Home Gezondheid Zuivelvrije zelfgemaakte advocaat (met of zonder alcohol)

Zuivelvrije zelfgemaakte advocaat (met of zonder alcohol)

0
Zuivelvrije zelfgemaakte advocaat (met of zonder alcohol)


Advocaat is een heerlijke traktatie vakantie seizoenstraktatie, maar in de winkel gekochte versies bevatten vaak gepasteuriseerde eieren, enorme hoeveelheden zoetstoffen en andere toevoegingen. Dit traditionele zelfgemaakte advocaatrecept is een geweldige bron van heilzame vetten, eiwitten, kruiden en optionele warmte van de alcohol.

Zelfgemaakt Advocaat Recept Met Kokosmelk

Advocaat kan een gezondheidsvoedsel zijn als het op traditionele wijze wordt gemaakt (en je kunt deze zelfgemaakte versie helemaal alcoholvrij maken). De meeste advocaatrecepten gebruiken volle melk en slagroom, maar deze gebruikt kokosmelk voor die rijke, romige smaak. Het heeft veel van de voordelen van kokosnoot, vooral de heilzame middellange ketenvetzuren. Het heeft wel een opvallende kokossmaak, maar ik vind dat het nog lekkerder smaakt met de gekruide donkere rum!

Inhoudsopgave(Verbergen)(Present)

De toevoeging van rum of cognac maakt dit ook tot een drankje om een ​​glimlach op je gezicht te houden, omdat de kinderen op kerstavond na middernacht opblijven.

Advocaat uit de supermarkt gebruikt gepasteuriseerde eieren om salmonellavergiftiging te voorkomen, maar vernietigt ook een deel van de voedingsstoffen. Ik vind het prima om lichtgekookte eieren in dit recept te gebruiken, omdat ik de mijne uit een gezonde bron haal. Als u geen eigen hok heeft, zoek dan naar scharreleieren of weide-eieren van gezonde kippen.

Hoe het eiwit te gebruiken

Omdat dit recept alleen de eidooiers gebruikt, houd je wat eiwit over. Hier zijn een paar ideeën over wat u ermee kunt doen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here