Home Geschiktheid 16 eiwitrijke snacks die u de hele dag van energie zullen voorzien

16 eiwitrijke snacks die u de hele dag van energie zullen voorzien

0
16 eiwitrijke snacks die u de hele dag van energie zullen voorzien


Niets kan je zo opfleuren als eiwitrijke snacks als de gevreesde middagdip toeslaat. En er zijn talloze vullende, transporteerbare en eenvoudig te bereiden opties die u in uw keuken kunt maken en die daarbij passen.

Terwijl eiwitten dat niet zijn een snelwerkende energiebron, het is nog steeds van vitaal belang om dat trage en trage gedrag te vermijden moe gevoel, Sammi Brondo, MS, RD, CDN, een in New York gevestigde geregistreerde diëtist, vertelt SELF. Het bevat calorieën om uw energieniveau op peil te houden en helpt u dit te vermijden hangeren het kost meer tijd om te verteren dan andere macronutriënten zoals vet of koolhydraten, dus je gaat er langer mee door, legt Brondo uit.

Hoewel consultants over het algemeen minimaal 20 tot 30 gram eiwit per maaltijd aanbevelen, hoef je niet zoveel te streven naar snacks; alles van 5 tot 10 gram kan genoeg zijn om je tevreden te houden, zegt Brondo. (Het kan u ook helpen uw algemene doelstellingen voor eiwitinname(vooral als je ontbijt of lunch een beetje licht was.) En als je het combineert met de andere macronutriënten, versterk je die energieboost, Susan Greeley, MS, RDN, chef-instructeur en geregistreerde diëtist bij het Culinary Institute of Schooling in New York, vertelt SELF. Je kunt bijvoorbeeld blenden zwarte bonen en olijfolie in hummus en eet het met tortillachips – of bak bananen, Griekse yoghurt en haver in stevige muffins voor een uitgebalanceerde snack.

Dat betekent eiwitrepen, hardgekookte eieren of stukjes kaas zijn niet de enige opties voor een vullende hap; er zijn talloze verschillende manieren om aan je oplossing te komen. Om je de reis naar dat trieste snackkastje of voorraadkastwe hebben een paar vullende, transporteerbare en maaltijdvriendelijke snacks verzameld die je kunt maken eiwit poeder ten gunste van een combinatie van bevredigende, hele ingrediënten. Van kikkererwten met pompoenkruiden tot edamame met chilisaus, deze ideeën geven je energie om je drukste dagen aan te kunnen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here