Home Levensstijl LUXUO’s Kerstcadeaugids 2023

LUXUO’s Kerstcadeaugids 2023

0
LUXUO’s Kerstcadeaugids 2023


‘Dit is het seizoen om de fijnere dingen in het leven te waarderen. Van Boucheron Van de Emerald Enchantment-selectie tot Chanel’s assortiment fijne sieraden, stelt LUXUO de nieuwste seizoensaanbiedingen van luxe merken samen voor het ultieme kerstfeest dit feestelijke seizoen.

Chopard’s Alpenadelaar

Eigentijds, verfijnd en assertief: de Alpine Eagle sport-chique uurwerkcollectie is een ultramoderne herinterpretatie van de St. Moritz, het eerste horloge dat in 1980 werd gecreëerd door Karl-Friedrich Scheufele, nu co-president van Chopard. Alpine Eagle, bedacht en persoonlijk ontworpen door hem, wordt gedreven door zijn passie voor de Alpen en door de verheven kracht van de adelaar die daar oppermachtig is. Het mannequin met een diameter van 41 mm, versierd met een Aletsch Blue-wijzerplaat, is gemaakt van een exclusief, ultrabestendig en lichtreflecterend metaal genaamd Lucent Metal™ en klopt op het ritme van het Chopard 01.01-C chronometer-gecertificeerde uurwerk. Als bewijs van de ethische aanpak van Chopard is de Lucent Metal™ voor 80% gemaakt van gerecyclede elementen. Alpine Eagle is opgedragen aan hedendaagse adelaars, de ambitieuze mannen die beter presteren in hun dagelijks leven en wier visie inspireert en verheft. Met een vooruitziende blik en vastberadenheid handelen zij in op de uitdagingen van morgen en zijn zij zich van nature bewust van het belang van milieukwesties.

Boucherons Emerald Enchantment-collectie

Er zijn duizend gelegenheden – en evenveel manieren – om dit te vieren. Eén ding is zeker: de leukste feesten deel je met anderen. Maison Boucheron verzamelde zijn ambassadeurs voor een uitzonderlijke avond. Ieder bracht haar eigen vleugje magie met zich mee. Voor de feestdagen van dit jaar presenteert Boucheron Emerald Enchantment, een eindejaarscampagne met Han So-hee met haar favoriete huiscreaties. Ze kiest voor een historisch Boucheron-ontwerp geïnspireerd door de natuur en een symbool van gewichtloosheid, de pauwenveer vormt een ware uitdaging voor de juweliers van het Huis. In overeenstemming met de visie van Frédéric Boucheron proberen de ambachtslieden elk element van dit natuurlijke component getrouw weer te geven. Een collectie voor degenen die klaar zijn voor de vlucht.

De nieuwe Polo Bear-horloges van Polo Ralph Lauren

In lijn met de feestdagen heeft Ralph Lauren twee nieuwe Polo Bear Watch-stijlen gelanceerd. Een icoon binnen de wereld van Ralph Lauren, dit seizoen brengt de toevoeging van de Martini Tartan Polo Bear en de Martini Tuxedo Polo Bear.

Op de feestelijke Martini Tartan Polo Bear is een keurige beer te zien die een onberispelijke smoking met Schotse ruit draagt, compleet met geborduurde fluwelen pantoffels die een martiniglas vasthouden. Verkrijgbaar in een roestvrijstalen kast of in een beperkte oplage van 18K roségoud, de beer is in 3D op de wijzerplaat gedrukt en valt visueel op tegen een wit gelakte achtergrond, zwarte Arabische cijfers en glimmende zwarte wijzers. Het uurwerk van 42 mm is vervaardigd in de Zwitserse horlogetraditie en wordt aangedreven door een mechanisch, zelfopwindend Zwitsers uurwerk van kaliber RL200 dat met de hand is afgewerkt met verticale Côtes de Genève-strepen en cirkelvormige nerven, bekend als perlage.

Coco Crush CAMÉLIA van Chanel

Deze feestdagen presenteert Chanel een selectie van Coco Crush CAMÉLIA en N°5 fijne sieraden, evenals J12 en PREMIÈRE horloges. Waar beige goud of geel, roze of wit goud te zien is naast fijn keramiek en diamanten.

Bulgari’s prachtige wonderen

Op een magische reis vol feestelijke verwachtingen verheft de verbluffende muze van het huis, Anne Hathaway, gewone momenten tot buitengewone ervaringen. Als de eerste wereldwijde merkambassadeur die de hoofdrol speelt in een Bulgari-vakantieseizoencampagne, brengt Anne Hathaway haar stralende charisma naar een ruimte voorbij de tijd, rijk aan verwijzingen naar Bulgari’s onmiskenbare Romeinse essentie. Een gang met meerdere bogen, geïnspireerd op de architectonische meesterwerken van de Eeuwige Stad, symboliseert een verandering van perspectief en markeert de toegang tot een oneindig pad van verwondering. Achtpuntige sterren banen de weg naar magie en verbazing. Een waterval van gekleurde edelstenen – een van de meest emblematische handtekeningen van de Bulgaarse codes – roept de vele facetten van menselijke emoties op. En tot slot komen de iconische symbolen van het Romeinse Huis, Serpenti, tot leven als bij toverslag, wat eraan herinnert dat verwondering overal kan zijn, terwijl de kenmerkende geschenkdoos van het merk de belofte wordt van een onvergetelijke feestdagen.

OMEGA’s feestelijke wonderland

Met een Seamaster Diver 300M om je pols wordt elke dag een avontuur.
Ons onverschrokken horloge is ongetwijfeld een klassieke keuze – en een geschenk dat zowel op het land als in de oceaan kan worden gekoesterd. Gemaakt in Zwitserland, klaar om overal mee naartoe te nemen. Dit 42 mm roestvrijstalen en 18K SednaTM Gold-model heeft een wijzerplaat en ring gemaakt van zwart keramiek. Let op iconische particulars, waaronder het beroemde golfpatroon en de skeletachtige wijzers.

Winterdagen zijn een tijd van rust. Terwijl de zon op ons Zwitserse landschap schijnt, is de Aqua Terra OMEGA’s ultieme symbool van rust. Een verfijnd ontwerp dat de stilte van de oceaan weerspiegelt,
met zeilbootindexen en een sprankelende, met diamanten geplaveide bezel. Dit 38 mm Aqua Terra Shades-model is vervaardigd in 18K SednaTM Gold en wordt gepresenteerd met een zongeborstelde zandsteen wijzerplaat die is gelakt voor additional glans.

Tiffany & co.

Tiffany & Co. presenteert #ATiffanyHoliday met een reeks sieraden, waaronder de “Return to Tiffany’s”-armband met vol hart in sterling zilver met diamanten en de “Return to Tiffany’s” ketting met vol hart in sterling zilver met diamanten.

Voor meer informatie over de nieuwste stijl en sieraden leest u: Klik hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here