Home Verbouwing We hebben in 2023 vier Transforming Excellence Awards gewonnen

We hebben in 2023 vier Transforming Excellence Awards gewonnen

0
We hebben in 2023 vier Transforming Excellence Awards gewonnen


CRD Design Build wint vier (1200 × 800 px)

Hier bij CRD Design Construct zijn we opgetogen om een ​​belangrijke prestatie aan te kondigen die onze niet-aflatende inzet voor uitmuntendheid in de wereld van ontwerp, verbouwing en constructie weerspiegelt. In 2023 heeft ons toegewijde workforce de prestigieuze onderscheiding verdiend: niet één, niet twee, maar vier REX Awards (Transforming Excellence) van de Grasp Builders Affiliation van King County. Deze opmerkelijke prestatie onderstreept ons niet aflatende streven naar perfectie en innovatie in elk mission dat we ondernemen.

Deze onderscheidingen zijn een bewijs van onze niet-aflatende toewijding aan het leveren van superieure ontwerp- en bouwdiensten aan onze gewaardeerde klanten in de omgeving van Seattle. Elke prijs symboliseert het hoogtepunt van laborious werken, experience en een passie voor het transformeren van ruimtes in verbluffende, functionele en werkelijk uitzonderlijke omgevingen.

Hier is een samenvatting van onze vier bekroonde renovaties –

Categoriewinnaar: ADU / DADU – Meer dan $300.000

Vrijstaande achtertuin oase

Dit gezin had een kleine storage in de achtertuin die alleen voor opslag werd gebruikt en die veel stof verzamelde. Hun huis begon ook krap te worden! Ze besloten dat het tijd was om plannen te maken voor hun toekomst. Dit begon met het toevoegen van wat additional ruimte voor hun kinderen of ouders om te verblijven als ze op bezoek kwamen. Ook dachten ze dat het geweldig zou zijn om een ​​storage te hebben met een oplader voor elektrische auto’s. Naarmate ons plan zich ontwikkelde, leek het een geweldig idee om een ​​thuiskantoor/oefen-/verzamelruimte op te nemen. Deze onderbenutte kleine garageruimte hebben wij omgetoverd tot een prachtige, DADU that biedt alle additional ruimte die ze nodig hebben en meer!

Beneden bevindt zich de nieuwe garageruimte, die groot genoeg is voor een auto en additional opslagruimte. Als u de voordeur binnenkomt, bevindt u zich in een woonruimte met een aangrenzende damestoilet. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als kantoor aan huis en fitnessruimte; maar is flexibel genoeg om te worden gebruikt als verzamelruimte terwijl ze zich vermaken in de achtertuin. Het was belangrijk dat we extra brede openslaande deuren die de binnenzijde verbinden met hun prachtige achtertuin.

Boven is er een open woonkamer/keuken die excellent is voor het ontvangen van gasten of voor overnachtende gasten. Het belangrijkste aandachtspunt in deze ruimte is het grote ronde raam dat uw aandacht trekt zodra u de ruimte betreedt. Voor dit raam hebben we gekozen voor een houten multi-hanglamp, die ‘s avonds voor een mooi accent zorgt, zowel van binnen als van buiten. We hebben warme blauw/groene kasten toegevoegd in zowel de keukenruimte als de grote kamermuur, die ook dienst doet als ingebouwde tv-ruimte en bar. En voor gemakkelijke toegang naar buiten en uitzicht op de tuin hebben we een klein balkon naast de keuken toegevoegd.

We hebben ook een suite met een volledige slaapkamer opgenomen met een grote inloopkast, wasmachine/droger en een full badkamer. Een uniek badkamerdetail is de zeshoekige douchenis. De huiseigenaren wilden in hun DADU een informele en flexibele ruimte creëren met een Scandinavische aptitude in hun ontwerp. Ze hebben nu de perfecte plek om een ​​auto te parkeren, gasten te ontvangen, te entertainen en wat werk te verzetten in de kantoorruimte. Om meer foto’s van deze prachtige ruimte te zien, ga naar – Wallingford DADU.

Categoriewinnaar: Keuken – Meer dan $ 250.000

Radicaal Re-Area Plan

Dit gezin van vier heeft veel op zijn bord: sporten, huiswerk maken, samen koken en alle spullen die bij het leven in de PNW horen. Ze hadden dringend behoefte aan meer georganiseerde ruimtes. We hebben een geweldig plan ontworpen om hen het huis van hun dromen te geven.

Door de entreekast te verplaatsen hebben we de entree open gemaakt. We hebben een op maat gemaakte halboom geïnstalleerd en twee muren gewijd aan jassen en rugzakken. De nieuwe kast biedt voldoende opbergruimte voor schoenen en sportartikelen. Omdat er nog ruimte over was, hebben we een voorraadkast op volledige hoogte toegevoegd voor snacks voor de kinderen na de coaching.

Bij de keukeningang hebben we twee vreemde duelpantry’s verwijderd, om een ​​betere doorstroming te creëren. We hebben de serie naar de tegenoverliggende muur verplaatst en open planken toegevoegd voor wat decoratieve opbergruimte. De zwevende planken omsluiten de buitenhoek voor een uniek element dat je blik naar een bar voor volwassenen leidt. We hebben ook een voorraadkast op volledige hoogte toegevoegd met uitrolbare planken, vlakbij de bar. We hebben de binnenwanden aan de andere kant van de keuken verwijderd om opslagruimte op volledige hoogte te bieden. Om de opbergruimte in de kasten te maximaliseren, hebben we uitrolplanken, uittrekbare kruidenrekken, opbergruimte voor dienbladen en grote glazen opklapbare kasten gebruikt.

Om een ​​noodzakelijke structurele balk te verbergen en een architectonisch component te creëren, hebben we een kozijn ingelijst en wat LED-verlichting toegevoegd die de verbinding met het plafond benadrukt. Daarnaast hebben we ruimtebesparende zitbanken met seizoensopslag onder het eetgedeelte geïnstalleerd. Toen er meer tafelruimte nodig was, koos de familie voor een mooie notenhouten eettafel met uitklapbare bladeren.

We moesten ook de algehele stroom van de keuken naar de woonkamer verbeteren. We hebben de openingen bij de scheidingsmuur ingelijst en 2 grote staldeuren toegevoegd. Dit geeft het gezin de broodnodige scheiding tussen de keuken en gesprekken met volwassenen en de familiekamer met luidruchtige videogames voor kinderen. De ruimtes voelen verbonden aan totdat de deuren gesloten zijn. We hebben de inbouwblikken en de verlichting onder de kasten aangevuld met decoratieve accentverlichting.

Een ander merchandise op de must-have-lijst van dit gezin waren zitplaatsen in de bar, dus creëerden we een watervalschiereiland vlakbij de kachel. Hun jongste zit graag op deze plek en heeft dit als zijn eigendom opgeëist. Het is de perfecte plek voor twee barkrukken. Bekijk meer van deze keuken – Greenwood keuken en toegang.

Categoriewinnaar: Dangerous – $50.000 – $90.000

Heiligdom uit het midden van de eeuw

Dit echtpaar uit Noord-Seattle droomde ervan hun onhandige en moeilijk te gebruiken hoofdbadkamer te veranderen in een ruimte die niet alleen beter functioneert, maar ook previous bij hun verbluffende huisesthetiek. De huiseigenaren wilden een fashionable ontwerp uit het midden van de eeuw met organische particulars om van deze badkamer echt hun eigen persoonlijke spa-uitje te maken. We hebben nauw met het echtpaar samengewerkt om ervoor te zorgen dat hun dromen tot leven kwamen en naadloos opgingen in hun aparte en unieke huis. De selectie van vloer- en wandtegels was erg belangrijk voor onze klanten. Sterker nog, we hebben het hele kleurenpalet rond deze twee materialen ontwikkeld.

Een belangrijk merchandise op deze must-have-lijst voor de badkamer was veel opbergruimte. We hebben voorzieningen getroffen voor hun dubbele wastafel, voor additional opbergruimte en een grote aanrechtruimte naast hun inloopdouche. Om budgetvriendelijker te zijn, hebben we gekozen voor een kant-en-klare kaptafel die bij hun esthetiek previous, maar we hebben deze aangepast door nieuwe {hardware} toe te voegen. We hebben er ook twee additional grote medicijnkastjes bijgeleverd, vermomd als mooie spiegels. We hebben een houten kaptafel toegevoegd web onder de medicijnkastjes voor additional opbergruimte. We ontwierpen een combinatie van open decoratieve rekken, zwevende planken en functionele linnenopslag met onder meer een verrijdbare kledingmand. In de nieuwe douche hebben we een grote opbergnis en hoekplanken ontworpen, waarvan de onderste tevens dienst doet als scheerplank. Geen element werd gespaard, need ze wilden voldoende ruimte om hun geliefde decorartikelen tentoon te stellen die ze door de jaren heen verzamelden om hun badkamer echt als hun eigen badkamer te laten voelen.

Ook stijlvol en functioneel sanitair stond hoog op de prioriteitenlijst. We kozen voor moderne matzwarte wastafelkranen met een open schenktuit en een bijpassende douchekraan in matzwart, inclusief handsproeier en regenkop. Als budgetvriendelijke optie kozen we voor een stijlvolle kant-en-klare douchebak. In de nieuwe douche hebben we ook een groot bovenraam geplaatst om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te laten, en we hebben verzonken blikken en decoratieve schansen toegevoegd in de kaptafel.

Onze klanten hadden een specifieke ontwerpesthetiek in gedachten die wij tot leven hielpen komen. We konden de look krijgen die ze wilden, zonder veel geld uit te geven. Om meer van deze badkamerretraite te zien, bekijk – N. Seattle Primaire badkamer.

Categoriewinnaar: Toevoeging – 200k – 400k

Heiligdom uit het midden van de eeuw

Deze huiseigenaren in Seattle waren bereid om te stoppen met het delen van een badkamer met hun huisgasten en hun droomverblijf te creëren. Ze wilden dat de ruimte een verlengstuk zou zijn van hun eclectische huis en waren niet bang om gedurfde patronen en unieke kleuren te durven gebruiken. Ze droomden ervan om met een glas wijn in een badkuip op pootjes te liggen terwijl ze genoten van het uitzicht rondom hun huis. We lieten ons inspireren door hun liefde voor klassieke particulars zoals natuurlijk hout en classic meubilair, en combineerden ze met moderne elementen zoals tegelvloeren met patronen.

We hebben de kruipruimte uitgebreid door een dakkapel en dakramen toe te voegen om natuurlijk licht te verkrijgen. Dit omvatte een nieuwe badkamer, kastruimte en een kantoorhoekje dat fungeert als de persoonlijke bibliotheek van de huiseigenaar. We hebben ook additional boekenopslag ingebouwd, waarbij we gebruik maakten van de gang die naar hun slaapkamer leidde. Ook maakten we ruimte voor een overzichtelijke kastruimte die de klant van prime tot teen kon vullen.

De materialen werden zorgvuldig geselecteerd om een ​​grote visuele indruk te maken en tegelijkertijd binnen het funds van de klant te blijven. De klant wilde aanvankelijk een classic roze rest room, maar de kosten vooraf en de angst om geen vervangende onderdelen te vinden, brachten ons ertoe een compromis te sluiten en de ruimte in plaats daarvan in een perzikkleurige kleur te schilderen. Ze wilden niet dat de ruimte benauwd zou aanvoelen, dus hebben we de vloer en de nistegels op smaak gebracht met patronen, die de andere materialen contrasteerden. We hebben voor elke krukset verschillende stijlen gebruikt, omdat geen twee deuren in hun huis dezelfde {hardware} hebben.

We hebben unieke particulars verwerkt die ervoor zorgen dat elke kamer opvalt en speciaal aanvoelt. Het toevoegen van een boog in het unhealthy gaf een groots gevoel, waardoor we de ruimte onderscheidend konden maken met behang. Zorgvuldig betegeld en subtiel vervaardigd, hebben we de baduitloop in de nis gemonteerd, waardoor een Romeins spa-achtig gevoel werd nagebootst telkens wanneer de huiseigenaar binnenstapt (foto 8). Ze wilden in het mission een classic ladekast hergebruiken, dus hebben we deze omgebouwd tot hun badkamermeubel met een aanrechtblad, waardoor een op maat gemaakt meubelstuk een functionele wastafel werd.

Over het geheel genomen brengt deze prachtige badkamer de klant dagelijks plezier met unieke particulars die zijn afgestemd op hun stijl en die meer privateness en opbergruimte hebben toegevoegd, zodat ze zich thuis voelen. Om meer van deze eclectische badkamer te zien, bekijk – Wallingford Dormer-toevoeging.

Neem vandaag nog contact met ons op

Voel je vrij om Neem contact met ons op om te ontdekken hoe ons bekroonde workforce u kan helpen bij het bereiken van uw verbouwingsdoelen! Met meer dan veertig jaar ervaring in Seattle hebben we met succes projecten van verschillende schaalgroottes uitgevoerd, die alles omvatten, van badkamer- en keukenrenovaties tot full huismake-overs, maar ook toevoegingen en meer.

CRD Design Build wint vier (1600 × 1000 px) (1200 × 1000 px)

Hier afgebeeld zijn enkele van onze geweldige teamleden die CRD vertegenwoordigen tijdens de prijsuitreiking!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here