Home Gezondheid Zullen de debatten over het buitenlands beleid het lot van Biden bepalen?

Zullen de debatten over het buitenlands beleid het lot van Biden bepalen?

0
Zullen de debatten over het buitenlands beleid het lot van Biden bepalen?


Bekijk de volledige aflevering van Washington Week met de Atlantische Oceaan8 december 2023

Gasten praten rond een tafel over de nieuwste aflevering van Washington Week With the Atlantic
Met dank aan Washington Week With The Atlantic

Opmerking van de uitgever: Washington Week met The Atlantic is een samenwerking tussen NewsHour Productions, WETA en The Atlantic en wordt elke vrijdag uitgezonden op PBS-stations in het hele land. Controleer uw lokale vermeldingen of bekijk volledige afleveringen hier.

Het is een moeilijke week geweest voor president Joe Biden. Zijn agenda voor de financiering van Israël, Oekraïne en de grensveiligheid loopt huge in het Congres, en zijn waarderingscijfers naderen een laagterecord.

Zal het debat over het buitenlands beleid, met slechts elf maanden tot de algemene verkiezingen, bepalen of Biden in 2024 tot president wordt herkozen?

Aansluitend bij de hoofdredacteur van De Atlantische Oceaan en moderator, Jeffrey Goldberg, om dit en meer deze week te bespreken, zijn Anne Applebaum, een stafschrijver bij De Atlantische Oceaan; Leigh Ann Caldwell, co-auteur van de Early 202-nieuwsbrief op De Washingtonpost en een anker bij Washington Publish Dwell; Vivian Salama, een nationale veiligheidsverslaggever bij De Wall Road Journal; en Chuck Todd, de belangrijkste politieke analist bij NBC Information.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here