Home Gezondheid Beveilig uw kritieke wegeninfrastructuur terwijl u digitaliseert en verkeersopstoppingen oplost

Beveilig uw kritieke wegeninfrastructuur terwijl u digitaliseert en verkeersopstoppingen oplost

0
Beveilig uw kritieke wegeninfrastructuur terwijl u digitaliseert en verkeersopstoppingen oplost


Als Londenaar was het enigszins bitterzoet om Londen benadrukt te zien in de openingszin van de INRIX International Visitors Scorecard voor 2022. Vooral omdat het wordt vermeld als de meest drukke stad ter wereld. Londen is echter niet de enige en verkeersopstoppingen zijn duidelijk een mondiaal probleem. Chicago en Parijs staan ​​op een goede tweede en derde plaats op de lijst, waarbij automobilisten in elke stad in 2022 jaarlijks te maken krijgen met meer dan 130 verloren uren in het verkeer als gevolg van information.

En wat is de impression van die verloren tijd? Het kan betekenen dat een ouder te laat is om zijn kinderen naar faculty te brengen of een belangrijke vergadering of afspraak mist. Deze vertragingen kunnen een enorme impression hebben op het leven van mensen, maar ook op de luchtkwaliteit in de buurt van verkeersopstoppingen, wat ook gevolgen heeft voor de gezondheid.

Tegelijkertijd worden de kansen die worden gegenereerd door nieuwe technologieën zoals Automobile to Every little thing (V2X), die communicatie tussen voertuigen en wegkantapparatuur mogelijk maken, werkelijkheid.

Dit behoren beide tot de vele uitdagingen en kansen waarmee ministeries van Transport (DoTs), steden, provincies en snelwegenorganisaties wereldwijd worden geconfronteerd. Deze uitdagingen zorgen ervoor dat velen zich concentreren op het versnellen van hun digitaliseringsprojecten om sneller oplossingen te kunnen bieden.

Gwinnett County, Georgia, een van de grootste buitenwijken van Atlanta, herbergt bijna een miljoen inwoners. Ken Keena, sectiemanager ATMS/TCC bij Gwinnett County benadrukt de uitdaging en de kans, waarin wordt beschreven hoe ‘Digitaliseren en automatiseren betekent dat we niet een uur of twee moeten wachten totdat iemand ons belt en ons vertelt dat er een signaal knippert of niet goed functioneert; het gaat automatisch by way of het netwerk en de software program, en er wordt een e-mailmelding verzonden zodat technici snel kunnen reageren. In het verleden kon het lang duren voordat er een oproep binnenkwam, omdat iedereen aannam dat iemand anders had gebeld.’

Efficiënt en toegankelijk transport binnen de provincie wordt ondersteund door netwerktechnologie voor intelligente transportsystemen (ITS), die bewoners en interstatelijke handel ondersteunt.

Marktleiders bevinden zich in verschillende stadia van het digitaliseringstraject om deze uitdagingen aan te pakken en de kansen te grijpen, wat hieronder kan worden geïllustreerd:

Figuur 1: De reis naar moderne connectiviteit

In elke fase van het traject merken we dat CISO’s er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hun IT-teams zicht hebben op alles wat met het netwerk is verbonden, nu er steeds meer systemen langs de weg worden aangesloten. Ze hebben zekerheid nodig dat er processen aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat toegang tot verbonden bedrijfsmiddelen (bijvoorbeeld voor onderhoud door een leverancier of andere belangrijke operationele gebruiksscenario’s) zorgvuldig wordt gecontroleerd vanuit een beveiligingslens.

Cisco, als leverancier van marktleidende robuuste netwerk- en cyberbeveiligingsproducten, helpt deze uitdagingen aan te pakken met producten zoals Cisco Cyber ​​Imaginative and prescient. Cyber ​​Imaginative and prescient biedt inzicht in alles wat met het netwerk is verbonden en is ingebed in industriële routers en switches van Cisco. En we hebben onlangs aangekondigd dat Cisco Safe Tools Entry, dat Zero Belief Community Entry (ZTNA) biedt voor verbonden middelen voor activiteiten zoals probleemoplossing en onderhoud, ook beschikbaar is op industriële switches en routers van Cisco. Ons portfolio van industriële switches en routers biedt de betrouwbare, robuuste {hardware} die onze klanten nodig hebben om veilige connectiviteit te bieden, van apparatuur langs de weg tot geautomatiseerde verkeersmanagementsystemen (ATMS). En omdat Cyber ​​Imaginative and prescient en Safe Tools Entry in de {hardware} zijn ingebouwd, kunnen klanten vertrouwen op uiterst veilige industriële connectiviteit met eenvoud.

Voor meer informatie over hoe Cisco organisaties helpt hun verbonden wegeninfrastructuur te beschermen tegen cyberdreigingen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat verkeerssysteemnetwerken veerkrachtig, betrouwbaar en veilig zijn, moedig ik u aan om te luisteren naar specialists Pete Kavanagh, Principal Resolution Architect en Cassie McEnroe, Gross sales Chief voor IoT-kritieke infrastructuur in ons nieuwste webinar, Hoe u cyberrisico’s kunt verminderen terwijl u uw wegeninfrastructuur digitaliseert. We horen graag uw suggestions. Laat hieronder uw opmerkingen achter!

En voor een diepere duik, bekijk het oplossingsoverzicht: Robuuste cyberbeveiliging om de wegeninfrastructuur te beschermen.

Houd ons bovendien in de gaten voor meer updates over hoe we leiders bij DoT’s, steden, provincies en transportbureaus over de hele wereld helpen de voordelen van digitalisering te benutten en tegelijkertijd hun kritieke wegeninfrastructuur te beschermen. De veiligheid van voetgangers verbeteren, congestie verminderen en de weg vrijmaken voor de ondersteuning van nieuwe transportinnovatie, met een veerkrachtige en schaalbare foundation voor de intelligente transportsystemen van de toekomst.

Deel:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here