Home Geschiktheid De beste snacks na het sporten

De beste snacks na het sporten

0
De beste snacks na het sporten


Heb je ooit moeite gehad om te bedenken wat je moet eten na een coaching? De juiste post-workout snacks zijn cruciaal voor spierherstel, het aanvullen van je energie en het behalen van resultaten, maar het kan moeilijk zijn om te weten wat de beste post-workout voedingsmiddelen werkelijk zijn.

Wat je nodig hebt

Als het gaat om het bijtanken van je lichaam na een coaching, zijn de belangrijkste dingen waar je op moet letten onze gezonde koolhydraten en eiwitten. Ik raad altijd aan om te streven naar 20 gram koolhydraten en 20 gram eiwitten, zodat je lichaam ervoor kan zorgen dat al je voedingsstoffen binnenkomen. onerous werk wordt beloond!

Dit zijn enkele van mijn favoriete gezonde post-workout-snacks die je gemakkelijk thuis kunt maken of onderweg kunt pakken na een serieuze zweetsessie.

Met amandelboter gevulde dadels

Deze kleine krachtpatsers zijn een perfecte combine van natuurlijke suikers en gezonde vetten. De natuurlijke zoetheid van dadels gecombineerd met romige amandelboter zorgt voor een overheerlijke combinatie die rijk is aan vezels, eiwitten en essentiƫle voedingsstoffen.

Ik raad altijd aan om 1 schepje LSF plantaardig eiwit toe te voegen aan water of melk om je 20 gram eiwit binnen te krijgen.

Eiwitrijke smoothie

Maak een post-workout-smoothie die even lekker als voedzaam is. Probeer dit heerlijk PB&J eiwitsmoothie recept deze week en laat me weten wat je ervan vindt in de reacties

šŸ‘‡šŸ»Het geeft je een perfecte balans tussen eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten om je spieren te helpen herstellen en groeien.

Zoete Aardappel Met Amandelboter En Kokosvlokken

Zoete aardappelen zijn een uitstekende bron van complexe koolhydraten, die essentieel zijn voor het aanvullen van de glycogeenvoorraden. Smeer een klodder amandelboter op een halfgekookte zoete aardappel en strooi er wat kokosvlokken over voor een smakelijke combinatie van gezonde vetten, vezels en vitamines.

Veggie-geladen pitabroodje met hummus

Probeer een pitabroodje gevuld met je favoriete groenten en 1-2 eetlepels hummus. Deze snack biedt een balans tussen koolhydraten en eiwitten om te helpen bij spierherstel.

ProteĆÆnerijke toast met hardgekookte eieren

Door eiwitrijke eieren te combineren met volkoren toast ontstaat een post-workoutsnack die zowel vullend als voedzaam is. De combinatie van eiwitten en complexe koolhydraten helpt de energievoorraden aan te vullen en ondersteunt het spierherstel.

Cacao-noot eiwitbeten

Deze ene mot is alleen maar een geweldige snack voor na de coaching, maar het is ook een heerlijke dessertruil! De cacao-noot eiwitbeten ze hebben alles wat je nodig hebt voor een snelle energieboost na de coaching en geven je een geweldig gevoel.

Tonijn en Volkoren Crackers

Tonijn bevat veel magere eiwitten en omega-3-vetzuren, die essentieel zijn voor spierherstel en de algehele gezondheid. Probeer het eens te maken met Griekse yoghurt in plaats van mayonaise en smeer het op volkoren crackers voor een snelle snack na de coaching.

Met kaneel besprenkelde appelschijfjes met LSF plantaardig eiwit

Eenvoudig, knapperig en bevredigend: deze snack is een winnaar. De natuurlijke suikers in appels geven je een snelle energieboost, terwijl het plantaardige eiwitpoeder een further portie eiwitten toevoegt, waardoor het een ideale keuze is voor herstel na de coaching.

Vergeet niet dat wat u na een coaching eet een aanzienlijke invloed kan hebben op uw herstel en de resultaten die u behaalt!

LEEF SCHULDLOOS

Als je gemakkelijker te volgen recepten nodig hebt, zorg er dan voor dat je mijn Guiltless Vitamin Recept e-boek pakt.

Het is voorbij 130 van mijn favoriete snelle, gezonde recepten inclusief desserts! Bovendien geef ik je nog meer van mijn suggestions en trucs voor gezond eten onderweg, snacks voor en na de coaching en het bereiden van maaltijden!

Dus leef onschuldig en trakteer uzelf, uw lichaam zal u dankbaar zijn!