Home Gezondheid Schrijf je in voor de 6-daagse energie-uitdaging van Nicely

Schrijf je in voor de 6-daagse energie-uitdaging van Nicely

0
Schrijf je in voor de 6-daagse energie-uitdaging van Nicely


Wilt u meer energie tijdens uw dag? We durven te wedden dat het antwoord ja is. Of u nu jonger of ouder bent, werkt of gepensioneerd bent, een gezin grootbrengen of alleenstaandzouden de meesten van ons meer kracht in ons leven kunnen gebruiken.

Er zijn veel redenen waarom we ons traag of ongeïnspireerd voelen. Sommige factoren, zoals medische aandoeningen, liggen buiten onze controle. “Maar meestal zijn er hele kleine, eenvoudige en haalbare levensstijlgewoonten die ons energieniveau kunnen verhogen”, zegt dr. Sue Varma, assistent-professor in de psychiatrie aan de Grossman Faculty of Drugs van de New York College en auteur van het komende boek. “Praktisch optimisme.”

Daarom hebben we een zesdaagse uitdaging samengesteld om je klaar te stomen voor een energieker jaar.

Vanaf 1 januari 2024 deelt de Nicely Desk een week vol op feiten gebaseerde suggestions en inspiratie, zodat u zich de hele dag wakkerder kunt voelen. Sommige uitdagingen zijn leuk, andere zorgen ervoor dat je je creatiever of introspectiever voelt, maar ze bieden allemaal een gemakkelijke manier om je meer, goed, levend te voelen.

Jancee Dunn, columniste van Nicely, zal je gids zijn, samen met voedingsdeskundigen, therapeuten, artsen en bewegingswetenschappers.

Tegen het einde van de week zul je je meer bewust zijn van waar je blij van wordt en hoe je die gevoelens kunt benutten voor een goede gezondheid. Je hebt ook de instruments en de motivatie om het hele jaar door opgeladen te blijven.

Zorg er eerst voor dat u bent aangemeld voor de Nicely-nieuwsbrief. Als je dat al hebt gedaan, hoef je niets te doen. Van 1 tot en met 6 januari ontvang je elke ochtend een e-mail in je inbox.

Indien u de nieuwsbrief nog niet eerder heeft ontvangen, kunt u zich by way of onderstaande module abonneren.

Je ontvangt aanwijzingen, oefeningen en ideeën om je te helpen je energieniveau te versterken en op peil te houden, waarbij je gebieden als beweging, voeding, relaties en zelfs rust verkent.

Nadat de uitdaging is afgelopen, ontvang je elke donderdag onze Nicely-nieuwsbrief, met begeleiding om je gezondste leven te leiden.

Als je de Nicely-nieuwsbrief al ontvangt, krijg je automatisch de uitdaging en zie je hieronder geen manier om je aan te melden. Jij kan Bekijk hier voor welke nieuwsbrieven u bent aangemeld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here