Home Zelfverbetering 19 beste plannerstickers om je leven te organiseren

19 beste plannerstickers om je leven te organiseren

0
19 beste plannerstickers om je leven te organiseren


Er kunnen affiliate hyperlinks op deze pagina staan, wat betekent dat we een kleine commissie krijgen op alles wat u koopt. Als Amazon Affiliate verdienen we aan in aanmerking komende aankopen. Doe alstublieft uw eigen onderzoek voordat u een on-line aankoop doet.

Heeft u iets nodig dat een ingredient van plezier en creativiteit aan uw planner toevoegt?

Of je nu een drukke moeder bent die dat nodig heeft houd het schema van het gezin in de gatenVoor een pupil die de kneepjes van timemanagement leert, of iemand die gewoon je productiviteit wil verhogen, kunnen stickers je helpen je leven te organiseren.

Sommige mensen zijn misschien sceptisch over het gebruik van stickers om de productiviteit te verhogen, maar ze worden in de minderheid door de talrijke planners en organisatoren die praktisch zweren bij de doeltreffendheid van deze levendige pictogrammen om hen te helpen georganiseerd te blijven te midden van hectische schema’s, zodat ze hun doelen kunnen bereiken.

Hier zijn vier belangrijke manieren waarop stickers je kunnen helpen je leven te organiseren:

  • Ze vestigen uw aandacht op vervaldata en belangrijke taken.
  • Ze helpen bij het scheppen van orde bij het plannen van activiteiten (kleurcodering en pictogramindicatoren maken de zaken eenvoudiger).
  • Ze vragen u naar uw dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse/jaarlijkse taken.
  • Ze maken het sneller om uw planning op te stellen. Stickers zijn vooral handig als je die herinneringen liever niet met de hand schrijft.

Bovendien zorgen de leuke ontwerpen van de stickers voor een uitbarsting van inspiratie en creativiteit.

In de submit van vandaag presenteren we een verzameling van de beste stickersets die je kunt gebruiken voor planners en dagboeken om orde te scheppen in je hectische agenda.

Laten we ze eens bekijken.

Beste plannerstickers

1. Zicoto Ultiem stickerpakket

Controleer de prijs op Amazon!

Verfraai uw planner of bullet dagboek met deze stickers met prachtige kleuren en charmante ontwerpen. Met deze stickers heb je herinneringen voor die broodnodige zelfzorg (spadag, wie dan ook?), aanstaande doktersafspraken en zelfs vakanties.

Zicoto Ultiem stickerpakket bevat meer dan 900 stickers. Andere ontwerpen omvatten pictogrammen voor belangrijke zaken, kopteksten en andere afbeeldingen waarmee u meer gedaan kunt krijgen.

2. Necessities wekelijkse planner-stickers

Controleer de prijs op Amazon!

Het bijhouden van een dagelijkse planner heeft verschillende voordelen die verder gaan dan alleen het helpen georganiseerder te worden. Psychologie vandaag identificeert er zes.

Gebruik deze kleurrijke pictogrammen om speciale datums, belangrijke afspraken en dringende taken te markeren. Necessities wekelijkse planner-stickers zijn precies de juiste maat voor standaardplanners. Als je van roze en paarse kleuren houdt, is deze set excellent voor jou.

3. Klassieke stickervellen van Bloom Each day Planners

Controleer de prijs op Amazon!

Klassieke stickervellen van Bloom Each day Planners geeft je chique herinneringen aan belangrijke information. In dit stickerpakket krijg je meerdere gekleurde stippen om je afspraken een kleurcode te geven. Er zijn pictogrammen voor ‘vergeet niet’, ‘belangrijk’ en ‘wekelijkse doelen’.

De set bevat ook meerdere handgetekende pictogrammen voor koffie (een zeer belangrijk elixer voor drukke moeders) en andere charmante afbeeldingen die niet alleen geweldig zijn als decoratie voor uw planner, maar ook voor het verhogen van uw productiviteit.

4. Oriday-stickers

Controleer de prijs op Amazon!

Als je van bloementhema’s houdt, Oriday-stickers zal een geweldige aanvulling zijn op uw planneraccessoires. In deze set zitten pictogrammen die zijn ontworpen om u te herinneren aan de speciale dagen in uw leven, zoals bruiloften, date-avonden, verjaardagen en filmavonden.

Naast de speciale dagen zijn er ook pictogrammen waarmee u minder leuke maar belangrijke gebeurtenissen kunt onthouden, zoals tandartsafspraken, examens en vervaldata van facturen. Er zijn ook stickers met pijlen, verschillende koppen en andere handige afbeeldingen inbegrepen, zodat je nooit een belangrijke gebeurtenis mist.

5. Slimme Fox productieve moederstickers

Controleer de prijs op Amazon!

Als je op zoek bent naar het perfecte stickerpakket voor bij je moederplanner, raden we je aan deze set van Intelligent Fox te bekijken. Met meer dan 1.500 stickers kunt u uw planning voor het hele jaar samenstellen.

Organiseer de dag op jouw manier met deze unieke stickerontwerpen. Je kunt humor in je dagelijkse planning injecteren met deze moederstickers, met hilarische afbeeldingen van een moeder die haar dag doorbrengt.

Als je je ondertussen afvraagt ​​welke moederplanner de juiste is voor jou, bekijk deze recensie over de beste planners voor moeders.

6. Mirida productiviteitsstickers

Controleer de prijs op Amazon!

Verfraai uw planner met deze stickers in verschillende opvallende kleuren. Ze zullen zeker opvallen op elke pagina, zodat u nooit iets mist. U kunt belangrijke feestdagen markeren met de juiste pictogrammen uit Mirida productiviteitsstickers om uw feesten bij te houden.

7. Phrase wakker, schop A**, herhaal stickers

Controleer de prijs op Amazon!

Blijf gemotiveerd met Phrase wakker, schop A**, herhaal stickers met inspirerende uitspraken om u door deze uitdagende tijden heen te helpen. Laat u versterken door zinsneden als ‘Eigenlijk kan ik het’, ‘Maak van uzelf een prioriteit’ en ‘Ik kan en ik zal het. Let op mij!”

Je kunt ook genieten van het personaliseren van je planners en dagboeken met de invulstickers en kunstzinnige randen die in deze set zitten.

8. Necessities mama’s planner-stickers

Controleer de prijs op Amazon!

Necessities mama’s planner-stickers bevat 12 stickervellen waarmee u afspraken, evenementen en speciale datums voor het hele gezin kunt bijhouden. Als je niet van suikerspin-kleurenschema’s houdt, dan zijn deze stickers misschien iets voor jou.

Als een groot deel van uw dagelijkse agenda bestaat uit het bijhouden van de schema’s van uw kinderen, zijn er stickers die u herinneren aan de dagelijkse taken, waaronder ‘vroegtijdig ontslag’, ‘slaapfeestje’ en ‘oefenen’.

9. Knaid decoratieve stickerscollectie

Controleer de prijs op Amazon!

Knaid decoratieve stickerscollectie is een enorme verzameling stickers met 44 vellen met 1877 stukjes. Bij elke set krijg je unieke ontwerpen met kittens, emoji’s, bloemen, eten en inspirerende woorden.

Voor een grotere veelzijdigheid zijn sommige ontwerpen op perkament gedrukt, terwijl andere een doorschijnende achtergrond hebben. Het formaat is ideaal voor het markeren van belangrijke information in planners.

10. Denise Albright drukke moeder + elke gal-stickercollectie

Controleer de prijs op Amazon!

Denise Albright drukke moeder + elke gal-stickercollectie geeft je meer dan 860 vierkante stickers die je kunt gebruiken om het drukke schema van je hele huishouden bij te houden. Je zult nooit meer de evenementen en afspraken van de kinderen missen dankzij pictogrammen zoals ‘ouder- en lerarenconferentie’, ‘schooltoneelstuk’ en ‘eerste schooldag’.

Het plannen van klusjes en projecten is leuker met deze kitscherige stickerontwerpen, waaronder ‘wasgoed’, ‘betaaldag/rekeningen’ en ‘auto-onderhoud’. Je kunt ook wat tijd voor jezelf vrijmaken met stickers die de datum markeren als ‘meisjesavondje uit’, ‘knipbeurt’ en ‘verwenappt’.

11. Slimme bij Plan het en laat het gebeuren Stickers

Controleer de prijs op Amazon!

Als je een drukke werkende moeder bent, Slimme bij Plan het en laat het gebeuren Stickers zijn de ideale oplossing voor uw plannings- en organisatiebehoeften.

Het kleurrijke ontwerp zorgt ervoor dat elke sticker opvalt op de plannerpagina en vestigt uw aandacht op de belangrijkste information. Dankzij de verschillende formaten is deze set een van de beste keuzes voor het personaliseren van uw planner of bullet journal.

12. Pipsticks + Werkman Zo. Veel. Stickers

Controleer de prijs op Amazon!

Pipsticks + Werkman Zo. Veel. Stickers voegen niet alleen een vleugje kleur toe aan uw planner, maar ze zijn ook uiterst functioneel om uw leven georganiseerd te houden. Dit stickerboek bevat ruim 2.500 hoogwaardige stickers.

Het formaat van het boek zelf is enorm handig. Het is het perfecte planneraccessoire om mee te nemen op reis. Er zijn geen stickervellen om bij te houden of te verliezen tijdens de reis.

13. Vladi Inventive Sticker-voordeelpakket

Controleer de prijs op Amazon!

Geniet van plannen en organiseren met behulp van Vladi Inventive Sticker-voordeelpakket. De stippen in één kleur zijn ideaal voor kleurcodering. Het pakket bevat ook weerpictogrammen, pijlen, koppen en inspirerende uitspraken.

Dankzij de dankbaarheidsstickers is deze set ook ideaal voor dankbaarheids- en bullet journals. Elke sticker heeft een matte afwerking, waardoor de aanpasbaarheid wordt vergroot.

14. Bloom Each day Planners verscheidenheid stickerpakket

Controleer de prijs op Amazon!

Bloom Each day Planners verscheidenheid stickerpakket voeg kleur en plezier toe aan de pagina’s van uw planner. Er zijn gekleurde stippen voor kleurcodering, pictogrammen voor de meeste huishoudelijke taken, stickers voor speciale dagen en herinneringen voor zelfzorg.

15. Me & My Large Concepts Het Blissful Planner-accessoireboek Blissful Mother-thema

Controleer de prijs op Amazon!

Haal het meeste uit je dag met dit accessoireboek. Deze planneraccessoires van Me & My Large Concepts zijn ontworpen voor moeders die dingen voor elkaar krijgen. Me & My Large Concepts Het Blissful Planner-accessoireboek Blissful Mother-thema bevat een lijstblok, verschillende notitieblokken en meer dan 950 veelkleurige en goudfoliestickers.

16. Zicoto Final XXL-stickerpakket

Controleer de prijs op Amazon!

Deze stickerset van Zicoto bevat 33 vellen met ruim 1.500 stickers. Als je van aardetinten houdt, dan Zicoto Final XXL-stickerpakket is een geweldige aanvulling op uw planneraccessoires.

Er zijn stickers om de feestdagen te markeren, en als je pictogrammen in één kleur nodig hebt voor kleurcodering, biedt deze set ook veelkleurige sterren.

17. Necessities zwarte en gouden stickers

Controleer de prijs op Amazon!

Necessities zwarte en gouden stickers pakket is anders dan de gebruikelijke veelkleurige. Markeer belangrijke information met zwarte en gouden stickers die een vleugje elegantie toevoegen aan uw planning.

18. Arcobis Leuke Worth Pack-stickers voor dames

Controleer de prijs op Amazon!

Voeg deze toe Arcobis Leuke Worth Pack-stickers voor dames aan uw collectie planneraccessoires. Ze zijn ontworpen om uw productiviteit te verhogen en tegelijkertijd de dingen leuk en vol creativiteit te houden. Breng uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse planning in kaart met behulp van verschillende stickerthema’s, zoals afspraken, vakanties, ontspanning en doelen.

19. Ze geloofde dat ze stickers kon inpakken

Controleer de prijs op Amazon!

Ze geloofde dat ze stickers kon inpakken bevat 12 vellen en meer dan 160 stickers ontworpen voor motivatie en zelfbekrachtiging. Ze fleuren zelfs de meest uitdagende dagen op.

De krachtige uitspraken zijn onder meer: ​​’Neem me niet kwalijk, ik moet geweldig worden’, ‘Ze geloofde dat ze het kon, dus dat deed ze’ en ‘Geloof gewoon dat je het kunt en je bent al halverwege!’

Ook inbegrepen in het pakket zijn decoratieve stickers zoals uitroeptekens, pijlen en andere invullingen die de esthetiek van uw planner verbeteren.

Stickers gebruiken voor uw planning en organisatie

Om stickers effectief te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat uw planner geschikt is voor het formaat ervan. Bovendien zijn sommige van de huidige stickers accessoires voor specifieke planners, waarmee ze heel goed samenwerken.

Stickers worden vaak gecategoriseerd op functie. Als je nog geen ervaring hebt met het gebruik van een dagelijkse planner en stickers als functionele versieringen wilt gebruiken, zijn hier de basisversies die je nodig hebt:

  • Kleurcoderingspunten (of andere vormen)
  • Pictogrammen
  • Kopteksten
  • Herinneringsvlaggen (vervaldatums, belangrijke gebeurtenissen)

Laatste gedachten over plannerstickers

Wat is je favoriete stickerset van de stickersets van vandaag?

Met de enorme keuze aan planneraccessoires die u heeft, zoals stickers, moet u er zeker van zijn dat u de juiste kiest voor uw specifieke behoeften.

Je wilt niet dat er iets op je plannerpagina terechtkomt dat niet echt een doel heeft. Hoewel we allemaal neigen naar specifieke ontwerpen of kleurenschema’s, moet de belangrijkste overweging nog steeds de functionaliteit van de sticker zijn.

Als u op zoek bent naar andere hulpmiddelen die u kunnen helpen uw productiviteit te verhogen, bekijk dan deze berichten:

Proost op A meer georganiseerd leven!

plannerstickers |  maandelijkse plannerstickers |  functionele plannerstickers

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here