Home Meubilair Metropolis of Hope eert marktleiders op het gebied van beddengoed- en woninginrichtingsontwerp voor het West Coast-evenement 2024

Metropolis of Hope eert marktleiders op het gebied van beddengoed- en woninginrichtingsontwerp voor het West Coast-evenement 2024

0
Metropolis of Hope eert marktleiders op het gebied van beddengoed- en woninginrichtingsontwerp voor het West Coast-evenement 2024Meubelwereldnieuwsbureau op 1-12-2023

Richard Frinier (links) en David Binke.
Richard Frinier (hyperlinks) en David Binke.

Metropolis of Hope en de branchecommissie voor het West Coast Golf & Tennis Match hebben aangekondigd dat ze drie veteranen uit de branche zullen eren, waarmee het fondsenwervingsseizoen 2024 wordt afgetrapt voor dit jaarlijkse evenement dat zijn 32e editie viert.nl jaar.

Stad van hoop is een door het Nationwide Most cancers Institute aangewezen alomvattend kankercentrum en toonaangevend op het gebied van beenmergtransplantatie en immunotherapie zoals CAR T-celtherapie. Het translationele onderzoek en de gepersonaliseerde behandelprotocollen van Metropolis of Hope hebben de zorg verbeterd voor mensen over de hele wereld met kanker, diabetes en andere levensbedreigende ziekten.

De West Coast Golf- en Tennistoernooi zal worden gehouden op 10 juni 2024 in Coto de Caza, Californië, ter ere van:

David Binke, CEO van matrassenfabrikant King Koil en 42 jaar veteraan in de branche, heeft een reputatie als een van de beste verkoopleiders en leidinggevenden in de branche. Onder zijn leiding heeft Binke de afgelopen vijf jaar de binnenlandse bedrijfsstructuur van het bedrijf veranderd van een licentiestructuur naar een direct-to-retail productieplatform dat toonaangevende retailers in het hele land ondersteunt. Hij heeft een eersteklas managementteam opgebouwd dat hem steunt bij het aanzienlijk uitbreiden van het productieplatform en de capaciteit van King Koil. Het bedrijf onderhoudt ook internationaal een actief licentienetwerk.

Binke’s carrière omvat onder meer het dienen als CEO bij het iconische beddengoedmerk ES Kluft & Co. en een eerdere periode bij King Koil als Govt Vice President of Gross sales, evenals Govt Vice President van Spring Air Los Angeles, waar hij een eigendomspositie bekleedde. Voordat hij naar de productiekant van het bedrijf ging, bekleedde Binke verschillende inkoop- en merchandisemanagementfuncties bij de grote warenhuizen Robinsons-Could, Macy’s en Montgomery-Ward. Binke is trustee van de Worldwide Sleep Merchandise Affiliation (ISPA).

Catherine en Richard Frinier zijn de mede-oprichters en directeuren van de Richard Frinier Design Studio en werken samen met zeer gerespecteerde merken in de woninginrichtingsindustrie, zoals Brown Jordan, Century Furnishings, Dedon en Sunbrella®, licentieverlening voor Richard’s bekroonde binnen- en buitenmeubilair en textiel ontwerpen voor wereldwijde distributie. Als makers en ondersteuners van vele beursprogramma’s van handelsorganisaties voor designstudenten op universitair niveau om de woninginrichtingsindustrie te promoten als een levensvatbare, relevante en lonende carrièrekeuze voor jonge ontwerpers, hebben de Friniers de Stad van de Hoop al lang geïdentificeerd en gesteund als een wereld- gezondheidszorg- en onderzoekscentrum op foundation van hun kennis uit de eerste hand.

In de afgelopen 40 jaar heeft Richard duizenden ontwerpen gemaakt in honderden collecties, waarmee hij meer dan 100 designexcellentieprijzen heeft gewonnen met zijn meest iconische ontwerpen in proceed productie gedurende 10, 20 en 30 jaar. Richard is een ontvanger van de Lifetime Achievement en Business Accomplice awards van de Worldwide Informal Furnishings Affiliation, een lid van de American Residence Furnishings Corridor of Fame, en uitgeroepen tot Star of Design door collega’s uit de A+D-gemeenschap en de pers in het Pacific Design Heart Los Angeles. Hij wordt door een toonaangevend vakblad vermeld in de high 40 van meest invloedrijke personen in de woninginrichtingsindustrie. Catherine brengt meer dan 30 jaar ervaring mee in het werken in dynamische creatieve groups van hoog niveau te midden van complexe zakelijke omgevingen in de sectoren fondsenwerving, luxe detailhandel en residentieel vastgoed, en de thuissector.

“We hebben dit jaar ongelooflijk veel geluk dat we reuzen in hun respectievelijke vakgebieden hebben, zoals David Binke en Catherine en Richard Frinier, die genereus hun tijd, invloed en passie geven om Metropolis of Hope te steunen en bij te dragen aan de meer dan $ 21 miljoen die alleen al door dit evenement is opgehaald. het bestaat 32 jaar”, aldus Rick Powell, medevoorzitter van het evenementencomité van de West Coast.

Zie de lijst van eerdere onderscheidingen.

Voor meer informatie over het West Coast Golf & Tennis Match en voor meer informatie on-line inschrijven, klik hier. Neem voor meer informatie contact op met Loren Boyko op 626-222-9764 of stuur een e-mail naar meubel@coh.org.

Voor meer informatie over de IHFI Geest van leven Award Gala, bezoek alstublieft CityofHope.org/IHFI-Gala of neem contact op met Loren Boyko.


Over Stad van Hoop

De missie van Metropolis of Hope is om de medicijnen van morgen te leveren aan de mensen die ze vandaag nodig hebben. Opgericht in 1913, Stad van hoop is uitgegroeid tot een van de grootste kankeronderzoeks- en behandelingsorganisaties in de VS en een van de toonaangevende onderzoekscentra voor diabetes en andere levensbedreigende ziekten. Als onafhankelijk, door het Nationwide Most cancers Institute aangewezen alomvattend kankercentrum biedt Metropolis of Hope patiënten een uniek geïntegreerd mannequin, dat kankerzorg, onderzoek en ontwikkeling, academici en coaching en innovatie-initiatieven omvat. Onderzoek en technologie ontwikkeld bij Metropolis of Hope vormen de foundation hiervoor talrijke doorbraakmedicijnen tegen kanker, evenals menselijke synthetische insuline en monoklonale antilichamen. Een leider binnen Beenmerg transplantatie en immunotherapie, zoals CAR T-celtherapieHelpen de gepersonaliseerde behandelprotocollen van Metropolis of Hope de kankerzorg over de hele wereld vooruit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here