Home Reis 3 beste steden in Latijns-Amerika voor wintervakanties

3 beste steden in Latijns-Amerika voor wintervakanties

0
3 beste steden in Latijns-Amerika voor wintervakanties


Ben je klaar om de winter te ontvluchten en naar een zonnige plek te gaan, maar moet je nog wat werk verzetten of videogesprekken voeren terwijl je daar bent? Vanuit de VS of Canada kun je gewoon naar het zuiden gaan als je werk nodig hebt, en als je het laptopscherm sluit, heb je genoeg keuze voor zon en plezier. Volgens een latest onderzoek naar deze development behoren drie van de beste steden in Latijns-Amerika voor een wintervakantie tot de tien beste ter wereld.

Wintervakantie in Buenos Aires

Wat is een ‘workation’ precies en wanneer is dit een ding geworden? Welnu, het idea bestond al al vóór het web, omdat mensen vaak bedrijfsretraites hadden op prachtige locaties aan de oceaan en in de tijd dat sommige banen de hele dag aan de telefoon zaten, maakte de komst van Skype het gemakkelijker om dit op afstand te doen. locaties. De pandemische transformatie van thuiswerken die lijkt aan te houden, heeft de zaken echter echt versneld, en nu kunnen steeds meer mensen op afstand werken.

Als je op afstand kunt werken, waarom zou je dat dan doen op een plek waar het altijd koud en grijs is? Workations biedt de mogelijkheid om de laptop computer in te pakken en naar een warme en zonnige plek te gaan waar genoeg te doen is, alleen in een korte broek en een t-shirt. Als u het juiste luxe resort of vakantiehuis huurt, kunt u ook vanaf dat bureau waar u zit een mooi uitzicht hebben.

De beste steden voor een wintervakantie terwijl je nog werkt

In een nieuwe studie Holidu onthulde de beste bestemmingen voor een winterworkatie en drie van de tien beste steden voor een wintervakantie bevonden zich in Latijns-Amerika.

Om erachter te komen welke steden ideaal waren, keek het bedrijf naar de gemiddelde wifi-snelheid, het aantal co-workingfaciliteiten, de prijs van twee koppen koffie en de gemiddelde prijs voor twee biertjes in een bar. Vervolgens hielden ze ook rekening met de kosten van drie keer per dag buiten eten, slapen in accommodatie met privékamers voor maximaal drie maanden, en het klimaat: de gemiddelde temperatuur en het aantal zonuren tussen de maanden december en maart.

De waarde-aspecten doen er misschien niet zoveel toe voor de lezers van deze luxe publicatie, maar een waarde aan de lage kant betekent meestal ook waarde aan de high, dus je kunt voor minder upgraden, of dat nu een hotelsuite betekent met een een geweldige bureauopstelling of een vakantiewoning met voldoende ruimte om te spreiden en misschien uw eigen zwembad met uitzicht.

Dit is wie als beste uit de bus kwam in Latijns-Amerika:

Buenos Aires, Argentinië (#2 algemeen)

Lima, Peru (#7 algemeen)

Mexico Stad (#8 algemeen)

W Mexico-stad Hotel

W Mexico-stad resort

Lima is niet de eerste plaats waar ik aan denk als ik het woord ‘zonnig’ hoor, maar januari en februari zijn de minst bewolkte dagen, dus het is een goed second om op zijn greatest van deze kuststad te genieten.

Wie weet wat de toekomst brengt na de recente presidentsverkiezingen, maar voorlopig is Buenos Aires een van de beste waarden ter wereld, op elk prijsniveau. Houd er echter rekening mee dat resorts in {dollars} geprijsd zijn en hoger zijn dan ze zouden moeten zijn in vergelijking met al het andere waar u geld aan uitgeeft, zoals vervoer, goede wijnen maaltijden in toprestaurants.

Andere grote steden in de High 20

Latijns-Amerika was ook goed vertegenwoordigd in de volgende tien inzendingen, waarvan er nog vijf in de high 20 van dit onderzoek terechtkwamen. Blijkbaar zijn Latijns-Amerikaanse hoofdsteden goede plekken voor een workation, need hier is wie er nog meer op de lijst terechtkwam:

Rio de Janeiro, Brazilië

Cartagena, Colombia

Oaxaca, Mexico

Santiago, Chili

São Paulo, Brazilië

We hebben veel informatie over al deze steden op onze website staan, inclusief de beste plekken om te verblijven en wat er in deze steden te doen is. Houd er echter rekening mee dat Brazilië zijn wederzijdse visumkosten ($160 voor Amerikanen) terugbrengt, dus het is niet meer ideaal voor een korte vakantie, vooral gezien de tijd die je eraan besteedt om er te komen.

werkvakantie in Rio

Luxe werktoevoegingen voor een wintervakantie in Latijns-Amerika

We hebben veel tijd doorgebracht met reizen door zonnige plekken in Latijns-Amerika en hebben onze eigen ideeën voor een aantal steden die je misschien zou willen overwegen. In dat onderzoek werd alleen gekeken naar echt grote steden, die doorgaans over de beste infrastructuur beschikken, maar enkele van de interessantste plekken om wat tijd door te brengen zijn niet de steden met 10 of 20 miljoen inwoners.

Ik was behoorlijk verrast dat Cartagena op de lijst stond, maar niet Medellín. Deze laatste zit vol met digitale nomaden en externe werknemers uit het buitenland, met snel web, veel co-workingruimtes en geweldige prijzen voor lokale koffie en bier. Sommige van de externe werknemers die daar terechtkomen, investeren uiteindelijk in een plek waar ze regelmatig naartoe kunnen gaan en die ze kunnen verhuren als ze er niet zijn. Zie ons hoofdverhaal op luxe onroerend goed in Colombia.

Maar in de grote steden heb je zeker geen jas nodig als je er naartoe gaat Panama Stad. Deze tropische hoofdstad op zeeniveau is het kruispunt van Amerika en wordt bediend door tal van vliegverbindingen. Het is de hub voor Copa Airways. Het heeft snel glasvezelinternet, een metrosysteem, een groot aantal appartementen die te huur zijn, en veel goede, lokaal geteelde koffie om je dag goed te beginnen. Wanneer de takenlijst voor het werk klaar is, zijn er veel goede eating places en bars op het dak om te verkennen, gemakkelijke eilanduitstapjes en de beste prijzen voor uw favoriete wijn of sterke drank die u overal in Amerika kunt vinden. Luxe resorts in Panama zijn een grote waarde voor een korte workation.

Panama City Panama wintervakantie

Hoewel Buenos Aires bovenaan de lijst hierboven staat, kun je misschien een kleinere stad overwegen Mendoza als u een wijnliefhebber bent en zeker wilt zijn van constante zon. De temperaturen liggen doorgaans rond de 80 graden Celsius en de dieptepunten bereiken ‘s nachts halverwege de jaren 60. In januari en februari is het 80% van de tijd of meer zonnig, met een gemiddelde van slechts 3 tot 5 dagen waarop er regen valt. Hier zijn onze aanbevelingen voor waar te verblijven en sommige van de beste dingen om te doen in Mendoza in uw vrije tijd.

Als jouw idee van een perfecte doordeweekse dag bestaat uit het doorwerken van de lunch en daarna de hele middag surfen, dan kun je overwegen om erheen te gaan Tamarindo of Nosara in Costa Rica. Je kunt voor beide naar Liberia Airport vliegen en beide zijn ingericht met tal van faciliteiten voor buitenlandse bezoekers, zoals yogastudio’s, juice-bars en co-working-ruimtes.

Dichter bij huis biedt Mexico een grote verscheidenheid aan ideale werklocaties waar je vrijwel gegarandeerd warme en zonnige dagen zult hebben. Als je dichtbij het strand wilt zijn, Playa del Carmen aan de Caribische kant en Puerto Vallarta aan de Pacifische kant zijn beide populaire overwinteringsbestemmingen met alles wat je nodig hebt binnen handbereik en tal van ideale kortetermijnappartementen te huur naast uitstekende hotelkeuzes. Als je klaar bent om uit te geven, kijk dan eens naar de villahuurmogelijkheden rond Punta de Mita waar u in uw vrije tijd kunt genieten van strandclubs en een golfbaan. (Dit is een ander gebied met surfstranden.)

Negeer de minder bekende strandplekken echter niet, aangezien goed glasvezelinternet tegenwoordig gebruikelijk is in bevolkte gebieden van Mexico. Overwegen Huatulco, Zihuatanejoof Mazatlán voor een meer ontspannen optie waar de buitenlanders niet in aantal groter zijn dan de lokale bevolking.

In het binnenland heeft Mexico een schat aan prachtige kleine steden met Spaans-koloniale architectuur en veel geschiedenis. De meest populaire zijn San Miguel de Allende En Oaxaca (die de top-2o haalde), beide voortdurend in de opiniepeilingen van lezers als een van de beste steden ter wereld. Anderen borrelen echter op als potentiële hotspots voor digitale nomaden, zoals Querétaro, GuadalajaraEn Puebla.

Als u op zoek bent naar ideeën over waar u op een van deze locaties kunt verblijven voor een wintervakantie, bekijk dan onze beoordelingen, onderverdeeld per land, voor de beste luxe resorts in Latijns-Amerika.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here