Home Cultuur Winterjassen: er zijn momenteel maar 2 juiste jassen

Winterjassen: er zijn momenteel maar 2 juiste jassen

0
Winterjassen: er zijn momenteel maar 2 juiste jassen


Grote pakken, kleine overhemden, loafers, visserssandalen, behang-kern’70, ’90, Y2K – dat zijn er maar een paar herenkledingtrends momenteel razen ze voorbij als grote vrachtwagens op de snelweg. En elke keer dat je door je FYP swipet, wordt je door de herenkleding-illuminati gevraagd om er nog een in je kast te plaatsen. Met het risico dat uw hersenen kortsluiting veroorzaken, voegen we nog een pattern aan de combine toe. Maar deze gaat het aankleden makkelijker maken. Je hoeft alleen maar een keuze te maken.

Omdat er momenteel maar twee juiste soorten jassen zijn: heel kort of heel lang. Jij bent het ook Kamp gewas of Workforce Topcoat. Welke is het?

Oké, goed, we zullen meer uitleggen. Ontwerpers hebben de kloof tussen winterjassen meer dan ooit overdreven. Loewe’s supercropped bomberjack paradeerde over de landingsbaan en NBA-tunnels terwijl we de verklaring afkondigden leren blousonweb boven de heupen gesnoeid en gebouwd om de middenriffen en broeken met hoge taille te laten zien, de Jasje van 2023. Intussen bevallen labels Vrees voor God en The Row hebben drommen zwierige, bijna tot de grond reikende topcoats en trenchcoats de wereld in gestuurd (richt Jacob Elordi aan).

Hoewel de twee uitersten tegengesteld lijken, onderschrijven ze dezelfde wiskunde dat jij favoriet/minst vermijdbaar bent mannelijke mode-beïnvloeder legt graag uit: de regel van derden. Het is een kleermakersrichtlijn die zegt dat je je outfit in twee delen moet verdelen, gelijk aan ⅓ en ⅔ van je nek-tot-teenhoogte. In dit geval kun je die derde delen zien als schouders tot taille (niet heupen!); taille tot knieën; knieën tot voeten. Of u het langere gedeelte bovenaan of onderaan plaatst, is uw beslissing. Het is gewoon een handige hack om een ​​match met een aangename verhouding op te bouwen.

Winterjassen zijn jouw kans om met gemak aan de regel van derden te voldoen. Onze favoriete Balmacaans en trenchcoats, die zich ooit aan de grens van het midden van de dij hielden, hebben zich stilletjes uitgestrekt tot aan de knie (en verder). Aan de andere kant van de formule trekken we puffers, blousons en bommenwerpers aan die de heupzoom van het klassieke denim truckerjack kanaliseren.

En hier is de echte schoonheid van deze combinatie van bovenkleding: je hoeft niet echt een kant te kiezen. Jij kunt vandaag Workforce Topcoat zijn en morgen Camp Crop. Zoals bij elke waardevolle pattern is het voordeel dat je meer opties hebt en niet in het midden terechtkomt.

Go Lengthy: onze favoriete lange jassen

Bananen republiek

Viedma autojas van wolmix

Richard Jacobus

Alpaca-jas met dubbele rij knopen en riem

Wooyoungmi

Grijze jas met dubbele rij knopen

Kort en krachtig: onze favoriete korte jassen

De heer P.

Coachjack van volnerfleer

Loewe

Gewatteerd shell-bomberjack van katoenmix

Todd Snyder

Italiaans suède Snap Dylan-jack

Dickies

Geïsoleerd Eisenhower jack met rits aan de voorkant

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here