Home Domotica NYT Connections Antwoord voor vandaag, 12 december 2023

NYT Connections Antwoord voor vandaag, 12 december 2023

0
NYT Connections Antwoord voor vandaag, 12 december 2023Vandaag is een lastige! Als u op zoek bent naar de Verbindingen antwoord voor dinsdag 12 december 2023, lees verder: ik zal enkele aanwijzingen, suggestions en strategieën delen, en tot slot de oplossingen voor alle vier de categorieën. Onderweg leg ik de betekenis van de lastigere woorden uit en leren we hoe alles in elkaar previous. Pas op, hieronder staan ​​spoilers voor 12 december, NYT Connections #184! Lees verder als je wat hints (en dan het antwoord) wilt voor het Connections-spel van vandaag.

Als je op een gemakkelijke manier elke dag terug wilt komen naar onze Connections-tips, Maak een bladwijzer van deze pagina. Je kunt daar ook onze eerdere hints vinden, voor het geval je wilt weten wat je in een vorige puzzel hebt gemist.

Hieronder geef ik je enkele indirecte hints over de Connections-antwoorden van vandaag. En verderop op de pagina onthul ik de thema’s en de antwoorden. Scroll langzaam en neem alleen de hints die je nodig hebt!

NYT Connections-bord voor 12 december 2023: BALL, TAIL, CLOUD, FIN, SHADOW, ICE, FLIPPER, MIST, BUMPER, TRACK, HAZE, IRE, NETHER, PLUNGER, TRAIL, MIST.


Krediet: Verbindingen/NYT


Vereist het huidige Connections-spel speciale kennis?

Ja! Als je van arcadespellen houdt, maar niet noodzakelijkerwijs videogames, misschien herken je er enkele gespecialiseerde terminologie. (Die hyperlink is een spoiler, klik er niet op tenzij je er klaar voor bent!)

Ideas voor de thema’s in de Verbindingen-puzzel van vandaag

Hier zijn enkele spoilervrije hints voor de groeperingen in Connections van vandaag:

  • Categorie Geel – Slecht zicht bij dit weer…

  • Groene categorie – Blijf vlak achter hem!

  • Blauwe categorie – Ik hoop dat je je kamer hebt meegenomen.

  • Paarse categorie – Dit land is hun land.

Bevat het Connections-spel van vandaag enige woordspeling?

De paarse categorie is een invuloefening, maar een specifieker sort dan we gewoonlijk zien.

Klaar om de antwoorden te horen? Blijf scrollen als je wat meer hulp wilt.


LET OP: Er volgen spoilers voor de Verbindingen-puzzel van vandaag!

We staan ​​op het punt enkele antwoorden weg te geven. Blader langzaam als je niet wilt dat alles wordt bedorven. (De volledige oplossing staat iets verderop.)

Wat zijn de dubbelzinnige woorden in Connections van vandaag?

  • Een TRACK en een TRAIL kunnen plekken zijn om te wandelen. Tegenwoordig vallen ze allebei in dezelfde categorie, maar in een andere betekenis van het woord (tegenwoordig zijn het werkwoorden).

  • FIN en FLIPPER kunnen beide de aanhangsels van waterdieren beschrijven: vissen hebben FIN’s; zeehonden hebben FLIPPERs – maar deze woorden zijn tegenwoordig in verschillende categorieën te vinden, en geen van beide verwijst naar dieren.

  • EEN WOLK kan letterlijk zijn (in de lucht) of metaforisch (zoals een WOLK van twijfel). Tegenwoordig kan het helpen om te bedenken dat FOG in wezen een WOLK is die zo dicht bij de grond is dat je er doorheen kunt lopen.

  • Een PLUNGER kan een apparaat zijn dat wordt gebruikt om een ​​bathroom te ontstoppen, of een ander apparaat dat bedoeld is om naar beneden te worden geduwd, zoals de PLUNGER van een injectiespuit, of de veerbelaste knop waarmee een flipperkast wordt gestart.

Wat zijn de categorieën in de Connections van vandaag?

LET OP: DE OPLOSSING STAAT HIERONDER

Klaar om de antwoorden op de Connections-puzzel van vandaag te leren? Ik geef ze hieronder allemaal weg.

Wat zijn de gele woorden in Connections van vandaag?

De gele groepering wordt als de meest eenvoudige beschouwd. Het thema voor de gele groep van vandaag is MURKY CONDITION en de woorden zijn: WOLK, MIST, HAZE, MIST.

Wat zijn de groene woorden in Connections van vandaag?

De groene groepering zou de op een na gemakkelijkste zijn. Het thema voor de groene categorie van vandaag is VOLG en de woorden zijn: SCHADUW, TAIL, TRACK, TRAIL.

Wat zijn de blauwe woorden in Connections van vandaag?

De blauwe groepering is de op een na moeilijkste. Het thema voor de blauwe categorie van vandaag is FLIPPERCOMPONENTEN en de woorden zijn: BAL, BUMPER, FLIPPER, PLUNGER.

Wat zijn de paarse woorden in Connections van vandaag?

De paarse groepering wordt als de moeilijkste beschouwd. Het thema voor de paarse categorie van vandaag is ____LAND LANDEN en de woorden zijn: ICE, IRE, FIN, NETHER.

Hoe ik de verbindingen van vandaag heb opgelost

Wat doet een PLUNGER hier? Maken we een bathroom schoon? Ik zag BALL en TRACK en dacht dat we misschien een Rube Goldberg-machine hadden. Toen zag ik FLIPPER en besefte dat ik dichtbij was: het is een flipperkast machine. Flipperkasten hebben BUMPERs, FLIPPERs, PLUNGERs en een BAL. 🟦

MIST, HAZE en MIST gaan duidelijk samen. Ik probeer CLOUD om de groep compleet te maken, en ik heb gelijk. 🟨

TRACK en TRAIL lijken samen te gaan, en nu zie ik dat het werkwoorden zijn. Je kunt ook iemand SCHADUWEN of TAILEN. 🟩 De uiteindelijke groepering heb ik helemaal niet gekregen, maar ach, je hoeft maar drie groepen op te lossen voor een perfecte rating. 🟪

Connections 
Puzzle #184
🟦🟦🟦🟦
🟨🟨🟨🟨
🟩🟩🟩🟩
🟪🟪🟪🟪

Hoe speel je Verbindingen

Ik heb een volledige gids voor het spelen van Connectionsmaar hier is een opfrisser over de regels:

Zoek eerst het Connections-spel op de New York Occasions-website of in hun Kruiswoordraadsel-app. Je ziet een spelbord met 16 tegels, elk met één woord of zin. Het is jouw taak om een ​​groep van vier tegels te selecteren die iets gemeen hebben. Vaak zijn ze allemaal van hetzelfde sort (bijvoorbeeld: REGEN, SLEET, HAGEL en SNEEUW zijn allemaal soorten nat weer), maar soms is er sprake van woordspeling (bijvoorbeeld EMMER, GAST, TOP TEN en WENS zijn allemaal soorten van lijsten: bucketlist, gastenlijst, enzovoort).

Selecteer vier objects en klik op de knop Verzenden. Als je het goed hebt geraden, worden de categorie en de kleur onthuld. (Geel is het gemakkelijkst, gevolgd door groen, dan blauw en dan paars.) Als je gok verkeerd was, krijg je de kans om het opnieuw te proberen.

Je wint als je alle vier de groepen appropriate hebt geïdentificeerd. Maar als je vier fouten maakt voordat je klaar bent, eindigt het spel en worden de antwoorden onthuld.

Hoe u verbindingen kunt winnen

Het belangrijkste dat je moet weten om Connections te winnen, is dat de groeperingen zo zijn ontworpen dat ze lastig zijn. Verwacht overlappende groepen te zien. Eén puzzel leek bijvoorbeeld zes ontbijtproducten te bevatten: BACON, EI, PANNENKOEKEN, OMELET, WAFELK en GRAAN. Maar BACON bleek deel uit te maken van een groepje schilders samen met CLOSE, MUNCH en WHISTLER, en EGG zaten in een groep dingen die in tientallen voorkomen (samen met JURY, ROSE en MONTH). Druk dus niet op ‘Verzenden’ voordat u heeft bevestigd dat uw groep van vier personen bestaat alleen die vier dingen.

Als je vastzit, is een andere strategie om naar de woorden te kijken die lijken te hebben Nee verbinding met de anderen. Als je bij het zien van WHISTLER alleen maar aan de bijnaam van het schilderij denkt “Whistler’s moeder”, misschien ben je iets van plan. Toen ik dat oploste, ging ik googlen of er een schilder was die Shut heette, omdat Shut ook niet in een van de voor de hand liggende thema’s paste.

Een andere manier om te winnen als je vastzit, is uiteraard door een paar nuttige suggestions te lezen. Daarom delen we deze suggestions elke dag. Kom morgen terug voor de volgende puzzel!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here