Home Meubilair Hoe u de eenvoudigste zelfgemaakte steakkruiden maakt

Hoe u de eenvoudigste zelfgemaakte steakkruiden maakt

0
Hoe u de eenvoudigste zelfgemaakte steakkruiden maakt


Er gaat niets boven een excellent gekruide biefstuk, en dan wel met deze zelfgemaakte steakkruiden, je kunt elke keer die heerlijke smaak bereiken. Knoflook, tijm en zeezout geven het vlees een hartige smaak, terwijl de paprika zorgt voor een prachtige kleur en presentatie. Strooi het er gewoon over voordat je gaat koken, en je zult zeker indruk maken op je vrienden en familie. Wil je het eens proberen? Zet de grill of heteluchtfriteuse aan en blijf lezen voor dit eenvoudige, schone recept om uw grote, sappige steak naar een hoger niveau te tillen. U zult niet teleurgesteld worden!
makkelijke zelfgemaakte steak kruidenpin afbeelding

Openbaarmaking: dit zelfgemaakte steakkruiden bericht bevat affiliatielinks voor uw gemak. Klik hier voor mijn volledige openbaarmakingsbeleid.

Paleo-vriendelijke, zelfgemaakte steakkruiden: sla de vulstoffen over voor schoon eten

Wanneer u bewust gezonder probeert te eten, kunt u gemakkelijk verzanden in alle particulars. Welk soort meel moet je gebruiken? Zijn alle koolhydraten slecht? Is zuivel echt zo slecht voor je? Het kan overweldigend zijn, maar het goede nieuws is dat er enkele algemene principes zijn die de zaken kunnen vereenvoudigen. Het paleodieet is zo’n principe. Het basisidee is om hele, onbewerkte voedingsmiddelen te eten die zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat komen. Dit omvat alles, van het vlees en de producten die u in de supermarkt koopt tot de kruiden die u gebruikt om uw eten op smaak te brengen. Door uw eigen zelfgemaakte kruidenmengsels te maken, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ongewenste ingrediënten.

het beste recept voor zelfgemaakte steakkruiden, steakkruiden in glazen pot met lepel

Een gebied waar veel mensen over struikelen, is de kruiden die ze gebruiken. Veel commerciële kruidenmengsels bevatten vulstoffen en andere additieven die de voordelen van schoon eten kunnen compenseren. Daarom is het zo belangrijk om de tijd te nemen om thuis je eigen kruidenmixen te maken. Met een paar eenvoudige ingrediënten kun je een gezonde en smaakvolle smaakmaker creëren die bij elk gerecht previous. Bovendien is het maken van je eigen kruidenmix een geweldige manier om wat persoonlijke aptitude aan je kookkunsten toe te voegen. Wees dus niet bang om de volgende keer dat je in de keuken staat hiermee te experimenteren zelfgemaakte steakkruiden–het is supereenvoudig en je hebt slechts een paar veelgebruikte kruiden nodig die je waarschijnlijk al bij de hand hebt. Probeer het eens de volgende keer dat je zin hebt in een heerlijke steak!

Ingrediënten:

 • 1 eetlepel zeezout/koosjer zout
 • 1 eetlepel gemalen zwarte peper
 • 1 eetlepel gegranuleerde knoflook
 • 1 eetl paprika
 • 1 eetl. Tijm

Basisprincipes van schoon eten

Ik wil graag vermelden dat dit een recept voor schoon eten need het gaat mij om gezond en schoon eten. Als je nieuw bent in een schone manier van eten, moet je eens kijken Alles wat u moet weten over een schoon eetdieet. Je kunt hier ook zien hoe ik 50 pond ben afgevallen en het eraf houd door een schoon eetdieet te volgen: Hoe ik 50 pond schoon eten verloor. Ik heb de neiging om verschillende dingen te proberen en verschillende smaken te mixen om de maaltijden gezond en smakelijk te houden.

Hoe maak je zelfgemaakte steakrub?

Voordat we beginnen, laten we de eenvoudige ingrediënten bespreken die nodig zijn voor deze gezonde steakkruiden. Deze eenvoudige ingrediënten zijn gemakkelijk te verkrijgen in een van de plaatselijke supermarkten, wat zorgt voor een betaalbare, smaakvolle smaakmaker waar je dol op zult zijn! En als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je ze hier ook on-line krijgen: Kruiderijen.

Zoals gezegd zitten kant-en-klare steakkruiden, zoals Montreal Steak Seasoning, vaak boordevol te veel zout. Het bevat ook zonnebloemolie en natuurlijke smaak. Het is heel gemakkelijk om eenvoudige smaakmakers te maken waarvan je precies weet wat erin zit. Dit eenvoudige recept voor steakkruiden geeft uw steak de beste smaak zonder onnodige ingrediënten.

Ingrediënten

Om dit heerlijk te maken zelfgemaakte kruiden, je hebt 1 eetlepel zeezout en 1 eetlepel gemalen zwarte peper nodig. Persoonlijk gebruik ik graag een zeezout met een laag microplasticgehalte van hoge kwaliteit, zoals dit:: zeezout. Dit geeft uw smaakmaker een vertrouwde en goed afgeronde foundation. Je voegt ook 1 eetlepel gegranuleerd knoflookpoeder toe om een ​​kruidachtige, scherpe smaak toe te voegen. Vervolgens pak je 1 eetlepel gewone paprika om een ​​mooie kleur aan je steak toe te voegen en 1 eetlepel tijm voor een aardse smaak met hints van munt en citroen. zelfgemaakte steak wrijf kruiden in individuele gerechten op een houten bord

Routebeschrijvingom uw eigen steakkruidenmengsel te maken

Dit maken zelfgemaakte steakkruiden is zo eenvoudig. Zodra je al je ingrediënten hebt, combineer je alle kruiden in een kleine kom en meng je tot ze volledig gemengd zijn. Veel makkelijker dan dat wordt het niet. Deze makkelijke, droge kruidenmix maakt een goede steak geweldig.
maak je eigen steakkruidenwrijf met eenvoudige kruiden

Beste praktijken voor zelfgemaakte kruiden

 • Wil je nog meer smaak, dan kun je een eetlepel uienpoeder of gedroogde ui toevoegen. Het toevoegen van ui aan kruiden zorgt voor een subtiele zoetheid die de smaken van de andere kruiden kan versterken. Het voegt ook een beetje smaak toe en rondt de smaak van de kruidenmix af. Als u vindt dat uw steakkruiden te zout zijn, kan het toevoegen van een beetje uienpoeder helpen om de smaak in evenwicht te brengen (of eenvoudigweg de hoeveelheid zout verminderen).
 • Als je geen paprikapoeder hebt, kun je dit overslaan, omdat het vooral voor de kleur is. Als je smaak aan je paprika wilt toevoegen, gebruik dan gerookte paprikapoeder.
 • Bewaar uw kruiden maximaal een maand in een luchtdichte verpakking, stenen pot of kruidenpot in de voorraadkast. Niet invriezen: bij blootstelling aan excessive temperaturen worden de essentiële oliën in specerijen afgebroken, wat resulteert in doffere, minder krachtige smaken. Glas heeft de voorkeur voor doe-het-zelf-kruidenopslag, zoals deze hier: Kruiden potten.
 • Als je van een kruidige sfeer bij je steak houdt, voeg dan ook een eetlepel gedroogde rozemarijn toe aan de combine. Rozemarijn is een kruid met een volle, uitgesproken smaak dat echt iets bijzonders kan toevoegen aan een steakgerecht. De kruidige smaak van rozemarijn gaat goed samen met de rijke smaak van biefstuk en kan ook helpen het vlees malser te maken. close-up van recept voor zelfgemaakte steakkruiden

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Geen zorgen! Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over dit geweldige recept voor steakkruiden.

Waarmee moet ik mijn steak op smaak brengen?

In deze eenvoudig recept voor steakkruiden, Je kunt zeezout, peper, knoflookkorrels, paprikapoeder en tijm gebruiken om je biefstuk op smaak te brengen. Voor additional smaak kun je wat uienpoeder, gedroogde ui of rozemarijn toevoegen.

Welke kruiden passen goed bij biefstuk?

Enkele van de meest voorkomende smaakmakers die worden aanbevolen voor het bereiden van biefstuk zijn kruiden, zoals basilicum, laurier, oregano, salie, rozemarijn en tijm. Je kunt ook andere smaakmakers verkennen, zoals zout, zwarte peper, komijn, knoflook en ui.

Hoe kan ik een biefstuk het beste kruiden en bereiden?

Als het gaat om het kruiden van biefstuk, is er geen one-size-fits-all aanpak. Het hangt echt af van de persoonlijke voorkeur en het pallet van de consument. Dat gezegd hebbende, dit zelfgemaakte steakkruiden recept biedt een prachtige combine van smaken die u kunt proberen en kunt genieten van een heerlijke smaakvolle steak. Een favoriete kookmethode aller tijden voor biefstuk is op de grill. Dep eenvoudigweg het oppervlak van het vlees met keukenpapier, besprenkel met een beetje olijfolie en breng vervolgens beide kanten van de biefstuk op smaak met de zelfgemaakte kruidenrub en kook naar uw persoonlijke gaarheid. Geloof het of niet, je kunt je biefstuk ook in de lucht bakken en hij komt er excellent uit! Bekijk mijn Excellent Airfryer Ninja Foodi Steak-recept en kijk hoe gemakkelijk het is om uw filet mignon in de lucht te bakken.

Welke kruiden zijn goed om biefstuk op smaak te brengen?

Kruiden zijn heel gebruikelijk voor het kruiden van steaks. Ze voegen goed afgeronde, aardse tonen toe aan de biefstuk die de smaak echt versterken. Enkele van de meest gebruikte kruiden in biefstuk zijn basilicum, laurier, oregano, salie, rozemarijn en tijm. Wees echter niet bang om andere kruiden te verkennen en te zien wat voor jou werkt!

Hoe kun je zelfgemaakte kruiden het beste bewaren?

Opslaan zelfgemaakte kruiden: Deze steakkruidenmix is ​​bij kamertemperatuur lang houdbaar. U hoeft uw kruiden niet in de koelkast of in de vriezer te bewaren; plaats ze gewoon op het aanrecht of op het kruidenrek en gebruik ze wanneer u maar wilt. zelfgemaakte steakkruiden in een glazen pot

Afdrukbaar recept

Hoe u de eenvoudigste zelfgemaakte steakkruiden maakt

Zelfgemaakte steakkruiden zijn eenvoudig te maken. Houd het natriumgehalte laag en de smaak hoog met je eigen zelfgemaakte steakrub.

Ingrediënten

 • 1 eetlepel zeezout
 • 1 eetlepel gebroken zwarte peper

 • 1 eetlepel gegranuleerde knoflook

 • 1 eetl paprika

 • 1 eetl. Tijm

Instructies

 1. Combineer kruiden in een kleine kom
 2. Bewaar in een glazen kruidenpotje

aangeraden producten

Als Amazon Affiliate en lid van andere partnerprogramma’s verdien ik met in aanmerking komende aankopen.

Voor meer gezonde recepten voor schoon eten, volg mijn Pinterest-bord voor schoon eten hier: Schoon eten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here