Home Domotica NYT Connections Antwoord voor vandaag, 11 december 2023

NYT Connections Antwoord voor vandaag, 11 december 2023

0
NYT Connections Antwoord voor vandaag, 11 december 2023Als u op zoek bent naar de Verbindingen antwoord voor maandag 11 december 2023, lees verder: ik zal enkele aanwijzingen, suggestions en strategieën delen, en tot slot de oplossingen voor alle vier de categorieën. Onderweg leg ik de betekenis van de lastigere woorden uit en leren we hoe alles in elkaar previous. Pas op, hieronder staan ​​spoilers voor 11 december, NYT Connections #183! Lees verder als je wat hints (en dan het antwoord) wilt voor het Connections-spel van vandaag.

Als je op een gemakkelijke manier elke dag terug wilt komen naar onze Connections-tips, Maak een bladwijzer van deze pagina. Je kunt daar ook onze eerdere hints vinden, voor het geval je wilt weten wat je in een vorige puzzel hebt gemist.

Hieronder geef ik je enkele indirecte hints over de Connections-antwoorden van vandaag. En verderop op de pagina onthul ik de thema’s en de antwoorden. Scroll langzaam en neem alleen de hints die je nodig hebt!

NYT Connections-bord voor 11 december 2023: ZIJDE, BLOW, KANT, LAND, ZOOL, BABY, FLUWEEL, TONG, BAARS, PAKKET, SETTLE, SPEECH, SATIJN, EYELET, ROOST, CHIFFON.


Krediet: Verbindingen/NYT


Vereist het huidige Connections-spel speciale kennis?

Als je mode of naaien kent, kun je vrij gemakkelijk een van de categorieën kiezen.

Ideas voor de thema’s in de Verbindingen-puzzel van vandaag

Hier zijn enkele spoilervrije hints voor de groeperingen in Connections van vandaag:

  • Gele categorie – Naaimateriaal.

  • Groene categorie – Uitstappen op een tak.

  • Blauwe categorie – Trek je schoenen aan.

  • Paarse categorie – Andere vermeldingen voor deze categorie kunnen ‘pizza’ of ‘ik van het kwaad’ zijn.

Bevat het Connections-spel van vandaag enige woordspeling?

De paarse categorie is aan de lastigere kant. Het is niet bepaald een invuloefening, maar ongeveer in die zin: de woorden maken allemaal deel uit van soortgelijke zinnen.

Klaar om de antwoorden te horen? Blijf scrollen als je wat meer hulp wilt.


LET OP: Er volgen spoilers voor de Verbindingen-puzzel van vandaag!

We staan ​​op het punt enkele antwoorden weg te geven. Blader langzaam als je niet wilt dat alles wordt bedorven. (De volledige oplossing staat iets verderop.)

Wat zijn de dubbelzinnige woorden in Connections van vandaag?

  • Een OOGJE is een klein gaatje in de stof. LACE kan gemaakt worden van EYELETs, maar de gaten waar je schoenveters doorheen gaan worden ook wel EYELETs genoemd.

  • Je gebruikt je TONG voor SPRAAK, maar die woorden vallen tegenwoordig niet in dezelfde categorie.

  • TONG en BAARS zijn beide vissen, maar er zit vandaag geen vis in de puzzel.

  • CHIFFON kan verwijzen naar een taart met een lichte, pluizige textuur, maar is vernoemd naar een doorschijnende ZIJDE-stof die in jurken wordt gebruikt.

  • ROOST is rusten op een tak of in een kippenhok; vandaar het woord ROOSTer. (Wat lijkt te zijn geweest uitgevonden in de 19e eeuw, zodat mensen niet ‘haan’ hoefden te zeggen.)

  • Over woorden gesproken die misschien niet beleefd zijn om te zeggen: BLOW heeft hier geen betrekking op seks of medication. Een klap kan een klap of een entice zijn.

Wat zijn de categorieën in de Connections van vandaag?

LET OP: DE OPLOSSING STAAT HIERONDER

Klaar om de antwoorden op de Connections-puzzel van vandaag te leren? Ik geef ze hieronder allemaal weg.

Wat zijn de gele woorden in Connections van vandaag?

De gele groepering wordt als de meest eenvoudige beschouwd. Het thema voor de gele groep van vandaag is LUXUEUZE STOFFEN en de woorden zijn: CHIFFON, SATIJN, ZIJDE, FLUWEEL.

Wat zijn de groene woorden in Connections van vandaag?

De groene groepering zou de op een na gemakkelijkste zijn. Het thema voor de groene categorie van vandaag is COME DOWN TO RUST en de woorden zijn: PERCH, ROOST, SETTLE, LAND.

Wat zijn de blauwe woorden in Connections van vandaag?

De blauwe groepering is de op een na moeilijkste. Het thema voor de blauwe categorie van vandaag is SCHOENONDERDELEN en de woorden zijn: OOGJE, KANT, ZOOL, TONG.

Wat zijn de paarse woorden in Connections van vandaag?

De paarse groepering wordt als de moeilijkste beschouwd. Het thema voor de paarse categorie van vandaag is DINGEN DIE WORDEN BEZORGD en de woorden zijn: BABY, BLOW, PAKKET, TOESPRAAK.

Hoe ik de verbindingen van vandaag heb opgelost

Eerst denk ik aan de mooie stoffen: ZIJDE, CHIFFON, KANT, EYELET en nog een paar andere. Dan vraag ik me af of TONG en BAARS bedoeld zijn als vis. Eindelijk zie ik de sneakeronderdelen: KANT, OOGJE, ZOOL en TONG. 🟦

De stoffen zijn dus ZIJDE, SATIJN, FLUWEEL en CHIFFON. 🟨 (Satijn, fluweel en chiffon waren trouwens allemaal oorspronkelijk gemaakt van zijde.)

Nu hebben we manieren om tot rust te komen, zoals een vogel doet wanneer hij op een tak neerstrijkt: ROOST, SETTLE, LAND, PERCH. 🟩

Wat houden we over? Dingen die worden afgeleverd. Je levert een BABY (OK), een PAKKET (zeker), een TOESPRAAK (Ik sta het toe) en … een BLAAG? Oh! In de zin van een stoot of entice. Ja natuurlijk, dat dacht ik ook. 🟪

Connections 
Puzzle #183
🟦🟦🟦🟦
🟨🟨🟨🟨
🟩🟩🟩🟩
🟪🟪🟪🟪

Hoe speel je Verbindingen

Ik heb een volledige gids voor het spelen van Connectionsmaar hier is een opfrisser over de regels:

Zoek eerst het Connections-spel op de New York Occasions-website of in hun Kruiswoordraadsel-app. Je ziet een spelbord met 16 tegels, elk met één woord of zin. Het is jouw taak om een ​​groep van vier tegels te selecteren die iets gemeen hebben. Vaak zijn ze allemaal van hetzelfde sort (bijvoorbeeld: REGEN, SLEET, HAGEL en SNEEUW zijn allemaal soorten nat weer), maar soms is er sprake van woordspeling (bijvoorbeeld EMMER, GAST, TOP TEN en WENS zijn allemaal soorten van lijsten: bucketlist, gastenlijst, enzovoort).

Selecteer vier gadgets en klik op de knop Verzenden. Als je het goed hebt geraden, worden de categorie en de kleur onthuld. (Geel is het gemakkelijkst, gevolgd door groen, dan blauw en dan paars.) Als je gok verkeerd was, krijg je de kans om het opnieuw te proberen.

Je wint als je alle vier de groepen appropriate hebt geïdentificeerd. Maar als je vier fouten maakt voordat je klaar bent, eindigt het spel en worden de antwoorden onthuld.

Hoe u verbindingen kunt winnen

Het belangrijkste dat je moet weten om Connections te winnen, is dat de groeperingen zo zijn ontworpen dat ze lastig zijn. Verwacht overlappende groepen te zien. Eén puzzel leek bijvoorbeeld zes ontbijtproducten te bevatten: BACON, EI, PANNENKOEKEN, OMELET, WAFELK en GRAAN. Maar BACON bleek deel uit te maken van een groepje schilders samen met CLOSE, MUNCH en WHISTLER, en EGG zaten in een groep dingen die in tientallen voorkomen (samen met JURY, ROSE en MONTH). Druk dus niet op ‘Verzenden’ voordat u heeft bevestigd dat uw groep van vier personen bestaat alleen die vier dingen.

Als je vastzit, is een andere strategie om naar de woorden te kijken die lijken te hebben Nee verbinding met de anderen. Als je bij het zien van WHISTLER alleen maar aan de bijnaam van het schilderij denkt “Whistler’s moeder”, misschien ben je iets van plan. Toen ik dat oploste, ging ik googlen of er een schilder was die Shut heette, omdat Shut ook niet in een van de voor de hand liggende thema’s paste.

Een andere manier om te winnen als je vastzit, is uiteraard door een paar nuttige suggestions te lezen. Daarom delen we deze suggestions elke dag. Kom morgen terug voor de volgende puzzel!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here