Home Geschiktheid 5 eenvoudige manieren om snel te ontstressen

5 eenvoudige manieren om snel te ontstressen

0
5 eenvoudige manieren om snel te ontstressen


Voelt u zich wel eens een beetje (of tremendous) overweldigd? Zelfde vriendin, hetzelfde. Het voelt soms onmogelijk om van je af te schudden, maar ik beloof je dat je er voorbij kunt komen. Hier zijn 4 redenen waarom u mogelijk stress ervaart Gemakkelijke manieren om snel te ontstressen!

Vier veelvoorkomende redenen waarom u stress ervaart:

  1. Werk leven balans: Het is niet eenvoudig om een ​​evenwicht te vinden tussen carrière, gezin en persoonlijke tijd. Het kan overweldigend zijn om te weten waar je je tijd moet doorbrengen zonder iets anders te verwaarlozen, en de gedachte daaraan alleen al kan stress veroorzaken!
  2. Gezondheid: Zorgen over uw fysieke en/of mentale gezondheid verhogen de stress, die zich daadwerkelijk kan uiten in andere fysieke problemen zoals hoofdpijn, obstipatie, ibs en meer.
  3. Lichaamsbeeld en zelfwaardering: Onrealistische verwachtingen die we onszelf stellen, kunnen zo zwaar op onze geest wegen. Die stress leidt tot veranderingen in het dieet en de slaap, die uiteindelijk ook nieuwe fysieke stress op het lichaam veroorzaken.
  4. Voeding en dieetverwarring: Proberen uit te vinden hoe en wat te eten is overweldigend. Ongeacht je doelen, we proberen allemaal gezonder te eten. De LSF e-boeken en maaltijdplannen haal het giswerk eruit en maak het gemakkelijk om je eraan te houden, zodat je resultaten behaalt en je sneller goed voelt!

Hoe je snel kunt ontstressen

1. Journaal: Een dagboek bijhouden is een krachtig hulpmiddel voor het verwerken van emoties en het verminderen van stress. Het creëert een veilige ruimte om uw gedachten en gevoelens zonder oordeel te uiten en geeft u de tijd om na te denken.

🫶🏻Probeer dit: schrijf op wat je voelt/wat je stress bezorgt en vraag het jezelf objectief af...is dat waar? Meestal maken we de dingen groter dan ze in werkelijkheid zijn en deze eenvoudige oefening kan helpen!

2. Neem Ashwagandha dagelijks: Ashwagandha is de stressmoordenaar van de natuur en het is bewezen dat het stress helpt verminderen.

Het is als een warme knuffel voor jouw zenuwstelsel en het mijne Mevrouw Congenialiteit Moodboostpoeder is de perfecte manier om het in uw dagelijkse routine op te nemen om stress te verminderen en uw humeur te verbeteren.

ps – wij gebruiken de ‘s werelds beste ashwagandha met 24 gouden standaard klinische onderzoeken in onze combine, zodat u zeker weet dat u de goede dingen krijgt.

3. Bouw een routine: Als je het gevoel hebt dat je te veel op je bord hebt, kun je het beste een routine opbouwen.

Het hebben van een solide ochtend- of avondroutine zal stress op twee manieren verminderen.

Ten eerste geeft het u duidelijkheid over wat er is Eigenlijk het allerbelangrijkste voor jou, zodat je de relaxation los kunt laten. En ten tweede geeft het je een structuur aan je dag waardoor je je voldaan voelt, zelfs als ‘je niet alles kunt doen’. Hulp nodig om aan de slag te gaan? Haal mijn routinematig gebouw afdrukbaar hier.

Ik schrijf ook graag mijn Voel je goed 5 elke dag.

Dit zijn eigenlijk 5 “to-do’s” voor elke dag, waardoor ik me goed voel als ik ze gedaan heb.

Dat betekent zowel dingen I behoefte en dingen willen doen omdat het afvinken van die lijst goed voelt en stress vermindert!

Obtain de Really feel Good 5-achtergrond voor telefoon hier

4. Wissel je koffie: Hoewel cafeïne een goede oppepper kan zijn, leidt overmatige consumptie tot verhoogde cortisolspiegels.

Dit ‘stresshormoon’ kan angst veroorzaken en gevoelens van spanning verergeren, terwijl het ook grote schade aanricht aan uw taille.

Pep-rally is de perfecte aanvulling op uw routine om u ‘s middags een energieboost te geven als u zich tijdens de werkdag traag begint te voelen.

Door een kop of twee koffie in te ruilen voor groene thee, geef je je lichaam een ​​pauze van de overmatige cafeïne, terwijl je toch geniet van een zachte energieboost.

5. Eet meer eiwitten:

Klinkt raar, maar het is waar!

plant eiwit poeder biedt een positieve enhance in stressvermindering dankzij het rijke voedingsprofiel, boordevol essentiële vitamines, mineralen en antioxidanten.

Het speelt een rol bij het handhaven van een stabiele bloedsuikerspiegel en het weghouden van stemmingswisselingen. De aminozuren in plantaardige eiwitten bevorderen de productie van neurotransmitters, waardoor een evenwichtige stemming wordt bevorderd en stressniveaus worden verminderd.

Meer hulp nodig?

Een beetje stress is een normaal onderdeel van het leven, maar het hoeft je niet over te nemen en te verteren. Met een stevige routine, de kracht van Ashwagandha en wat minder cafeïne op die toch al stressvolle dagen, voel je je zo snel goed!

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken wat het beste bij uw behoeften previous? Doe onze Love Sweat Health-quiz!

Het is een fantastisch hulpmiddel om gepersonaliseerde aanbevelingen te krijgen die zijn afgestemd op uw unieke behoeften en doelen.