Home Levensstijl Sunseeker, Sanlorenzo opbouwt naar Boot Düsseldorf

Sunseeker, Sanlorenzo opbouwt naar Boot Düsseldorf

0
Sunseeker, Sanlorenzo opbouwt naar Boot Düsseldorf


Sunseeker-oceaan 182

Sunseeker Worldwide lijkt opnieuw tot de dominante exposanten op Boot Düsseldorf te behoren na de aankondiging van een voorlopige line-up van negen luxe motorjachten voor de editie van 2024, die van 20 tot en met 28 januari in Messe Düsseldorf wordt gehouden.

De tentoonstelling van de Britse bouwer op stand B61 in hal 6, gepresenteerd in samenwerking met distributeur Sunseeker London Group, omvat onder meer het Europese debuut van de Ocean 182, die in september en oktober in de VS werd tentoongesteld. De Ocean 182, de 182GT-versie met gesloten flybridge van de Ocean 90, omvat meer dan 2.000 vierkante meter aan binnenruimte en heeft een topsnelheid van 27 knopen en een bereik van 1.100 nm bij 12 knopen met twee MAN V12-motoren van 1.900 pk.

Een ander hoogtepunt van de line-up van Sunseeker is de Duitse première van de Predator 75, die werd onthuld op de Southampton Worldwide Boat Present voordat hij zijn Amerikaanse buiging maakte op de Fort Lauderdale Worldwide Boat Present.

Sunseeker Predator 75

Tot de indrukwekkende tentoonstelling van Sunseeker op de grootste indoorbootshow ter wereld behoren ook de 95 Yacht, 88 Yacht, 76 Yacht, Manhattan 68, Predator 65, Manhattan 55 en Superhawk 55, de laatste verschijnt een jaar na de memorabele wereldpremière van het mannequin in hal 6, gewijd tot de grootste motorjachten van de present.

Andrea Frabetti, CEO van Sunseeker, zei: “Naast het presenteren van onze verbluffende reeks jachten op Boot Düsseldorf, zijn we verheugd om de Ocean 182 en Predator 75 voor de eerste keer op de Europese markt te presenteren.

“Onze deskundige groups en distributeurs staan ​​klaar om vragen te beantwoorden, aanpassingsmogelijkheden te bespreken en toekomstige Sunseeker-eigenaren door de unieke kenmerken van onze jachten te leiden. We kijken ernaar uit om bezoekers aan boord te verwelkomen en een uitzonderlijke Sunseeker-ervaring te delen.”

Sanlorenzo SL90A

Een Sanlorenzo SL90A zal een van de grootste jachten bij Boot zijn. Een jaar nadat de Sanlorenzo SD90 werd getoond op de beurs in Düsseldorf, zal het asymmetrische SL90A-model worden tentoongesteld door seller Sanlorenzo UK & Eire op stand D27 in hal 6.

Het in Italië gebouwde superjacht beschikt over een salon met een widebody-ontwerp aan bakboordzijde, terwijl de vier hutten met eigen badkamer een eigenaarssuite op het hoofddek bevatten met directe toegang tot de lounge op het voordek, die dienst doet als privéruimte voor de eigenaar. Met twee MAN-dieselmotoren van 2.000 pk heeft het jacht een topsnelheid van 29 knopen, een kruissnelheid van 25 knopen en een vaarbereik van 1.100 nm bij 10 knopen.

www.sunseeker.com
www.sanlorenzoyacht.com

Dit artikel is voor het eerst gepubliceerd op jachtstijl.co

Voor meer informatie over de nieuwste verhalen over luxe jachten, Klik hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here