Home Gezondheid Nieuw en opmerkelijk: wat ik deze week heb gelezen – editie 244

Nieuw en opmerkelijk: wat ik deze week heb gelezen – editie 244

0
Nieuw en opmerkelijk: wat ik deze week heb gelezen – editie 244


Onderzoek van de week

Lagere EPA/AA-ratio, hoger risico op coronaire plaqueruptuur.

Linolzuur verhoogt astma bij kinderen.

Psychosepatiënten hebben een lager creatine- en cholinegehalte in de hersenen.

De inname van zeewier beschermt tegen het metabool syndroom bij genetisch kwetsbare Koreanen.

Zwaarlijvige kinderen heb meer nodig omega-3 vetzuren en antioxidanten.

Nieuwe Primal Kitchen-podcasts

Primal Kitchen-podcast: De voordelen van medische marihuana en psychedelica

Primal Well being Coach Radio: Brian Gryn

Media, Schmedia

Het impact van Ozempic op de voedselverkoop.

Ontslagen bij Past Meat.

Interessante blogposts

Golfers gebruiken psychedelica.

Sociale notities

Moet je elke dag op de weegschaal kijken?

Al de relaxation

Genetisch profiel van het middeleeuwse Rus.

Insulineresistentie verhoogt de sterfte door alle oorzaken.

Dingen waar ik mee bezig ben en waarin ik geïnteresseerd ben

Herinnering: Ondervoeding kan over- of ondervoeding zijn.

Niet verrast: Tieners met kniepijn die overstappen op schoenen op blote voeten ervaren minder pijn.

Waar heb ik dit eerder gehoord?: Twee maaltijden per dag voor kind 2-diabetici.

Verrassend: Blauw licht reactiveert de wondgenezing.

Elke keer: Verhoogde glucose- en triglyceriden gekoppeld aan depressie.

Vraag die ik stel

Hoe heeft minimalistisch schoeisel uw pijn in het onderlichaam geholpen (of gehinderd)?

Receptenhoek

Tijdcapsule

Een jaar geleden (28 oktober – 3 november)

Commentaar van de week

Marc heeft 100% gelijk.
Ik ben een arts en ik kan iedereen die zich zorgen maakt het volgende verzekeren:

Verworven diabetes (in tegenstelling tot geboren worden met diabetes kind 1) gebeurt NIET in het geheim of plotseling zoals kanker dat zou kunnen. (Kanker van de alvleesklier – het insulineproducerende orgaan, kan plotseling diabetes veroorzaken, maar dat is kanker).

Verworven diabetes kind 2 is zeker iets waar je van dag tot dag naar kunt kijken en weet of je er naartoe gaat of ervan af.
Gewichtsverlies, verlaagde bloedsuikerspiegels, lagere triglyceriden, betere inspanningstolerantie en conditie zijn allemaal eenvoudige, alledaagse aanwijzingen dat males de kans op diabetes verkleint en niet vergroot.

Een glucometer die goedkoop bij een drogisterij is gekocht, kan geweldige dagelijkse gegevens opleveren over onze bloedsuikerreactie op voedsel en maaltijden, als het een reëel probleem is. (Zorg ervoor dat u de normalen en parameters leest, zodat de resultaten appropriate kunnen worden geïnterpreteerd).

Als iemand op weg is naar diabetes, zoals blijkt uit hogere bloedsuikers, aanzienlijke gewichtstoename, hogere triglyceriden, enz., dan zal het stoppen van al het rood vlees deze situatie NIET helpen.
Meer lichaamsbeweging, het elimineren van alle zoetstoffen en eenvoudige koolhydraten, en het verminderen van de calorie-inname ZULLEN iemands situatie verbeteren en de development keren. Bij verworven diabetes kind 2 is het echt zo eenvoudig.

Het is een aanfluiting om te zien hoe de ‘enquêtestudies’ worden uitgevoerd en besproken op dezelfde manier als echte, originele, dubbelblinde experimenten met feitelijke metingen en gegevens.

Het probleem is dat de gemiddelde persoon het verschil niet kent en dat er niet echt van kan worden verwacht dat hij dat leert terwijl hij een gezin grootbrengt en twee banen heeft.

Ik zou echter meer van journalisten verwachten, omdat het hun taak en verantwoordelijkheid is om nauwkeurig te rapporteren.
Het is zo onverantwoord wat ze hier doen.

En ik vermoed dat de veganistische mega-industrieën dat weten en daar optimaal van profiteren. Ik zou het niet aan hen voorbij laten gaan om journalisten zelfs maar te betalen om te rapporteren op de manier waarop zij dat doen.
Deze bedrijven kunnen niet wachten om echt vlees te elimineren en de markten en winsten te veroveren door het vervangen van nagemaakte, gefabriceerde, met chemicaliën gevulde eiwitten.
Grrrr :^{.”

-Leuk bericht.

Oerkeuken Buffel


Over de auteur

Mark Sisson is de oprichter van Mark’s Each day Apple, peetvader van de Primal Meals- en Life-style-beweging, en de New York Instances bestsellerauteur van Het Keto Reset-dieet. Zijn nieuwste boek is Keto voor het leven, waar hij bespreekt hoe hij het keto-dieet combineert met een oerlevensstijl voor een optimale gezondheid en een lang leven. Mark is ook de auteur van tal van andere boeken, waaronder De oorspronkelijke blauwdrukdat in 2009 de groei van de oer-/paleo-beweging een impuls gaf. Na meer dan drie decennia te hebben besteed aan het onderwijzen van mensen over waarom voedsel het belangrijkste onderdeel is voor het bereiken en behouden van optimaal welzijn, lanceerde Mark Oerkeuken, een real-foodbedrijf dat smaakvolle en heerlijke keukenbenodigdheden maakt, gemaakt met hoogwaardige ingrediënten zoals avocado-olie. Met meer dan 70 kruiden, sauzen, oliën en dressings in hun assortiment, maakt Primal Kitchen het gemakkelijk om overheerlijke maaltijden te bereiden die bij uw levensstijl passen.

Als je een avatar aan al je reacties wilt toevoegen, klik dan hier!



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here