Home Verbouwing Moderne elektrische haarden | Centationele stijl

Moderne elektrische haarden | Centationele stijl

0
Moderne elektrische haarden |  Centationele stijl


Ik ben internet terug van een bezoek aan ons huis in Florida en terwijl het daar was was het mooi weer in de jaren ’70, maar op de laatste dag regende het en zat ik in onze woonkamer met de elektrische open haard aan onder een gezellige deken een boek te lezen en het was gelukzaligheid! De winter brengt koudere temperaturen met zich mee en de noodzaak om, internet als de natuur, in onze activiteiten te sluimeren en de tijd te nemen om te ontspannen, vooral als het buiten regent of sneeuwt, dus ik grijp elke gelegenheid aan om dat te doen. šŸ™‚

Herinner je dit nog make-over van elektrische haard van afgelopen jaar? Ik was zo dicht bij het weggooien van het origineel, maar nu het een centraal punt in de woonkamer is en een bron van warmte bij koeler weer, ben ik zo blij dat ik het heb behouden en een facelift heb gegeven. U kunt de stapsgewijze transformatie lezen van een gedateerde plug-in haard naar deze elegante, opgewaardeerde gevel hier.

De doe-het-zelf-elektrische haard heeft het web stormenderhand veroverd, je kunt zoveel ideeƫn on-line en op sociale media vinden waar mensen een muur van hun huis transformeerden met een elektrische haard, hout, gipsplaat en textuur.

Misschien voel je je niet zo ambitieus. Hieronder vindt u een tiental moderne elektrische haarden die u kunt kopen om aan uw ruimte toe te voegen en zo de warmte en sfeer van een open haard zonder schoorsteen te creƫren.

mediterrane stijl / trendy echt vlammenhouten blad

landschap witte baksteen

gepoedercoat staal (ook wit) / slank zwart (ook wit en donkergrijs)

grijze vlek moderne elektrisch

mini trendy zwart / strak zwart met natuurlijke bies

slank beenwit mannequin

mini-ruimteverwarmer / wit hoekmodel

witte moderne omlijsting

strak wit trendy / stenen inzetstuk

scheepslapfront in kuststijl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here