Home Geschiktheid Hoe Garmin en Dexcom samenwerken

Hoe Garmin en Dexcom samenwerken

0
Hoe Garmin en Dexcom samenwerken


Het Dexcom continue glucosemonitoringsysteem en uw compatibele Garmin smartwatch of fietscomputer bieden een uitgebreid overzicht van de meetgegevens van uw lichaam met behulp van Dexcom-apps die beschikbaar zijn in Connect IQ.

Revolutionary Organization 17 November 2023

Het Dexcom proceed glucosemonitoringsysteem en uw compatibele Garmin smartwatch of fietscomputer bieden een uitgebreid overzicht van de meetgegevens van uw lichaam met behulp van Dexcom-apps die beschikbaar zijn in Join IQ.

Het kunnen zien van de statistieken en traits van uw lichaam kan nuttige inzichten opleveren voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen van hun algehele gezondheid en welzijn, maar voor mensen met diabetes kan het een waardevol hulpmiddel zijn om een ​​ziekte met ernstige gevolgen voor de gezondheid te helpen beheersen. Met de Dexcom Join IQ™-apps1 en een compatibele Garmin smartwatchkunt u uw glucosewaarden en traits bekijken, samen met de andere gezondheidsgegevens van uw lichaam, zoals hartslag, Physique Battery-energiemonitoring, stressscore, genomen stappen, verbrande calorieën en zelfs een slaapscore, allemaal vanaf dezelfde plek om uw pols.2

Glucoseniveaus

Er zijn twee Dexcom-apps om te downloaden through Join IQ. Beschikbaar voor meerdere Garmin smartwatches of fietscomputers, de eerste Dexcom-app kunt u uw glucosewaarden in één oogopslag bekijken vanuit uw Dexcom continu glucosemonitoringsysteemzodat u ze samen met de relaxation van de lichaamsgegevens op één handige locatie kunt bekijken.3 En u hoeft ook niet naar uw aangesloten smartphone te kijken om deze te bekijken: de Garmin app voor Dexcom kan glucosewaarden, trendrichting en een geschiedenis van 3 uur van uw glucosewaarden rechtstreeks op het scherm van uw smartwatch weergeven.

Glucoseniveaus zijn zowel tijdens uw dagelijkse routine als tijdens uw coaching zichtbaar. Of u nu een hardloper, fietser, wandelaar of liefhebber van gewichtheffen bent, u kunt de tweede versie downloaden Dexcom Information Subject-app, waarmee u glucosewaarden kunt toevoegen als gegevensveld op uw compatibele Garmin toestel wanneer u een specifieke activiteit bijhoudt. U ziet uw niveau en trendrichting direct op het scherm (vegen is niet nodig), samen met de andere beschikbare statistieken die u tijdens die coaching bijhoudt. Als uw glucosespiegel de verkeerde kant op gaat, weet u dat, zodat u kunt doen wat u moet doen om het weer op het goede spoor te krijgen.

Batterijduur

Het kan een groot voordeel zijn dat uw Garmin smartwatch zo lang meegaat tussen oplaadbeurten. Afhankelijk van welk apparaat je hebt, kun je je horloge wekenlang 24 uur per dag dragen. De Venu® 3tussen oplaadbeurten kan het bijvoorbeeld tot 14 dagen duren. De Enduro™ 2 beschikt over een indrukwekkende batterijduur van maximaal 34 dagen in smartwatch-modus, en u kunt nog eens 12 dagen toevoegen als u de functie voor opladen op zonne-energie gebruikt.

Minder tijd aan de oplader betekent zowel minder gedoe voor u als meer tijd voor uw smartwatch om zijn vele taken te doen – wat, in het geval van de Dexcom-apps, meer beschikbaarheid betekent om uw glucosewaarden te bekijken zonder naar uw smartphone te hoeven kijken.

Hoe meer u uw technologie voor u kunt laten werken, hoe effectiever deze u kan helpen uw diabetes onder controle te houden. Om optimaal te profiteren van zowel uw Dexcom-glucosemonitor als uw Garmin smartwatchbezoek Garmin.com/Dexcom voor meer informatie over de Dexcom Join IQ-apps, of obtain de Dexcom En Dexcom-gegevensveld apps nu vanuit de Join IQ-app.

1De Dexcom-apps die kunnen worden gedownload through Join IQ zijn alleen bedoeld voor secundaire weergave van gegevens van het Dexcom CGM-systeem en zijn alleen bedoeld voor passieve bewakingsdoeleinden. De Dexcom-apps op Join IQ zijn niet bedoeld ter vervanging van het Dexcom CGM-systeem, noch ter vervanging van zelfcontrolepraktijken zoals geadviseerd door een arts. Alle therapeutische beslissingen, inclusief die met betrekking tot het berekenen van insuline- of andere medicijndoses, mogen niet gebaseerd zijn op gegevens die worden weergegeven in de Dexcom-apps op Join IQ.

2Dexcom CGM-systeem vereist voor gebruik

3Compatibele smartphone moet een dataverbinding hebben en zich in het BLUETOOTH®-bereik bevinden van zowel de Dexcom CGM als de Garmin smartwatch of Edge fietscomputer

Het Bluetooth-woordmerk en de Bluetooth-logo’s zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Garmin vindt plaats onder licentie.

Dexcom, Dexcom Observe, Dexcom Readability en Dexcom Share zijn geregistreerde handelsmerken van Dexcom, Inc. in de VS en zijn mogelijk geregistreerd in andere landen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here