Home Verbouwing Weekendlezing 11.12.23 | Centationele stijl

Weekendlezing 11.12.23 | Centationele stijl

0
Weekendlezing 11.12.23 |  Centationele stijl


Ik ben dit weekend in Florida om ons huis te controleren en te genieten van de zon voordat ik dinsdag terugkeer naar Californië. Vrijdag ging ik naar de zandbeeldhouwwedstrijd op het strand van Siesta Key, wat leuk om zoveel creativiteit te zien oprijzen uit het witte zand van een van mijn meest favoriete plekken op aarde. Ik heb een paar afbeeldingen geplaatst op Instagram-verhalen als je nieuwsgierig bent naar het pageant.

Deze tijd van het jaar worstel ik met het doen van seizoenscadeau- en decoratieaanbevelingen zonder dat de hele maand in het teken staat van het kopen van spullen. Ik geef er de voorkeur aan om creativiteit en ideeën voor het vieren van het seizoen onder de aandacht te brengen. Ik heb dit jaar besloten om de razzia’s en cadeau-aanbevelingen allemaal op één plek op een te plaatsen enkelvoudige gepubliceerde pagina die ik elke dag zal updaten. Ik deel de categorie-aanbevelingen in Instagram-verhalen zodat je daar de updates kunt vinden, cadeaus voor gastheren, cadeaus voor hem en haar, and so on.

Op zoek naar een leuke feestjurk? Dat is het laatste overzicht van de Vakantie 2023 Paginavind daar veel feestelijke jurken, waaronder de paillettenjurk Ik kocht het voor mezelf voor een soirée in december. Deze week verschijnen er op de weblog twee eenvoudige doe-het-zelf-projecten voor de feestdagen die je misschien wilt proberen!

Favoriete hyperlinks van de week:

Dit gezellige modulaire cabine uitje in Victoria.

Architectuurstijlen mixen: deze vakman met een moderne ADU-toevoeging.

Dit dennen slinger is de meest goedkope en realistische die ik dit seizoen heb gevonden. Ik heb er vier gekocht.

Simpel en lief: dit minimalistisch houten kerstdorp.

Dit historische verklaring van de kleur violet.

Deze slim gemaakte plank gepersonaliseerde bordenladers.

Alle verschillende manieren om kalkoen voorbereiden op Thanksgiving.

Ik zal het missen om deze te bezoeken fysieke winkels.

Houd je van chinoiserie? Leren hoe te schilderen van een deskundige.

10 onverwachte landen om te overwegen voor uw volgende internationale reis.

Is hij niet de meest charmante begroeter?LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here