Home Mode Welke kleur portemonnee is het meest veelzijdig?

Welke kleur portemonnee is het meest veelzijdig?

0
Welke kleur portemonnee is het meest veelzijdig?


Vind jij het ook wel eens lastig om je handtassen bij je outfit te matchen? Soms heb je gewoon niet de juiste kleur die bij de kleur van je prime of broek previous, en dat kan enorm frustrerend zijn. Er zijn kleuren waarvan je niet eens zou denken dat ze bij je outfit passen, maar ze kunnen echt een leuke toets toevoegen aan het eindresultaat. Als je een vleugje kleur toevoegt, zoals rood, kan zelfs je combinatie van T-shirt en denims moderner, jeugdiger en stylish worden. Sommige van deze tinten lijken misschien voor de hand liggend, maar er zijn andere kleuren waarvan je niet zou geloven dat ze veelzijdig kunnen zijn en wij zijn hier om je te vertellen welke het beste bij elk second van de dag passen!

Veelkleurig

Dit spreekt voor zich, maar een meerkleurige tas kan met vrijwel alles worden gecombineerd, vooral als de tinten dezelfde zijn als die in de outfit. Probeer een effen kleur te gebruiken die bij minstens één kleur op de tas previous, terwijl je tegelijkertijd een beetje plezier aan je outfit toevoegt. Alina voegde een leuke toets toe aan een geheel witte outfit met de veelkleurige print erop Gucci emmer zak.

Metalen

Sommige mensen zouden niet automatisch denken dat een metalen tas als veelzijdig wordt beschouwd, maar dat is niet waar. Metallic versies van veelzijdige kleuren zoals zilver, tin en goud kunnen een vleugje glamour aan een outfit toevoegen en tegelijkertijd een accent vormen. Sommige kleuren, zoals paars, vallen op als je het combineert met een metalen handtas.

Dit spreekt voor zich, maar een zwarte handtas is meestal de beste keuze als je op zoek bent naar je volgende dagelijkse draagtas. Hoewel het misschien niet zo lijkt, kan deze tint opvallen bij een neutrale outfit of opgaan in een geheel zwarte, chique afwerking. Internet als op de foto van de Yves Saint Laurent tas hieronder, een geheel zwarte outfit kan nog steeds opvallen, vooral door de {hardware}. Deze klassieke kleur is een musthave voor iedere fashionista en je moet er minstens één in je kast hebben hangen.

Een andere klassieker: wit is de ideale tint, omdat deze verkrijgbaar is in verschillende gebroken witte tinten, tot aan een heldere tint. Wit kan de kleuren die u draagt ​​accentueren, ermee harmoniëren en kan zowel stylish als informal gedragen worden. Hoewel een groot nadeel aan een van deze tassen het onderhoud is, omdat hij gemakkelijk vuil kan worden, is het nog steeds een ideale frisse afwerking van je outfit.

Op zijn finest neutraliteit, antracietgrijs en lichtgrijs bevinden zich aan verschillende uiteinden van het spectrum, maar zijn beide even gemakkelijk te matchen. Houtskool komt het dichtst bij zwart zonder te donker te zijn, waardoor het veel neutraler is dan een zwarte tas. Lichtgrijs kan echter gemakkelijk bij elke outfit worden gecombineerd, vooral in combinatie met zilverkleurige sieraden.

Internet als de neutrale tinten kunnen bruin en bruin gemakkelijk bij elke outfit passen. Hoewel velen zouden denken dat deze kleuren ideaal zijn bij denim of een informal outfit, kun je door de juiste tinten te vinden een bruine of lichtbruine handtas matchen, zelfs met je formele of professionele kleding.

Beige/Nude/Crème

Ga weg van helder wit met neutrale tassen in nude- of crèmetinten. Internet als een goed paar nude pumps, brengt een tas in neutrale tinten warmere tinten naar voren in andere kleuren en kan deze bij je huidskleur passen voor een contrasterende afwerking. Subtiel in alle opzichten, het Monogram Empreinte hiervan Louis Vuitton crèmekleurige Neverfull-tas voegt een vleugje toe aan zowel de grimmige witte kanten prime als de denimjeans.

Denkend aan het buitenleven en de natuur, is groen de perfecte neutrale handtaskleur. In tegenstelling tot veel van de andere genoemde kleuren, kan groen lastig te combineren zijn en moet je koele of warme tinten bij elkaar passen. Aan de andere kant previous olijfgroen goed bij medium tinten, zolang je de kleur maar doorzet met andere accessoires.

Omdat rood de kleur is van liefde en passie, kan het een heldere, neutrale kleur zijn of een donkere bordeauxrode kleur die variatie en veelzijdigheid mogelijk maakt. Rood previous bij elk seizoen en is daardoor vrijwel het hele jaar door te gebruiken. Het is krachtig zonder te opvallend te zijn en als je naar een kleurenwiel kijkt, kun je zien dat rood als primaire kleur overal bij previous. Niet alleen het felle rood van de lamsvacht matcht bijvoorbeeld met het wit en blauw, maar dit ook Chanel portemonnee aan een ketting is de ideale dagelijkse metgezel.

Dus welke kleur is het meest veelzijdig?

Er is geen definitief antwoord, need al deze kleuren kunnen op verschillende manieren bij elke outfit passen. Wij denken echter dat zwart, bruin, bruin en beige/nude het dichtst in de buurt komen, omdat deze tinten meer complementair zijn. De sleutel tot matchen is aandacht besteden aan de tonen en tinten en begrijpen hoe kleuren met elkaar samenwerken om een ​​geschikte metgezel te vinden.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here