Home Cultuur 15 beste trainingspakken voor heren in 2023: Champion, Nike, Wales Bonner en meer

15 beste trainingspakken voor heren in 2023: Champion, Nike, Wales Bonner en meer

0
15 beste trainingspakken voor heren in 2023: Champion, Nike, Wales Bonner en meer


  1. Hoe graag we het ook zouden willen, de hele dag in je pyjama blijven draagt ​​niet echt bij aan het minimaliseren van Zoom-vermoeidheid.
  2. Je aankleden zoals je zou doen voor een dag op kantoor, in een poging om je goed te voelen en een zekere mate van normaliteit te bereiken, is leuk, maar niet altijd even realistisch.

Als het tweede punt vooral voor jou geldt, zijn we doorgegaan en hebben we 19 van de meest superlatief stijlvolle, enorm veelzijdige en beste trainingspakken voor mannen verzameld die je dubbel kunt bestellen. Draag ze nu over een eenvoudig T-shirt en onder een cocooning topcoat komt de eerste echte herfsttint tevoorschijn. En tegen degenen die denken dat ze genoeg French Terry hebben gehad voor een heel leven, zeggen we: Web als je denkt dat je eruit bent, trekken ze je weer naar binnen!

Alle producten op GQ zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. Wanneer u echter iets koopt by way of onze winkellinks, kunnen we een partnercommissie verdienen.


Het beste allround sweatpak

Champion en Todd Snyder zijn weer terug met een collectie sweats die een eerbetoon zijn aan de boxy silhouetten van de jaren 90, maar dan met een eigentijdse twist. De French Terry-set is gemaakt van 100% katoen en zit comfortabel los met een lichte faucets toelopende taille en enkels. Om ervoor te zorgen dat uw pak zijn vorm behoudt tijdens het continuous dragen dat u gaat dragen, is de stof speciaal gebreid om krimp tijdens het wassen te voorkomen, terwijl de capuchon is versterkt met een dikke dubbele laag (waar u dankbaar voor zult zijn als er plotseling een Er waait een stevige wind.) Nu de winter eraan komt, vermoeden we dat deze set overuren zal maken.

Het beste budget-sweatpak

Je zweert erbij hun ondergoed– zweer nu ook bij hun zweet. Op de een of andere manier is Hanes erin geslaagd een knus sweatsuit te ontwikkelen, gemaakt van een zachte, middelzware katoen-polyestermix die je niet veel zal kosten (de volledige set kost je maximaal 44 greenback) – maar het zullen doorbreek je koude streak. Verkrijgbaar in een reeks rijke tinten (we zijn voorstander van diep koninklijk, maar legerbruin en bos hebben ook een winterse punch), er is geen gebrek aan opties. Als je bang was dat je de relaxation van het jaar in een grijze sleur zou eindigen, maak je geen zorgen.

Het beste sweatsuit van de Swoosh

Deze is voor Staff Swoosh. Sportief genoeg voor de sportschool, comfortabel genoeg voor als de sportschool op de tweede plaats komt na bingewatchen Industrie op de financial institution is de Membership Fleece-set een athleisure dreamteam. De hoodie is gemaakt van een dichte katoen-polyestermix die glad aanvoelt en biedt een ontspannen pasvorm, terwijl de joggers wat tapser toelopen. Standaardvoorzieningen waaronder een trekkoord aan de capuchon en tailleband voor een perfecte pasvorm en voldoende zakruimte.

Het beste sweatsuit voor herenkledinghoofden

Adidas x Wales Bonner

Gebreide prime met logo-borduursel

Adidas x Wales Bonner

Jersey trainingsbroek met drie strepen

Alles Grace Wales Bonner aanrakingen worden plotseling elegant (denk aan de Britsheid van de ontwerper of het scherpe oog voor verheven aanpassingen), en de trainingspakken die ze met Adidas ontwerpt zijn niet anders. De sportieve technische particulars (samenstelling van vochtafvoerende stof, faucets toelopende pijpen om bewegingsvrijheid te garanderen) vallen niet te ontkennen, maar de opvallende particulars zijn de kleine particulars (drie ringen langs de kraag, contrasterende stiksels bij de naden) die een eerbetoon zijn aan de uitgebreide archieven van Adidas en de mode van de zwarte diaspora in de jaren ’70.

Het beste SoCal-doorweekte sweatsuit

Les Tien weet het een en ander over het maken van sweats die functioneel en extreem cool zijn. Het Parijse merk uit het centrum van LA ondergaat al zijn zweet een verzachtende behandeling om dat geleefde gevoel te creëren dat gepaard gaat met continuous dragen (minus de talloze wascycli). Als je op zoek bent naar wat further bedekking vanaf de nek, raden we je de rolkraag aan, die hoger zit dan je standaard crew, maar je meer dan genoeg ruimte geeft om er een T-shirt onder te dragen als het tijd is om de verstevigingen aan te brengen . De zware joggingbroek is gemaakt van dicht katoen dat heat en toch ademend is, en zit in de taille voordat hij bij de enkels in een kwijlend laken valt.


Plus nog 11 trainingspakken om jezelf in Pronto in te wikkelen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here