Home Gezondheid Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Cisco-distributeurs

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Cisco-distributeurs

0
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Cisco-distributeurs


We zijn weer in dit prachtige seizoen beland. Een seizoen van geven, delen en herinneren – een unieke kans om tot rust te komen en samen te zijn met degenen die je enorme vreugde en vrede brengen.

We hebben dit jaar laborious gewerkt en we hebben allemaal grenzeloze vastberadenheid en vastberadenheid getoond om ervoor te zorgen dat onze companions werden aangewakkerd voor succes. De inspanningen van onze distributeurs van onschatbare waarde hebben ons bereik verder vergroot dan wat we alleen zouden kunnen doen en daar ligt de echte waarde van partnerschap.

Terugkijkend op het succes van de companies, software program en verlengingen van Cisco

Dit jaar heb ik veel gebieden gezien waar we groei en succes hebben gezien, maar het gebied dat ik graag wil benadrukken betreft Companies en Vernieuwingen.

  • Samen met het Cisco Companies and Renewals-team bij Cisco en onze distributeurs hebben we onze waarde specifiek voor CX getransformeerd, waaronder de verkoop van premium companies, versnelling van bedrijfsovereenkomsten (EA) en het samenvoegen van verlengingen tussen companies en software program.
  • De manier waarop distributeurs companions ondersteunen through gedistribueerde aanbiedingen rond Cisco Enterprise Agreements (EA) heeft bijgedragen aan het stimuleren van de multi-architectuur verkoop en incrementele uitbreidingsmogelijkheden.
  • Met klantsucces als topprioriteit zijn onze distributeurs belangrijke spelers geweest in het helpen van klanten bij het ervaren en realiseren van bedrijfsresultaten door samen te werken met 2T Companions.
  • Door onze A La Cart-campagnes uit te breiden naar EA-campagnes ter ondersteuning van nieuwe brand’s en franchises, ondersteunen we klanten bij het consolideren van meerdere abonnementen in één contract. We hebben gezien hoe dit de vermoeidheid verlicht die gepaard gaat met het migreren van infrastructuren van meerdere leveranciers naar de oplossing van uw klant, doordat alles onder één leverancier valt.
  • Bovendien blijven onze verlengingspercentages voor de gehele portefeuille nieuwe hoogten bereiken. Distributeurs ondersteunen companions door long-tail-activiteiten binnen te halen met hun commerciële automatiseringsmogelijkheden.
  • We hebben jaar na jaar een monumentale driecijferige groei gezien in de Success Tracks en klanten die zich de waarde ervan realiseren, worden klanten voor het leven!

Vooruit kijken

Hoewel de successen op het gebied van Companies en Verlengingen slechts één onderdeel vormen van Cisco’s activiteiten, was het een voorrecht om deel uit te mogen maken van zoveel meer successen in de andere bedrijfsgebieden, en hun investeringen en inspanningen blijven niet onopgemerkt.

We hebben veel om dankbaar voor te zijn, en onze samenwerking met onze distributeurs is nog maar het start. Ik zou nalatig zijn als ik mijn dankbaarheid jegens mijn familie en vrienden achterwege zou laten. Fijne feestdagen en tot ziens in 2024.


Wij horen graag wat u ervan vindt. Stel een vraag, reageer hieronder en blijf verbonden met #CiscoPartners op social media!

Cisco-partners Fb | @CiscoPartners X/Twitter | Cisco-partners LinkedIn

Deel:LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here