Home Domotica Telefoongesprekken opnemen op een iPhone

Telefoongesprekken opnemen op een iPhone

0
Telefoongesprekken opnemen op een iPhone


We kunnen een commissie verdienen through hyperlinks op deze pagina.


Het kunnen opnemen van een telefoongesprek voor toekomstig gebruik kan nuttig zijn voor zowel werk- als persoonlijke redenen. Helaas heeft Apple het je niet gemakkelijk gemaakt, omdat je met de iPhone niet echt telefoongesprekken kunt opnemen. In plaats daarvan moet u vertrouwen op het opnemen van het gesprek met een tweede telefoon of met software program die is ontworpen om de beperkingen van Apple te omzeilen. Hier zijn twee suggesties om dit te doen.

Zorg er eerst voor dat het opnemen van gesprekken legaal is waar u zich bevindt

Voordat je erin springt en gesprekken hyperlinks en rechts gaat opnemen, raad ik je aan eerst wat langzamer onderzoek te doen. Afhankelijk van de staat of het land waarin u woont, is het mogelijk dat u voor het opnemen van telefoongesprekken toestemming van de andere partij nodig heeft, of dat dit volledig illegaal is. Zorg er altijd voor dat u de wetten van uw staat of territorium volgt voordat u telefoongesprekken opneemt, om juridische problemen te voorkomen. (Bent u niet zeker van de wetten voor het opnemen van gesprekken in uw regio? Dat kan vind ze on-line.)

Telefoongesprekken opnemen op de iPhone met Google Voice

Misschien is het gebruik een van de gemakkelijkste manieren om telefoongesprekken op de iPhone op te nemen Google Voice. De dienst is volledig free of charge, met als grote kanttekening dat je alleen inkomende gesprekken kunt opnemen. Telefoongesprekken die u zelf voert, kunnen niet worden opgenomen.

Om het te gebruiken, heb je een Google-account nodig, dat je gebruikt om je aan te melden voor Google Voice en om een ​​telefoonnummer van de service te krijgen. De app legt uit hoe u dit kunt doen. Als je klaar bent, kun je naar binnen Instellingen > Oproepen > Opties voor inkomende oproepen en schakel vervolgens een tuimelschakelaar in waarmee u de opname kunt inschakelen.

Vanaf daar is het web zo eenvoudig als het beantwoorden van de oproep op Google Voice en vervolgens op 4 op het toetsenbord drukken om de opname te starten. Nadat het gesprek is beëindigd, ontvangt u automatisch een opname van het gesprek per e-mail.

Telefoongesprekken opnemen op de iPhone met een speciale app

De andere handige manier om telefoongesprekken op een iPhone op te nemen, is door gebruik te maken van een speciale app. Helaas hebben de meeste van deze apps van derden een abonnement nodig, omdat ze afhankelijk zijn van aanvullende companies om het opnemen van uw telefoongesprekken mogelijk te maken. U kunt ze echter vaak free of charge uitproberen, en veel van de abonnementsopties maken het beheren van die opnamen, inclusief transcripties, veel eenvoudiger.

Er zijn verschillende opties beschikbaar, waaronder Recorderdie een huge tarief per opgenomen minuut in rekening brengt, maar waar ik persoonlijk fan van ben TapeACoproep. Het is de app die ik zelf gebruik wanneer ik een telefoongesprek moet opnemen, en hij is heel eenvoudig in te stellen. Er zijn echter wel kosten aan verbonden: $ 9,99 per maand, of $ 59,99 per jaar. Als u niet vaak gesprekken opneemt, kan die prijs onbetaalbaar zijn (maar als u slechts één gesprek wilt opnemen, is er een free of charge proefperiode van zeven dagen). Als u niet voor een dienst wilt betalen, Rev-oproeprecorder is een handige free of charge optie, maar voor additional diensten (zoals transcriptie) moet je betalen.

Welke optie u ook kiest, het proces werkt op dezelfde manier. Stel dat u bijvoorbeeld TapeACall probeert. Nadat u een account heeft aangemaakt en uw abonnementsopties heeft gekozen, hoeft u alleen maar de app te openen, op de opnameknop te drukken en vervolgens het gesprek te bellen dat u wilt opnemen. Wanneer u klaar bent om te beginnen met opnemen, tikt u op de knop Gesprek samenvoegen. Er wordt verbinding gemaakt met de servers van TapeACall en de opname begint.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here