Home Zelfverbetering Sterk eindigen: maak je klaar om het jaar af te sluiten

Sterk eindigen: maak je klaar om het jaar af te sluiten

0
Sterk eindigen: maak je klaar om het jaar af te sluiten


Waar heb ik gewonnen?

Door uw overwinningen op te sommen, kunt u beginnen vanuit een overvloed-mindset. En het is gemakkelijk om uit het oog te verliezen hoeveel je hebt bereikt. Maak dus een lijst.

Controleer uw agenda, dagboek en planner (vooral uw wekelijkse voorbeelden). Wat heb je de afgelopen drie maanden laten gebeuren? Wat heeft dat mogelijk gemaakt? Als het voor jou belangrijk is, is het voldoende om op te schrijven; het is niet te klein.

Wat werkte? Wat niet?

Wat heeft bijgedragen aan uw succes? Waren er gewoonten, mensen of hulpmiddelen die u in de richting van uw doelen brachten? Wat heeft de winst veroorzaakt die u heeft ervaren? Welke investeringen van uw tijd en energie waren de moeite waard?

Aan de andere kant, wat hield je tegen? Waren er gewoonten, mensen of hulpmiddelen die problemen veroorzaakten? Wat maakte dat u het meest geneigd was om in downhill-werk te vervallen?

Denk er in dit proces aan om jezelf genade te schenken. Wees genereus voor jezelf, zoals je zou zijn voor een vriend. En wees specifiek. De particulars zullen helpen tijdens de volgende stap.

Wat zal ik blijven doen? Wat zal ik veranderen?

Nu wil je maximaliseren wat werkt, terwijl je elimineert wat niet werkt, of op zijn minst de impression ervan verzacht. Denk hier eens over de kracht van aftrekken. Wat zou je kunnen aftrekken, zodat je meer tijd en energie kunt besteden aan de activiteiten die resultaat opleveren?

Deze stap is van cruciaal belang. Het maakt van reflectie op het verleden plannen voor de toekomst. Maak uw wijzigingen uitvoerbaar, te beginnen met sterke werkwoorden.

Wie phrase ik?

Voordat u zich verdiept in de planning van het volgende kwartaal, moet u een stapje terug doen. Maak opnieuw verbinding met wie je bent en wat voor jou belangrijk is. Maak de balans op van de unieke goedheid van dit seizoen van het leven en merk op waar je van wilt genieten. Stel je voor wie je over tien jaar wilt zijn. Hoe zou je die persoon omschrijven?

Onthoud: wat je doet, bepaalt wie je wordt. Door uw dagelijkse activiteiten af ​​te stemmen op uw ambitieuze identiteit, komt u dichter bij uw beste zelf.

Waar ga ik me hierna op concentreren?

Nu is het tijd om uw nieuwe prioriteiten te kiezen. Op welke doelen ga je focussen? Welke projecten zijn top-of-mind? Hoe wil je je tijd besteden? Als u deze vragen beantwoordt, kunt u een plan ontwikkelen dat u naar de toekomst zal leiden.

Vergeet niet om specifiek te zijn. En opgewonden raken. Je hebt nog 90 dagen over in het jaar. Je kunt je doelen bereiken en sterk eindigen.

Openbaarmaking van materiële connectie: Sommige van de hyperlinks in het bovenstaande bericht zijn ‘affiliate hyperlinks’. Dit betekent dat als u op de hyperlink klikt en het artikel koopt, wij een affiliate-commissie ontvangen. Hoe dan ook, we raden alleen producten of diensten aan die we gebruiken en waarvan we denken dat ze waarde toevoegen aan onze lezers. We maken dit bekend in overeenstemming met 16 CFR, deel 255 van de Federal Commerce Fee: “Gidsen betreffende het gebruik van aanbevelingen en getuigenissen in advertenties.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here