Home Zelfverbetering 8 beste imaginative and prescient board-benodigdheden: een eenvoudige guidelines

8 beste imaginative and prescient board-benodigdheden: een eenvoudige guidelines

0
8 beste imaginative and prescient board-benodigdheden: een eenvoudige guidelines


Er kunnen affiliate hyperlinks op deze pagina staan, wat betekent dat we een kleine commissie krijgen op alles wat u koopt. Als Amazon Affiliate verdienen we aan in aanmerking komende aankopen. Doe alstublieft uw eigen onderzoek voordat u een on-line aankoop doet.

Ben je klaar om alles waar je van gedroomd hebt in je leven te manifesteren?

Als dat zo is, kun je overwegen om je eigen imaginative and prescient board te maken.

Als krachtig visualisatiehulpmiddel stelt een imaginative and prescient board formeel uw intentie huge en levert het u, met behulp van de Moist van Aantrekking, resultaten op.

Het is alsof je een contract opstelt tussen jou en het universum. Het resultaat is dat al je zintuigen zich openen en ontvankelijk worden voor de kansen om je heen, wat kan helpen je dromen waar te maken.

Visionboarden is geen hype. Denk eens aan de beroemdheden en invloedrijke persoonlijkheden die het in hun eigen leven gebruiken. Ze hebben zelf ervaren hoe imaginative and prescient boards echt werken om hen te helpen hun dromen te verwezenlijken en hun doelen te bereiken. Sommige mensen zelfs organiseer visionboard-feesten zodat ze hun doelen met anderen kunnen delen.

Als een imaginative and prescient board kan werken voor Oprah Winfrey, Ellen DeGeneresEn Steve Harveyhet kan ook voor u werken.

Verzamel dus alle benodigde benodigdheden en bereid je voor maak je dromen waar met behulp van een imaginative and prescient board. (Als u liever een on-line versie van een visionboard, dit is onze #1 aanbevolen instrument voor het maken van stijlvolle, motiverende imaginative and prescient boards.)

Als visionboards en het idea van de Moist van Aantrekking nieuw voor je zijn, geeft het bericht van vandaag je een lijst met de benodigde benodigdheden en materialen voor het maken van je eerste imaginative and prescient board.

Lijst met benodigdheden voor Imaginative and prescient Boards

1. Displaybord: Umbra Bulletboard

Controleer de prijs op Amazon

Als je een fysiek visionboard maakt, is het eerste dat je nodig hebt een displaybord. Ze zijn meestal verkrijgbaar in verschillende materialen, maten en kleuren.

Bepaal welk soort displaybord je nodig hebt om aan de juiste montagematerialen en/of lijmen te komen. Bijvoorbeeld de Umbra-prikbord hierboven heeft punaises of magneten nodig zodat de uitsparingen zich aan het oppervlak hechten.

Andere bordsuggesties zijn onder meer:

2. Snijgereedschap: Amazon Fundamentals multifunctionele kantoorschaar

Controleer de prijs op Amazon

Als je begint met visionboarden, zul je merken dat een goede schaar het belangrijkste hulpmiddel is dat je nodig hebt. Kies een paar waarmee je de handvatten stevig huge kunt pakken, zoals deze Amazon Fundamentals multifunctionele kantoorschaar.

Een hobbymes is ook handig als het gaat om het versieren van je bord. Bovendien kan een decoratieve schaar interessante ontwerpen aan uw droombord toevoegen.

3. Lijm: Elmer’s Glue-All multifunctionele vloeibare lijm

Controleer de prijs op Amazon

Of je nu voor de korte of de lange termijn werkt doelen op je imaginative and prescient board heb je een vorm van lijm nodig als je de uitsparingen in elkaar zet. Het meest gebruikte materiaal is witte lijm, zoals deze Elmer’s Glue-All multifunctionele vloeibare lijm.

Punaises in verschillende vormen, maten en kleuren voegen ook interessante particulars toe aan uw imaginative and prescient board.

Andere vormen van bevestigingsmiddelen zijn onder meer magneten, gekleurde plakstrips en stopverf.

Weet u niet zeker hoe u uw doelen moet formuleren? Bekijk deze berichten voor concrete voorbeelden van korte termijn En langetermijndoelen.

4. Plakband: Scotch Model Magic Tape

Controleer de prijs op Amazon

Tape is een van de beste imaginative and prescient board-benodigdheden die je in voorraad kunt hebben bij het maken van je eigen droombord. Het komt in verschillende vormen, zoals deze veelzijdige Magische tape van het merk Scotchof washi-tape, verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen.

Ook al wordt het niet beschouwd als onderdeel van de basisbenodigdheden voor het doelbord, Washi tape kan worden verwerkt in uw borddecoraties. Washi-tapes geven elk mission een persoonlijker gevoel.

5. Markeringen: Sharpie beitelpunt everlasting gekleurde markeringen

Controleer de prijs op Amazon

Markeringen moeten deel uitmaken van je benodigdheden voor dreamboarding. Je kunt ze gebruiken voor het schrijven van citaten, het maken van een rand en het toevoegen van handgetekende ontwerpen aan je bord.

Deze Sharpie beitelpunt permanente gekleurde markeringen zijn gemakkelijk verkrijgbaar en betaalbaar, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

6. Stickers: Me & My Massive Concepts Pocket Pages-stickers

Controleer de prijs op Amazon

Een andere manier om een ​​persoonlijk tintje aan je imaginative and prescient board te geven is door er stickers op te plakken. Stickers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, voor elke smaak en elk doel.

Als je het gevoel hebt dat je niet artistiek begaafd bent als het gaat om het maken van handgeschreven citaten of handgetekende kunst, deze Ik en mijn grote ideeën Pocket Pages-stickers kan als vervanging dienen en een vleugje creativiteit aan uw bord toevoegen.

7. Inspirerende citaten: Cover Avenue motiverende citaatkaarten

Controleer de prijs op Amazon

De meeste visionboards bevatten er minstens een paar motivatie quotes om je aan te moedigen je dromen waar te maken. Deze Cover Avenue motiverende citaatkaarten ze kunnen uit tijdschriften worden geknipt, of ze kunnen worden afgedrukt op glanzend papier en op maat worden geknipt volgens de behoeften van de maker.

Sommige stickerontwerpen bevatten ook motiverende citaten. Voor anderen is een stapel voorgesneden motiverende quote-kaarten, zoals het bovenstaande voorbeeld, excellent voor hun visionboards. (Hier zijn meer afdrukbare citaten voor uw imaginative and prescient board.)

8. Tijdschriftuitsparingen

checklist voor visionboard pdf |  visionboard-werkblad |  workshop visionboard voor jongeren

through Zee van schoenen

Wanneer u een fysiek imaginative and prescient board maakt, is de beste bron van afbeeldingen meestal wat u al bij de hand heeft. Voor de meeste mensen betekent dat stapels oude tijdschriften.

Wanneer u uw visie heeft opgeschreven (meer hierover in het volgende gedeelte), kunt u door de tijdschriftpagina’s bladeren, de afbeeldingen selecteren die bij u resoneren en ze uitknippen. Hier vindt u free of charge tijdschriften voor uw imaginative and prescient board.

Als je echt chique wilt worden en wat visuele aantrekkingskracht wilt toevoegen, gebruik imaginative and prescient board-printables om ze er interessanter uit te laten zien.

Om het u gemakkelijker te maken, hebben wij een guidelines voor imaginative and prescient board-benodigdheden die u free of charge kunt downloaden.

Het proces van het creëren van een imaginative and prescient board

Om de voordelen die u uit uw imaginative and prescient board kunt halen, te maximaliseren, moet u dit doen Neem de tijd bij elke stap van het creatieproces.

Stap 1: Bepaal uw doelen. Wat wil je bereiken? Uw antwoord op deze vraag zal uw doelen definiëren. Schrijf uw antwoorden op, zodat u deze in de toekomst als referentie kunt gebruiken wanneer u begint met het samenstellen van uw imaginative and prescient board.

Stap 2: Verzamel uw beeldmateriaal. Blader door visuele deelsites zoals Pinterest of tijdschriften om inspirerende afbeeldingen te vinden die de doelen vertegenwoordigen die u in uw leven wilt manifesteren. Print of knip ze uit.

Stap 3: Kies je affirmaties. Je kunt deze verkrijgen uit stickers, uitknipsels uit tijdschriften, afdrukbare citaten, enz. Het belangrijkste om te onthouden is dat de affirmaties bij jou moeten resoneren.

Stap 4: Stel je bord samen. Verzamel uw gereedschap en benodigdheden voor deze stap. Het is een heilig second en een persoonlijk second, dus zorg ervoor dat u voldoende tijd vrijmaakt zodat u niet gestoord kunt worden.

Sommige mensen doen deze stap het liefst alleen, terwijl anderen het samen met familieleden of vrienden doen, zoals in een visionboard feestje.

Stap 5: Show.Wanneer u klaar bent met het maken van uw bord, is het tijd om het op een prominente plek te plaatsen waar u het elke dag kunt zien.

Stap 6: Visualiseer. Kijk elke dag op een afgesproken tijdstip naar uw imaginative and prescient board en visualiseer uw doelen alsof ze zich manifesteren. U moet dit regelmatig doen om de visualisatie te laten werken.

Laatste gedachten over imaginative and prescient board-benodigdheden

Nu je weet welke imaginative and prescient board je nodig hebt om je eerste board te maken, kun je je voorbereiden op wat je wilt bereiken.

Vergeet niet om altijd tijd te besteden aan het bekijken van uw bord. Laat je inspireren door je dromen.

Stel je voor dat je al alles ontvangt wat je op je doelbord hebt neergezet.

Als u liever een digitale versie van een visionboard die u gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, helpt dit bericht u een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van de beste imaginative and prescient board-apps en web sites waarmee je prachtige boards kunt maken om het leven te manifesteren dat je wilt.

Als je inspiratie nodig hebt voor je imaginative and prescient board, bekijk dan zeker deze artikelen voor enkele voorbeelden:

Als u ten slotte niet weet hoe u met deze strategie aan de slag moet, Bekijk dan dit GRATIS afdrukbare werkblad en een proces van zes stappen waarmee u het PERFECTE imaginative and prescient board kunt maken.

benodigdheden voor visionboards |  visionboard-tools |  beste materialen voor vision board

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here