Home Zelfverbetering Blijf kalm en rijd gek op de This autumn

Blijf kalm en rijd gek op de This autumn

0
Blijf kalm en rijd gek op de This autumn


Voor de meeste mensen lijkt het leven in het vierde kwartaal te versnellen. Er zijn grote doelen te bereiken, zowel persoonlijk als professioneel. Rond de feestdagen zijn er further verplichtingen. En het tempo van de binnenkomende verzoeken versnelt omdat iedereen om ons heen dezelfde urgentie voelt. Wat moeten we doen?

De verleiding tijdens het vierde kwartaal is om dat te doen accumulerenten prooi vallen aan de verleiding van nog een ding. Dat is een probleem, omdat uw tijd niet wordt uitgebreid om aan deze further verplichtingen te voldoen. Als je het te veel begint te doen, doe je dat alle ervan minder effectief.

In het vierde kwartaal heb je, nog meer dan in de relaxation van het jaar, een meedogenloze toewijding aan eenvoud nodig.

Vereenvoudig uw takenlijst

Als je een Volledige focusplanner gebruiker, je kent de Each day Massive 3. Je gebruikt deze device (hopelijk) elke dag. In dit seizoen kom je misschien in de verleiding om er de Each day Massive 4, 5 of 6 van te maken. Wanneer je je takenlijst laat groeien, verdeel je je focus. Een verdeelde focus ondermijnt de effectiviteit.

De binnenkomende verzoeken zullen ongetwijfeld een groter gevoel van eigenwaarde hebben urgentie. Maar urgentie en belang zijn niet hetzelfde.

Urgentie zet aan tot reactiviteit. ‘Reactief’ is het tegenovergestelde van ‘strategisch’. Het is jouw taak om de belang. Als er een taak is dringend En belangrijk, ga in ieder geval door. Als een taak pressing en onbelangrijk is, evalueer dan opnieuw. Kunt u dit elimineren, automatiseren, delegeren of zelfs uitstellen?

Vereenvoudig uw ritmes

De rituelen die het hele jaar door hebben gewerkt, kunnen je nu misschien in de steek laten. Het is moeilijker om die vroege ochtendtraining te doen met familie in de stad. Het is gemakkelijker om te laat te werken als er zoveel te doen is. Waarom sla je die meditatie voor het slapengaan niet over als je zo moe bent?

Het probleem is dat wanneer onze rituelen onregelmatig worden, het gemakkelijk is om ze helemaal te laten vallen. Dat gevoel van niet-synchronisatie verstoort onze dagen. Vereenvoudig in plaats daarvan doelbewust.

Wat zijn de absolute eerste levensbehoeften in elk van je ritmes? Je kunt 30 minuten later slapen en een run van twee mijl vervangen door die coaching van 50 minuten. U kunt uw werkdagafsluiting 30 minuten later instellen en deze in tweeën knippen, zodat u slechts 15 minuten te laat thuis bent. Je kunt een meditatie van vijf minuten doen in plaats van een meditatie van vijftien minuten. Ontdek wat voor u werkt.

Vereenvoudig uw verplichtingen

Meer verzoeken en uitnodigingen betekenen meer mogelijkheden om uw “geen spieren” opzettelijk te oefenen.

De waarheid is dat je je ‘geen spieren’ traint altijd. Elke keer dat je ja zegt, zeg je nee al de relaxation dat had de tijd of energie kunnen in beslag nemen die dat ja kostte. Het is geen kwestie van of Je zegt nee, maar welke verplichtingen waar je nee tegen zegt.

Hoe had u aan het einde van het vierde kwartaal uw tijd willen besteden? Met wie had je het willen doorbrengen? Wat zou je graag willen laten glijden, en wat doet er echt toe? Laat de antwoorden op deze vragen bepalen wanneer en hoe u uw ‘nee’ gebruikt.

Het vereenvoudigen van uw verplichtingen heeft als bijkomend voordeel dat u ruimte maakt voor een pauze. Need als de druk hoog is, moet je meer dan ooit een stap achteruit doen en tanken.

Kort gezegd: als de wereld om je heen je aanspoort om te versnellen, doe dan het tegenovergestelde. Vertragen. Oefen opzettelijkheid. Denk strategisch. Blijf gefocust.

Openbaarmaking van materiële connectie: Sommige van de hyperlinks in het bovenstaande bericht zijn ‘affiliate hyperlinks’. Dit betekent dat als u op de hyperlink klikt en het artikel koopt, wij een affiliate-commissie ontvangen. Hoe dan ook, we raden alleen producten of diensten aan die we gebruiken en waarvan we denken dat ze waarde toevoegen aan onze lezers. We maken dit bekend in overeenstemming met 16 CFR, deel 255 van de Federal Commerce Fee: “Gidsen betreffende het gebruik van aanbevelingen en getuigenissen in advertenties.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here