Home Geschiktheid Groepsrit om beestjes te zien – BionicOldGuy

Groepsrit om beestjes te zien – BionicOldGuy

0
Groepsrit om beestjes te zien – BionicOldGuy


Gisteren deed ik ongeveer 30 minuten aan coaching van het bovenlichaam en sloot me toen aan bij mijn groep terwijl we naar de uitlopers van Gilroy, ten zuidoosten van Morgan Hill, reden. We zagen de geiten en varkens op een kleine boerderij langs Crews Street. Daarna reden we naar Bridal Path Street om Aladdin de kameel en zijn maatje, een Ethiopische stier met grote hoorns, te bezoeken. We eindigden terug in Morgan Hill voor de lunch. Het was een mooie stevige rit, we vormden een paceline op lange stukken met tegenwind. Ik was blij dat ik mijn niet-ondersteunde rechtopstaand goed kon bijhouden, zelfs op enkele steilere stukken in de uitlopers. Dit is een geweldige groep en leuk om mee te rijden.

We stopten bij de kleine boerderij aan Crews Street
Twee enorme volwassen varkens. Ik weet de jongensnaam niet, het meisje (roze, vooraan) is Petunia.
Aladdin ziet er majestueus uit, maar is een beetje teleurgesteld dat de wortels op zijn.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here