Home Geschiktheid Rolstoeltrainingen met Garmin Smartwatches

Rolstoeltrainingen met Garmin Smartwatches

0
Rolstoeltrainingen met Garmin Smartwatches


Rolstoeltrainingen met Garmin Smartwatches

12 december 2023

Door Ben Clark, Aanpassen om CEO te presteren

Als u een fulltime rolstoelgebruiker bent en op zoek bent naar een verbeterd fitnessregime, hoeft u niet verder te zoeken. Door de rolstoelmodus in te schakelen op bepaalde Garmin smartwatches, krijgt u toegang tot 31 vooraf geladen rolstoeltrainingen, ontwikkeld met rolstoeloefeningen die speciaal voor u zijn gemaakt door Adapt to Carry out. Adapt to Carry out, opgericht door Ben Clark, ook wel bekend als ‘The Rolstoel Health Man’, is een vertrouwde bron voor aangepaste health die gebruikers over de hele wereld helpt een nieuw tijdperk van diversiteit en inclusiviteit binnen te stappen, naast het nastreven van een gezondere levensstijl.

Hieronder gaat Clark in op het gebruik van de Garmin rolstoelspecifieke trainingen om match en gezond te blijven, en zet hij zijn streven voort om mensen van alle capaciteiten en achtergronden toegang te geven tot innovatieve manieren om prioriteit te geven aan hun welzijn.

Praktische dagelijkse oefeningen: rolstoelgebruikers empoweren

Rolstoelspecifieke trainingen zijn op de voorgrond gekomen van health en verschijnen nu direct om je pols, en ze veranderen het spel voor mensen met mobiliteitsproblemen. Garmin heeft het belang van inclusiviteit in health erkend en heeft met ons samengewerkt om onze rolstoelspecifieke trainingen in hun smartwatches op te nemen. Dit maakt het voor rolstoelgebruikers gemakkelijker dan ooit om deel te nemen aan dagelijkse oefeningen die tegemoetkomen aan hun unieke behoeften.

Deze trainingen bevorderen niet alleen de lichamelijke gezondheid, maar verbeteren ook de mobiliteit, kracht en het algehele welzijn. Van cardiovasculaire oefeningen tot weerstandstraining, deze rolstoelspecifieke trainingen bestrijken een breed spectrum aan activiteiten, zodat elke gebruiker een routine kan vinden die previous bij zijn voorkeuren en doelen.

Persoonlijk ben ik dol op de HIIT-trainingen omdat ze in korte tijd een uitstekende coaching bieden en ook voor ons rolstoelgebruikers een geweldige manier zijn om het gewenste fitnessniveau te bereiken. Gecombineerd met de yogabewegingen heb je een geweldige, goed afgeronde routine.

Garmin-horloges gebruiken om uw fitnesstraject bij te houden

Garmin-horloges gaan niet alleen over het volgen van stappen (en nu rolstoelduwen!), het zijn krachtige hulpmiddelen voor het volgen van uw fitnesstraject. Of u nu loopt, rolt of andere activiteiten uitvoert, deze apparaten bieden gedetailleerd inzicht in uw prestaties. Afgelegde afstand, verbrande calorieën, hartslag1 en zelfs realtime GPS-tracking zijn slechts enkele van de meetgegevens die u kunt monitoren. Dit geeft mij waardevolle inzichten in mijn coaching en waar ik mij kan aanpassen om mijn tijd te maximaliseren.

Bovendien synchroniseren Garmin-horloges naadloos met de Garmin Join™ smartphone-app, zodat u uw voortgang kunt visualiseren, doelen kunt stellen en gemotiveerd kunt blijven. Het is alsof u een persoonlijke fitnesscoach om uw pols heeft, die u begeleidt bij uw gezondheids- en fitnessambities.

Verbinding maken met uw gemeenschap: fitnessuitdagingen en verantwoordelijkheid

Health is geen eenzame reis; het is een gemeenschapsgedreven inspanning. De Garmin Join app gaat verder dan alleen het bijhouden van uw gegevens; het verbindt u met gelijkgestemde individuen die uw fitnessdoelen delen. Of u nu een rolstoel gebruikt of niet, u kunt lid worden van de gemeenschap en deelnemen aan ‘fitnessuitdagingen’ die gezonde concurrentie en kameraadschap bevorderen.

Voor rolstoelgebruikers is dit een uitstekende gelegenheid om involved te komen met anderen die voor soortgelijke uitdagingen en triomfen staan. Je kunt elkaar verantwoordelijk houden, suggestions en trucs delen en samen je mijlpalen vieren. De kracht van de gemeenschap is van onschatbare waarde tijdens uw fitnessreis. U hoeft alleen maar iemand toe te voegen als uw eerste Garmin Join-verbinding om aan de slag te gaan.

Biometrische gegevens volgen buiten activiteit

Health gaat niet alleen over wat u doet tijdens uw trainingen; het is een holistische benadering van welzijn. Garmin erkent dit en hun horloges bieden biometrische gegevensregistratie die verder gaat dan activiteit. U kunt uw slaappatronen, stress ranges en zelfs hydratatie1. Dankzij dit uitgebreide beeld van uw gezondheid kunt u weloverwogen beslissingen nemen en stappen ondernemen om uw algehele levenskwaliteit te verbeteren. Met slapen heb ik in het verleden moeite gehad, maar met de hulp van mijn horloge krijg ik een betere routine en besef ik waar ik eerder tekortschoot.


Match worden is een levenslange verplichting, en Garmin is er om u bij elke stap te ondersteunen. Dus waarom wachten? Start vandaag nog met uw fitnessreis met Garmin’s inclusieve benadering van gezondheid en welzijn. Of u nu gebruik maakt van hun rolstoelspecifieke trainingen, uw voortgang bijhoudt met horloges, verbinding maakt met uw fitnessgemeenschap of biometrische gegevens bewaakt, de instruments zijn binnen handbereik om u te helpen een gelukkiger en gezonder leven te leiden.

Meer weten over Adapt to Carry out en hun missie? Hun nieuwste campagne, On a regular basis Athlete, streeft ernaar rolstoelgebruikers te steunen bij het nastreven van hun fitness- en welzijnsdoelen. Zie de Aanpassen aan Carry out-website meer leren.

1Zie Garmin.com/ataccuracy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here