Home Cultuur Amal Clooney matcht haar discojurk met de perfecte kerstnagels

Amal Clooney matcht haar discojurk met de perfecte kerstnagels

0
Amal Clooney matcht haar discojurk met de perfecte kerstnagels


Amal Clooney staat misschien bekend om haar luxe, ingetogen stijl, maar deze week heeft ze de boel een stapje hoger gezet. Nadat ze eerder deze week schitterde bij de Trend Awards in het gouden Versace, dook Clooney donderdag weer in haar rolodex van pailetten voor een optreden in Seattle, Washington.

De mensenrechtenadvocaat en activist stapte, met echtgenoot George aan haar zijde, uit voor een vertoning van De jongens in de boot in een adembenemende look uit 16Arlington. De midi-jurk van Clooney, uit de lente/zomercollectie 2024 van het Londense label, was gevoerd met tientallen ronde kersenrode pailletten. De halslijn in tanktopstijl was vrij eenvoudig en zorgde ervoor dat de discodetails van de enkellange jurk centraal stonden.

Clooney’s party-ready ensemble werd nog verder verbeterd met een aantal zeer feestelijke particulars, zoals een bijpassende rode manicure en een reflecterende gouden clutch. De 45-jarige maakte het geheel af met een paar chique puntige hakken, hangende oorbellen en haar kenmerkende volumineuze golven.

Mat Hayward/Getty Photos Leisure/Getty Photos

George, in een veel meer gedempte look, leek ook klaar voor de feestdagen met een marineblauwe coltrui, een grijze lange jas en broek, en leren nette schoenen. Het optreden komt slechts drie dagen nadat Clooney werd gespot in Londen, waar ze visagiste Charlotte Tilbury een Particular Recognition Award uitreikte voor haar bijdragen aan de mode. “Als ik aan Charlotte denk, denk ik aan baanbrekend, briljant, spiritueel, slim, meelevend, leuk, dansvloer, champagne, nachtbraker. Ik moet daar waarschijnlijk stoppen,’ kraakte Clooney tijdens haar toespraak.

De advocaat debuteerde met een ander Studio 54-achtig nummer, dit ene aangepaste Atelier Versace, voor het met sterren bezaaide evenement. Hoewel het niet in zo’n opvallende kleur was ontworpen als haar 16Arlington-look, maakte het kledingstuk indruk dankzij de trapsgewijze, blozende pailletten die in grootte varieerden. De lichte sleep voegde een vleugje drama toe aan de look, web als haar zilveren kroonluchteroorbellen, bedauwde glamour en strakke clutch. Of ze dat ook is bestuurskamer klaar of druipend van blitse pailletten, Clooney weet absoluut hoe ze het feest moet brengen, waar ze ook gaat.

Mike Marsland/WireImage/Getty Photos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here