Home Zelfverbetering Wekelijkse horoscoop voor 11-17 december 2023, uit de AstroTwins

Wekelijkse horoscoop voor 11-17 december 2023, uit de AstroTwins

0
Wekelijkse horoscoop voor 11-17 december 2023, uit de AstroTwins


Ophira en Tali Edut, bekend als de AstroTwins, zijn professionele astrologen gevestigd in New York en Seattle. Hun werk is te zien in De New York Instances, Elle, Vogue, en Goedemorgen Amerika. Ze worden ‘astrologen van de sterren’ genoemd nadat ze voor opmerkelijke beroemdheden hebben gelezen, waaronder Beyoncé, Emma Roberts en Stevie Surprise. De AstroTwins hebben onder meer samengewerkt met Nordstrom, Kate Spade en City Outfitters. Zij hebben geschreven vier gedrukte boeken: Astrostijl, Houd van Dierenriem, Schoenenstrologie, En Moederstrologie, en hebben een groeiende collectie e-boeken, waaronder hun populaire jaarlijkse horoscoopgidsen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here