Home Cultuur Het leukste paasknutselwerk voor elke leeftijd

Het leukste paasknutselwerk voor elke leeftijd

0
Het leukste paasknutselwerk voor elke leeftijd


Ik kan niet met dit gezicht πŸ₯Ί

OUTFITDETAILS: WITTE FLUTTERMOUW TOP (TE KOOP ONDER $ 25 – DRAAG MAAT S) | DENIM

AMBACHTELIJK TAFELSCHAP: HOUTEN EI SCHILDERKIT | RONDE JUTE PLACEMAT | GERUITE SERVETTEN | BLAUW LINNEN TAFELKLEED | GEVULD KONIJNTJE | KLEURRIJK GLASWERK | ROZE PANNENSET

Elke vakantie kijk ik ernaar uit om samen met de kinderen een leuk knutselwerkje te maken. Eerlijk gezegd houden we het hele jaar door van knutselen, maar tijdens de feestdagen komen altijd de leukste knutselsets tevoorschijn en ik was meteen geobsedeerd toen ik dit houten eierverfpakket voor Pasen vond! Voordat ik het wist, was ik een klein knutseltafellandschap aan het opzetten om met de kinderen te doen. Ollie kon niet wachten om een ​​paar van zijn eieren te schilderen πŸ˜‚ maar we hebben de andere helft bewaard om te schilderen toen Mara, Wes en Beckam die dag thuiskwamen. Ik heb wat snacks en lekkernijen klaargezet voor de kinderen en het werd een leuke middag.

De knutselset zelf is zo excellent voor elke leeftijd. Het wordt geleverd met de schattigste eierdoos en verfset. Ollie heeft ze een beetje in de hand gehad en ik vind het geweldig hoe ze er zelfs als 2-jarige uitzagen! Het is een geweldig aandenken om die leeftijd te herinneren. De oudere kinderen vonden het ook geweldig – het is zo leuk om te zien hoe hun kunstvaardigheden en creativiteit zich ontwikkelen. πŸ’œ Ik hou ook van het idee als volwassene als je een specifiek kleurenschema of patroon wilt om te versieren voor Pasen en tegelijkertijd je creativiteit de vrije loop wilt laten.

Hieronder een hyperlink tussen de knutselset en een paar andere favorieten voor paastafeldecoraties:


XX, Christine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here