Home Reis ETW #101 Verkennen van het onlangs heropende Californië en Disneyland

ETW #101 Verkennen van het onlangs heropende Californië en Disneyland

0
ETW #101 Verkennen van het onlangs heropende Californië en Disneyland


Disneyland Californië

Web als het grootste deel van het land heeft Californië onlangs de methodische heropening van de meeste bedrijven en activiteiten ondergaan na strikte COVID-beperkingen. Omdat Californië zo’n geweldige reisoptie is in 2021, wilde ik een hele aflevering wijden aan het verkennen van de staat, met speciale nadruk op Disneyland.

Je kunt de podcast hier op deze pagina of op een van deze providers beluisteren: iTunes, Google Spelen, Spotify, Stikster.

De gast van deze week

Jason Cochran

Jason Cochran, hoofdredacteur van Frommers.com, is de auteur van “Right here Lies America: Buried Agendas and Household Secrets and techniques on the Vacationer Websites The place Dangerous Historical past Went Down” (Effectively Corridor Books) en hij is mede-presentator van het weekblad Frommer Reisshow op WABC in New York Metropolis. Hij heeft twee keer de hoogste onderscheiding ontvangen bij de Lowell Thomas Awards voor schrijven over reizen en is een vaste schrijver geweest voor Leisure Weekly, Journey + Leisure, USA Immediately en vele anderen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here