nooit je geest en lichaam. Toen ik aan deze uitdaging begon, vroeg ik me af hoe ik het zou doen met twee kinderen. In het start was het niet gemakkelijk en er zijn nog steeds moeilijke dagen, maar mijn kleine man vond het leuk om elke dag met mij te trainen, en ze zagen hoe blij ik weer mezelf werd. Het opnieuw opbouwen van een routine heeft mijn hart en ziel zo gelukkig gemaakt.”

“Ik heb geleerd dat het oké is dat ik de tijd heb om de beste versie van mezelf te zijn. Ik geloof echt dat sporten als een medicijn is. Het heeft mijn depressie, angst en lichamelijke pijn weggenomen. Ik wil alleen maar vanuit de grond van mijn hart zeggen: hart dat ik deze gemeenschap niet genoeg kan waarderen om mij mijn leven terug te geven.”

Kim C. (@KKgetfit_LSF)– Totaal verloren kilo’s: 9

Kims verhaal

“Allereerst wil ik beginnen met te zeggen dat Summer time Form Up mijn leven absoluut heeft veranderd. Ik heb al eerder andere LSF-uitdagingen gedaan, maar ben een tijdje van de baan geraakt nadat ik uit elkaar was gegaan en nadat ik berichten had gezien over het starten van SSU, besloot ik ervoor te gaan!”

“Deze uitdaging was ALLES wat ik nodig had om weer op het goede spoor te komen met een gezondere levensstijl. SSU en Teamlsf motiveerde mij om ELKE dag te komen trainen en een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Elke dag voelde ik me sterker en gemotiveerder om deze nieuwe, gezonde routine die ik voor mezelf had gemaakt, vol te houden. Ik begon elke dag vóór het werk te trainen, omdat ik wist dat ik me mentaal en fysiek beter zou voelen.”

“Uiteindelijk ben ik 9 pond afgevallen door deze uitdaging, maar de belangrijkste verandering voor mij is dat ik me niet alleen fysiek maar vooral mentaal beter voel. Ik gebruik de HBMP En De beweeg-app om deze gezonde levensstijl voort te zetten, ook al is SSU beëindigd. Ik ben zo dankbaar voor Katie en Teamlsf voor alles wat ze voor mij hebben gedaan tijdens deze problem, need dankzij hen en SSU ben ik officieel een gelukkiger en gezondere versie van mezelf!”

Amber O. (@Ambero_LSF) – Totaal verloren kilo’s: 10

Ambers verhaal

“Ik ben zondag de 27e zes maanden postpartum en na de geboorte van mijn eerste child was alles nieuw voor mij. Mijn lichaam, mijn emoties, mijn gewoonten (of het gebrek daaraan) en ik wist dat ik iets nodig had om me een duwtje in de rug te geven. Dus ik ging naar mijn beproefde LSF waar ik wist dat ik een verschil kon maken als ik het echt probeerde. De SSU-uitdaging kwam op het perfecte second omdat ik me een beetje huge en zelfbewust voelde in mijn nieuwe lichaam waar ik trots op was en waar ik me voor schaamde alles in één. Wat op zijn beurt ervoor zorgde dat ik een lichaam beschaamde dat zojuist iets ongelooflijks had gecreëerd. Dat is waar de negatieve spiraal begon. Dus SSU kwam rond en het was good. Ik hield van de nieuwe verantwoordingsrichtlijnen, zodat iedereen echt zijn harde werk kan laten zien werk en de groepen waren een leuke further bonus!”

“Ik deed mijn finest met mijn child en besloot dat het tijd was om geen excuses meer te verzinnen. Toen ze haar eerste dutje deed, ging ik trainen en als dat niet lukte, beloofde ik dat ik het ‘s avonds zou doen. Er waren in totaal 4 dagen heb ik als een volledige rustdag genomen tijdens de hele uitdaging. Ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren en mijn geestelijke gezondheid op de eerste plaats te zetten, zodat de relaxation zou volgen. En wauw, het is me ooit gelukt!! Ik hield me aan mijn routine, volgde de richtlijnen van de HBMP, Schuldeloze voedingsgids, LSF-eiwit (de beste) en natuurlijk aanmoediging van de geweldige gemeenschap. Deze meiden zijn zo sterk, mooi, aardig en motiverend. Dat kom je tegenwoordig niet vaak tegen (vooral on-line) en ik kan vol vertrouwen zeggen dat ik geloof dat LSF zo verdomd goed gedijt!! Het is het toonbeeld van vrouwen die vrouwen ondersteunen (plus Ryan+Luke lol) en het woord dankbaar is een understatement.”

“Mijn foto’s zeggen voor mij meer dan 1000 woorden, omdat ik mijn verandering pas echt besefte toen ik ze zag. Ik stapte helemaal niet op de weegschaal, need dat was een demon uit mijn verleden en ik concentreerde me op hoe ik me voelde. Kleding paste beter, voelde me veel sterker, mijn humeur was beter en ik voelde me weer mooi. Niet vanwege het beeld, maar vanwege de transformatie van binnen. Ik ben zo trots op hoe ver ik ben gekomen in slechts 6 weken en ik ben al Ik kan niet wachten op de volgende uitdaging met iedereen. Bedankt, bedankt dat je altijd mijn plek van troost en motivatie in één bent.”

ROZE HART ONTVANGER

Onze Pink Coronary heart Award gaat naar een lid van de #teamLSF-gemeenschap die niet alleen toegewijd bleef aan hun eigen fitnessreis, maar ook haar mede-#teamlsf-babes enorm bemoedigde! Bij elke uitdaging vragen we leden om mensen in te zenden die hen motiveerden en die tijdens de hele uitdaging een bron van positiviteit en aanmoediging waren.

Dat was veruit het lid dat de meeste shoutouts ontving Cambria D. (@motivated_mama_lsf). Cambria is zelf 10 pond afgevallen! Bedankt Cambria dat je zo bemoedigend bent voor iedereen in de #teamlsf-gemeenschap tijdens deze uitdaging!

LIDSPOTLIGHTS

We hebben ZO veel geweldige inzendingen voor deze uitdaging ontvangen dat het bijna onmogelijk was om alleen onze winnaar van de hoofdprijs, de tweedeprijswinnaar en de ontvanger van het roze hart in de highlight te zetten. We wilden deze geweldige leden uitdagen die ook krankzinnige transformaties en hartverwarmende verhalen hadden!

Van hyperlinks naar rechts: @Tiffanymp_lsf, @lsfmoni, @lovesweatcatherine_lsf

Van hyperlinks naar rechts: @Toriis_reallsf, @ashleyygarzon, @kaylierey_lsf

Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen aan onze Summer time Form Up 2023-uitdaging! Wij kunnen niet wachten op de volgende uitdaging met jullie allemaal!