Home Geschiktheid Een paar van mijn wandelmusthaves

Een paar van mijn wandelmusthaves

0
Een paar van mijn wandelmusthaves


wandelaars glimlachend in de bergen

Er is niet veel waar ik zoveel van hou als de natuur ingaan en actief zijn, en hoewel de laatste (*telt op de vingers*) ongeveer twintig maanden ongelooflijk moeilijk zijn geweest, is er één zilveren omlijning is het feit dat de pandemie ertoe heeft geleid dat velen van ons meer tijd buiten doorbrengen dan ooit tevoren.

Van kajaktochten in het weekend tot epische bergtochten, ik heb optimaal geprofiteerd van alle frisse lucht die Ma Nature te bieden heeft – en met een camperavontuur in Arizona gepland voor december, ben ik niet van plan te stoppen. Maar terwijl ik met vrienden praat over deze spannende uitstapjes, besef ik dat we niet alleen suggestions en trucs uitwisselen over waar we heen moeten en wat we moeten doen – we praten ook veel over al onze spullen. Wat hebben we gedragen? Wat hebben we gebruikt? Wat zouden we keer op keer kopen?

wandelaar die een beek oversteekt

En dus vond ik dat het tijd was voor een kleine productoverzicht vol met mijn favoriete actieve, outdooruitrusting en goodies. Houd er rekening mee dat dit geen allesomvattende paklijst is (hoewel, als je van plan bent te gaan backpacken en op zoek bent naar een lijst, vind ik dat Ze droomt van Alpine een geweldige hulpbron zijn). Dit zijn dingen die ik heb gebruikt en waar ik van hield voor verschillende soorten avonturen (zowel overdag als ‘s nachts, kajakken en wandelen) en die je zouden kunnen helpen je voorraad aan te vullen.

IBEX Merino Tencel Pocket T-shirt met korte mouwen voor dames ($ 85)

Leuk weetje, voor het geval je het nog niet wist: merinowol is van nature antimicrobieel (waardoor het van nature geurbestendig is), wat een van de redenen is dat je het zo vaak ziet in wandelkleding die je meerdere dagen achter elkaar kunt dragen. Ik heb dit zijdezachte shirt afgelopen zomer op een paar verrassend stomende dagen in Colorado getest, en ik kan bevestigen dat het werkt. Jullie herinneren je misschien wel dat ik veel zweet, maar elke keer dat dit shirt uitdroogde, zag (en rook) het alsof ik het niet eens had gedragen.

Salt Life prestatievisshirt met lange mouwen ($ 64)

Oké, volledige openbaarmaking – ik heb dit shirt niet gedragen tijdens het vissen. Vooral omdat ik niet echt vis. In plaats daarvan heb ik het over het eerder genoemde Ibex-T-shirt gelegd voor een beetje further bescherming tegen de zon tijdens een epische wandeling van Crested Butte naar Aspen through Maroon Bells, en aangezien het pad weinig bescherming bood tegen de elementen, was ik erg blij dat ik kon rollen. de lange mouwen naar beneden en bedek mijn armen als de zon opkomt. En laten we eerlijk zijn: de kleur is prachtig en ziet er schattig uit! Ik waardeer ook het feit dat het ingepakt heel weinig ruimte in beslag neemt, dus het is een gemakkelijke optie om bij de hand te hebben, zelfs als je hem niet meteen wilt aantrekken.

Titel Negen Clamberista broeken en shorts ($ 89)

wandel broek

Toegegeven, ik was al een Titel Negen-fan op foundation van sommige van hun andere kleding, om nog maar te zwijgen van het feit dat het een bedrijf is dat eigendom is van vrouwen en dat doet er alles aan om andere vrouwen te ondersteunen. Maar zelfs als ik dat niet was geweest, zou deze broek mij in één hebben veranderd. Ze zijn slijtvast en hebben internet voldoende stretch, zijn gemakkelijk huge te maken aan de enkel als je ze wilt inkorten of als joggingbroek wilt dragen, en het beste van alles: er zijn zoveel goed geplaatste zakken! Ze komen als korte broekOok ideaal voor een kajak- of SUP-uitje midden in de zomer.

Branwyn essentiële bikini ($ 34)

ondergoed

Weet je nog wat ik zei over merinowol? Branwyn gebruikt het om hoogwaardige binnenkleding te maken die je, in hun woorden, ‘de hele dag vrij van moeras en funk houdt, ongeacht je avontuur.’ Voeg daarbij het feit dat dit ondergoed in bikinistijl sneldrogend is, een niet-priemende tailleband heeft en de perfecte hoeveelheid stretch biedt, en je kunt me vertrouwen als ik zeg dat je dit niet alleen tijdens grote avonturen wilt dragen. !

injinji Damesvoering + Crew ($ 29)

wandel sokken

En weet je, het is meer Merino! En voordat je vraagt ​​waarom ik denk dat een paar sokken $ 29 waard is, hoor me even. Ik droeg dit tweedelige voering- en soksysteem voor de Aspen-wandeling die ik hierboven noemde, gecombineerd met nieuwer dan raadzaam wandelschoenen, en eindigde de zeer lange, zeer volle dag zonder blaren. Een paar dagen later droeg ik dezelfde laarzen tijdens een kortere, veel minder intense wandeling met andere mooie wollen sokken en kreeg ik blaren ter grootte van een halve greenback aan beide voeten. Het was verschrikkelijk. Als je ooit hebt gewandeld, weet je dat je voeten het allerbelangrijkste zijn om comfortabel te blijven. Als je bedenkt dat je deze indien nodig een paar dagen kunt dragen voordat je gaat wassen, lijkt het opeens een geweldige deal om een ​​paar voor minder dan $ 30 te krijgen, toch?

HOKA Dames Kaha Gore-Tex ($ 220)

Wandelschoenen

Op zoek naar een stevige, ondersteunende wandelschoen die je voeten comfortabel en droog houdt? Alsjeblieft. Deze bieden veel demping zonder al te zwaar te zijn, en de Vibram Megagrip-tractie biedt veel grip – wat zo belangrijk is voor mensen zoals ik die niet erg stabiel zijn op technisch terrein. Ik spetterde door een paar rivieren en heb nooit problemen gehad met het nat worden van mijn voeten, en dankzij het vetersysteem is het gemakkelijk aan te passen voor consolation. Ik zal zeggen dat dit de laarzen zijn waar ik uiteindelijk in ben beland met mijn sokken van mindere kwaliteit, maar ik moet ook toegeven dat ze lang niet zo kapot waren als ze hadden moeten zijn voordat ik ze eruit haalde, dus ze Ik zit nog steeds voor 100 procent in mijn rotatie.

Forsake Patch Mid waterdichte wandelschoen voor dames ($ 160)

wandelschoenen

Misschien ben je op zoek naar een wandelaar die niet misstaat met je gewone kleding, en geloof me, ik snap het. Te veel schoenen inpakken voor een reis is lastig! Forsake was een nieuw merk voor mij, maar ik was geïntrigeerd door hun Peak-to-Pavement-filosofie, die bescherming tegen alle weersomstandigheden combineert met veelzijdige styling – en het feit dat ze officieel klimaatneutraal zijn, was internet genoeg om de deal te bezegelen. Maar eigenlijk was het dragen ervan tijdens een continuous weekend in New England, waarbij ik paden en kleine kustplaatsen verkende, dat mijn vuur aanwakkerde. Ze waren comfortabel, hadden veel grip en zagen er excellent uit met leggings, denims en wandelbroeken. (Hé, het doet ertoe!)

Mammut Albula HS jack met capuchon ($ 119)

Ik weet dat ik zei dat het comfortabel houden van je voeten prioriteit numero uno is – en dat is waar! – maar als de relaxation van je lichaam nat en koud is, maakt het je misschien niet uit hoe gezellig je teentjes zijn, waardoor het hebben van een regenjas een should is. Dit duurzaam gemaakte (100 procent gerecycled polyester!) jack met capuchon is superlicht, klein in te pakken en verkrijgbaar in een paar leuke, felle kleuren. Hoewel het van pas kwam toen Colorado besloot een moesson over ons heen te laten vallen, was het hier in Florida ook de hele zomer geweldig vanwege onze dagelijkse onweersbuien in de middag.

Cotopaxi Fuego donsjack met capuchon ($ 250)

winterjas

Bijna elke wandelchecklist die ik heb gevonden beveelt een puffer of hoodie aan, en ik weet eerlijk gezegd niet dat je een betere optie dan dit zou kunnen vinden. De Fuego is verkrijgbaar in een heleboel uitstekende kleuren, is licht van gewicht, waterbestendig (zoals ik leerde toen ik betrapt werd in een nor’easter in het zuiden van Maine), gemaakt van verantwoord geproduceerd dons, en kan in zijn eigen zak worden opgeborgen. (Bonus: er zijn VEEL geweldige zakken voor al je spullen!) De gestroomlijnde pasvorm wordt aangevuld met een scuba-capuchon, elastische binding en een verstelbaar trekkoord aan de zoom. Het is mijn nieuwe favoriete reisjack, need kijk, deze Floridian heeft het niet graag koud. Bovendien ben ik een grote fan van Cotopaxi’s Gear for Good-missiedus hoe meer van hun spullen ik in mijn leven kan integreren, hoe beter.

matrasje

Als je denkt dat kamperen in een tent oncomfortabel is, heb je misschien wel het juiste slaapmatje nodig. Dat was tenminste de les die ik leerde na het gebruik van de Quasar 3D-slaapmat. Ik vond de gewone, niet-geïsoleerde versie prima, maar je kunt ook bredere, langere en geïsoleerde versies krijgen om aan je behoeften te voldoen. Hij wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke pompzak om op te blazen, en hoewel hij ongelooflijk licht is en ideaal voor backpacken, kun je hem echt overal gebruiken waar je onderweg een comfortabel mattress nodig hebt. Ik heb in echte bedden geslapen die minder comfortabel zijn! Dus als de koude, harde grond je ervan weerhoudt te kamperen, zal dit een totale gamechanger zijn.

Goede To-Go-maaltijden ($ 14,25)

kamp maaltijd

Steek uw hand op als u ooit op avontuur bent gegaan in de buitenlucht met grootse plannen om een ​​geweldige kampmaaltijd te bereiden, maar dan moe, chagrijnig en aan het snacken bent aan nog een of andere soort reep omdat u het niet kunt opbrengen al het werk dat nodig is voor een geweldig diner. Ja, hetzelfde. Dus het feit dat Good To-Go een enorme variëteit heeft (risotto, bibimbap, chili, pad Thai, pho, de lijst gaat maar door) aan heerlijke maaltijden die niets anders nodig hebben dan heat water? GEWELDIG. Er zijn veganistische opties, glutenvrije maaltijden en meer – en ze zijn allemaal met de hand gemaakt in Maine.

Forclaz Trek 100 Easyfit 60L wandelrugzak ($ 119)

Rugzak van 60 liter

Je hoeft geen professional op het gebied van backpacken te zijn om te weten wanneer je rugzak wel of niet previous, en gelukkig is deze rugzak niet alleen specifiek ontworpen voor het lichaam van vrouwen, maar is hij ook ontworpen om aanpassingen ongelooflijk eenvoudig te maken. Serieus: er staan ​​letterlijk illustraties in om je eraan te herinneren wat je moet aanpassen, in welke volgorde, voor de ideale pasvorm. Ik droeg dit met ongeveer 30 pond tijdens de Aspen-tocht, en hoewel het natuurlijk geen fluitje van een cent was om over bergen te lopen met nog eens 30 pond, was de rugzak zelf nooit ongemakkelijk. Bovendien zorgden de flappen en ritsen ervoor dat mijn spullen gemakkelijk toegankelijk waren.

Cotopaxi Tarak Del Día ($ 105)

rugzak

Een les die ik heb geleerd is dat als je rugzak de ruimte heeft, je deze waarschijnlijk zult gebruiken. En dat betekent dat je voor kortere dagtochten veel beter af bent met een kleinere rugzak; Zo neem je je essentiële spullen mee, maar meer niet. Deze rugzak van 20 liter heeft een interne hydratatiehoes, configureerbare compressie- en bevestigingspunten, comfortabele riemen en een gestroomlijnd draagsysteem voor ijsgereedschap, als je daar zin in hebt. Persoonlijk houd ik meer van het feit dat ze allemaal zijn gemaakt met hoogwaardige stof die overblijft uit de grotere productieruns van andere bedrijven, waardoor elk exemplaar een kleurrijk, uniek aanbod is. (Ik zei toch dat ik Cotopaxi heb gegraven!)

Parks Mission Glow within the Darkish waterfles ($ 20)

waterfles

Hier in Florida ben ik een grote fan van de geïsoleerde waterfles, anders wordt je water waarschijnlijk behoorlijk snel behoorlijk heet. Ik leer echter dat op deze langere wandelingen elk grammetje er echt toe doet, en dat lauw water een kleine prijs is als je wat gewicht kunt afscheren. (Ja, ik weet dat het grootste deel van de wereld dit al eeuwen beseft. Ik ben alleen een beetje traag. Ik hou echt van koud water, oké?) Deze handige Nalgene fles met brede opening is niet alleen licht van gewicht, maar hij is ook glow-in-the-dark, wat erg handig is als je een tent deelt, midden in de nacht iets te drinken nodig hebt en niemand wakker wilt maken door een zaklamp te gebruiken om je water te vinden. Bovendien komt de opbrengst ten goede aan het Open for Outdoor Children-programma onder leiding van de Nationwide Parks Basis. Wie kan dat verslaan? (Ik heb ook een coole kleine kampmok van Parks Mission, vergelijkbaar met dezedat maakte mijn ochtendkoffie internet iets leuker.)

Het volgende op mijn verlanglijstje voor buitenavonturen: een paar trekkingstokken, een lichtgewicht statief om foto’s te maken en een manier om mijn hoogtevrees te overwinnen, zodat ik nog beter kan genieten van enkele van die geweldige uitzichten. Heb je suggestions? Ik ben er voor ze! —KristenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here