Home Cultuur Amazon-accessoires voor peuters waar ik niet zonder kan reizen

Amazon-accessoires voor peuters waar ik niet zonder kan reizen

0
Amazon-accessoires voor peuters waar ik niet zonder kan reizen


Een van mijn favoriete bezigheden is reizen als gezin. We reizen nogal wat voor werk en plezier, we hebben zoveel verschillende devices geprobeerd dat ik een lijst wilde samenstellen met mijn beproefde favorieten. Er zijn door de jaren heen zoveel geweldige reisaccessoires voor kinderen verschenen die het reizen zoveel gemakkelijker maken.

DETAILS: SCOOTERKOFFER | TELEFOON HOUDER | WAYB REIS AUTOSTOEL | DOONA-WANDELWAGEN | DOONA TRIKE | DRAADLOZE KINDERHOOFDTELEFOONS

De Doona kinderwagen (combinatie kinderwagen/autostoel) is een van de ultieme babyaankopen die we elke dag gebruikten toen we Ollie voor het eerst kregen, en de Donna Trike is het equal voor peuters. Nadat Ollie het autostoeltje ontgroeide, zijn we overgestapt op de Doona Trike en die gebruiken we allemaal. de. tijd. Het is een combine tussen een driewieler en een kinderwagen en good voor peuters, zowel op reis als thuis als ze boodschappen doen, wandelen, enz. Hij kan worden opgevouwen zodat hij in de meegeleverde rugzak previous, zodat je hem gemakkelijk kunt inpakken en over je schouder kunt gooien als je hem niet gebruikt . Hij is superlicht en heeft een geweldig handbagageformaat, dus good voor vluchten, roadtrips of gewoon voor dagelijks gebruik. Mensen stoppen altijd en vragen ons ernaar. Absoluut een accessoire voor peuters dat de manier waarop je reist zal veranderen.

Dit telefoon houder Het was geweldig voor ons om onze telefoon op te zetten zodat onze kinderen naar een present op de luchthaven konden kijken of Ollie’s reveals in het vliegtuig konden aanzetten. Hij klikt huge aan het dienblad, zodat Ollie hem niet altijd hoeft aan te raken bij het verwisselen. Het kost minder dan $ 25 en we gebruiken het zelfs als we niet op reis zijn, het is ook geweldig voor Ollie als we boodschappen doen! De oudere kinderen vinden het ook geweldig.

Deze scooter koffers zijn geniaal! Ze zijn geschikt voor alle kinderen en kunnen worden bevestigd aan en losgemaakt van de wielbasis van de scooter en kunnen zelfs worden opgevouwen tot gewone koffers. Het houdt de kinderen bezig op de luchthaven als we een lange tussenstop hebben, en ik vind het geweldig dat ze een scooter hebben om rond te rijden als we op vakantie gaan verkennen. Het is absoluut meer een uitspatting, maar naar mijn mening de moeite waard. Ik vind het ook geweldig dat de kinderen het scootergedeelte alleen kunnen gebruiken, dus het is tremendous veelzijdig!

Ik ben dol op draadloze hoofdtelefoons voor Ollie, omdat hij meestal geïrriteerd raakt als de snoeren in de knoop raken en het aan- en uitzetten een gedoe wordt. Dit paar in kindermaat kost minder dan $ 30 en ik vind het geweldig hoe deze voor kinderen zijn gemaakt en ingebouwde gehoorbescherming hebben, zodat het quantity niet te luid kan worden.

  • Toen Ollie de Doona kinderwagenIk miste de gemakkelijke manier om met een autostoeltje te reizen, dus ik was meer dan enthousiast toen ik dit autostoeltje vond. We huren meestal een auto als we reizen en zijn veel aan het rondrijden en ontdekken, dus het hebben van een autostoeltje bij ons is een should, maar het sjouwen met een grote, zware autostoel was lastig. Dit reisautostoeltje is een full gamechanger geweest! Het is superlicht en kan worden opgevouwen in de draagtas die erbij wordt geleverd. Voor het perspectief weegt het autostoeltje 3,5 kg en gewone autostoelen gemiddeld 15-30 kg. (Je kunt hem ook zonder draagtas kopen hier – verkrijgbaar in meerdere kleuren.)

Laat me weten of je een van deze reisaccessoires leuk vindt of wat je graag wilt proberen!


xx, Christine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here