Home Geschiktheid Een volledige dag, van start tot eind

Een volledige dag, van start tot eind

0
Een volledige dag, van start tot eind


Dit bericht wordt gesponsord door mijn vrienden van NU voedingsmiddelen. Het is een van mijn favoriete plekken om te winkelen voor essentiële benodigdheden, supplementen, dierenverzorging en natuurlijke schoonheid. Je kunt mijn code FITNESSISTA gebruiken voor 20% op de hele web site hier.

Dag vrienden! Ik hoop dat je tot nu toe van de ochtend geniet! Ik kom langs met een ouderwetse Day within the Life-post. Er waren nogal wat verzoeken om meer van dit soort berichten in de jaarlijkse enquête (bedankt voor je hulp hierbij!), dus daar gaan we!

Ochtend

06:45 uur. Mijn wekker gaat af. Als ik de kinderen naar college moet brengen, moet ik een kwartier eerder opstaan ​​om me aan te kleden, maar aangezien de Piloot de drop-off doet, krijg ik 15 minuten additional. Zegen het. Ik had mijn Oura-ring al een tijdje niet gedragen, dus moest ik hem terugzetten naar de fabrieksinstellingen, en ik was opgewonden om mijn slaap- en gereedheidsscore voor die dag te zien.

Ik maak de kinderen wakker, ga naar beneden en pak lunches, rugzakken, snacks en truien in. Ik maak havermout met pindakaas en bessen voor onderweg, zij gaan naar college en ik maak me klaar voor een coaching. Terwijl ik me aankleed, drink ik een gigantisch groen sapje, eet een banaan en een halve reep.

Ik drink ook wat gemberthee:

8:15 Een uitdagende en leuke pure barre Outline-les. Dit is een nieuwere klasseoptie en het is allemaal gebaseerd op kracht. Ik hou van de combine van barre- en traditionele krachttrainingsbewegingen.

9:30 terug naar huis en de relaxation van mijn ontbijt nuttigen: twee roerei en een smoothie met avocado, pompoenpittenbevroren courgette, cacaopoederknowledge, eiwit poeder, en amandelmelk.

Ik heb mijn ochtendsupplementen (ik ben er dol op Omega-3, NAC, quercetine + zinkEn vlierbes voor deze tijd van het jaar), en eet achter mijn pc terwijl ik e-mails beantwoord en een haspel op IG publiceer.

10:30 Kristi is hier om foto’s van bloginhoud te maken, wat verklaart waarom sommige van de foto’s in dit bericht professioneel/prachtig zijn en andere snel in het echte leven 😉 We fotograferen ongeveer één keer per maand en het maakt een enorm verschil zorg dat er blogfoto’s klaar staan ​​voor aankomende berichten.

11:30 We maken de foto’s af voor 5 blogposts (!), en ik neem Maisey mee voor een wandeling door de buurt.

Middag

12:00 Lunchen! Een salade met tonijn, gehakte groenten (paprika, radijs, bieten, komkommer), verschillende soorten sla, quinoa (voorgekookt tijdens het bereiden van de maaltijd en wachtend in de koelkast) en een tahinivinaigrette. Ik probeer de laatste tijd een *echte* lunchpauze te nemen (in plaats van alleen achter de pc te eten), dus ik eet buiten, luister naar een podcast of kijk een aflevering van Vrienden. Ik zit aan de eettafel en luister naar een audioboek terwijl ik 15 minuten eet.

12:15-2:30 Werkblitz. Ik schrijf twee blogposts en bewerk een komende podcastaflevering, terwijl ik geniet van groene thee en snoep van wat chocolade. Ik begin de podcastaflevering voor het uploaden na de productie (om overtollige geluiden te verwijderen en het quantity te stabiliseren) en pauzeer even met werk terwijl de modus weer in de moedermodus staat. Voordat ik vertrek om opgehaald te worden, doe ik 7 minuten op de PEMF-mat met een korte meditatie.

3:00 De kinderen zijn uit college. We gaan naar huis, maken huiswerk, ik maak een hapjesbord voor ze en maak Liv klaar voor het dansje.

Avond

5:15 Nadat we Liv hebben afgezet bij het dansfeest, maken P en ik haar huiswerk af terwijl ik het avondeten klaarmaak: gehakte kipsalade. Dit is een van mijn favorieten om van te voren te maken, zodat hij klaar is voor de avond! Ik gebruik rotisserie-kip, gestoomde edamame, rijstnoedels, en ik voeg koolslamix, gehakte groene uien, paprika, koriander, pinda’s toe en maak een pindadressing met Tamari, pindakaas, rijstazijn, honing, sriracha, gember, knoflook, sesamolie en olijfolie. Ik dek de salade af en zet hem in de koelkast. De dressing bewaar ik aside in een potje tot hij klaar is voor gebruik.

18.15 uur en ik maken een korte fietstocht/wandeling door de buurt en de piloot komt naar huis om mij een excessive 5 te geven en het over te nemen. Ik pak wat salade in en neem het mee in de auto. Het is niet ideaal, maar het is beter dan wachten tot half acht om te eten. En gelukkig is het maar één avond per week.

19.00 uur Kooroefening! Ik kijk hier de hele week naar uit. Momenteel zijn we bezig met Verdi’s Requiem (het is VEEL, maar adembenemend verbazingwekkend) en het bevrijdt mijn ziel.

20.30 uur Ik ben weer thuis. De piloot heeft na het eten de keuken opgeruimd en ik maak de lunch en snacks voor de kinderen, leg hun kleding klaar voor de volgende dag en doe een snelle schoonmaakbeurt voordat ze naar mattress gaan (de was doen en de toonbanken afvegen). Terwijl ik dit doe, maakt P zich klaar om naar mattress te gaan, en maken de piloot en Liv samen huiswerk.

21.00 uur Ik lees een boek met P en blijf bij haar tot ze in slaap valt, terwijl de piloot beneden samen met Liv het huiswerk afmaakt.

Nadat P slaapt, maak ik het opruimen voor de dag af, add ik mijn podcastaflevering en plan ik mijn blogpost, en maak ik me klaar om naar mattress te gaan terwijl Liv zich klaarmaakt om naar mattress te gaan.

10:15 Ik lees een tijdje, doe mijn avondoogmasker op en neem magnesium voordat je crasht!

10:40 Licht uit en klaar om het helemaal opnieuw te doen 🙂

Wat ik leuk vond aan deze specifieke dag:

Ik hield van alle verschillende gekleurde groenten die ik deze dag had! Ik heb het gevoel dat er veel producten in zitten en ik voelde me de hele dag energiek en tevreden. Ik vond het ook geweldig dat ik tussen het werk door een paar korte wandelingen kon maken om mijn benen uit te schudden en frisse lucht te krijgen. Er zat ook chocolade en koor bij, twee dingen waar ik blij van phrase. Ik heb mijn eiwitdoel bereikt met het eiwitpoeder, tonijn, kip en edamame. Hoewel het een drukke dag was en ik later had kunnen opblijven om te lezen of te ontspannen, ben ik blij dat ik me aan mijn bedtijdroutine heb gehouden, zodat ik de volgende dag uitgerust zou zijn.

Wat ik anders zou doen:

Ik zou zeggen dat ik het minder moeilijk zou maken, maar dat is precies waar we nu staan. Ik probeer gewoon momenten van vrede en stilte te zoeken waar ik het kan nemen, en ook al is het nachtelijke oogmasker pijnlijk, het dwingt me om minstens 10 minuten de tijd te nemen om te stoppen en te ademen. 🙂

Vertel me eens, vrienden: waar maken jullie elke dag tijd voor vrij? Zijn er strategieën die u kunnen helpen tijdens dit drukke seizoen?

xo

Gina

Hartelijk dank aan NU voedingsmiddelen voor het sponsoren van dit bericht. Ik ben zo blij om met hen samen te blijven werken en ben al jaren een grote fan van hun producten. Jij kan bekijk hier hun productlijn en gebruik FITNESSISTA voor 20% korting op de hele web site. We gebruiken en houden van hun supplementen, dierenverzorging, huidverzorging/schoonheid, voorraadartikelen en essentiële oliën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here