Home Relatie Wat als het oplossen van problemen minder stressvol en zo eenvoudig zou zijn?

Wat als het oplossen van problemen minder stressvol en zo eenvoudig zou zijn?

0
Wat als het oplossen van problemen minder stressvol en zo eenvoudig zou zijn?


marinadelrey2016700Soms kan het oplossen van problemen (zowel grote als kleine) moeilijk zijn en onenigheid veroorzaken, vooral als u één idee heeft over wat ‘goed’ is om te doen en uw accomplice of iemand anders een ander idee heeft.

Het afgelopen jaar hebben we samen een aantal belangrijke inzichten gekregen die ons nu helpen als er iets opduikt dat als een ‘probleem’ kan worden beschouwd…

Dit is wat we bedoelen en hoe u kunt profiteren van wat we hebben geleerd…

We waren een paar jaar geleden met zijn tweeën bij de Tremendous Coach-training van Michael Neill voor coaches zoals wij in het prachtige Marina Del Rey, Californië (bij Los Angeles).

Omdat we wisten dat we het grootste deel van onze tijd zouden besteden aan de coaching, besloten we geen auto te huren.

Dit was prima omdat we van wandelen houden.

Maar toen we de laatste avond nadat de coaching voorbij was, ons bij vrienden in Santa Monica (enkele kilometers verderop) wilden voegen, hadden we behalve onze voeten ook ander vervoer nodig.

Omdat we allebei een auto hebben en overal naartoe rijden als we thuis zijn, hadden we Uber nog nooit geprobeerd, dus hebben we de app gedownload en dachten dat dit gemakkelijk zou zijn.

Normaal gesproken is het gemakkelijk (zo werd ons verteld).

Maar omdat we met de telefoon in de hand op een bankje voor het resort zaten, konden we de app niet laten werken, wat we ook probeerden.

Ondertussen tikte de tijd door toen we verschillende Uber-chauffeurs en andere gasten om hulp vroegen.

In plaats van gefrustreerd te raken of zelfs maar ruzie te maken over wat we moesten doen (wat in het verleden misschien wel is gebeurd), bleven we kalm, in de wetenschap dat het allemaal wel goed zou komen.

Nadat we daar misschien 25 of 30 minuten hadden gezeten, kwam een ​​vrouw die in het resort werkte bij ons zitten, we praatten en ze liet ons zien hoe we een andere dienst konden gebruiken.

En ze had zelfs een korting die ze met ons deelde, dus de ritten die we maakten naar Santa Monica, terug naar het resort en de volgende dag naar het vliegveld, kostten allemaal een fractie van de kosten van de andere dienst als hun app right werkte op onze telefoons.

Het gebeurde allemaal gemakkelijk en moeiteloos omdat…

We bleven kalm, genoten van het samenzijn en van het praten met andere mensen, ondanks dat het niet gebeurde binnen het tijdsbestek waarvan we aanvankelijk dachten dat het zou moeten gebeuren.

Nu weten we dat dit geen ‘serieus’ probleem was, maar feit is dat als je een gevoel van kalmte in jezelf vindt, er ruimte is voor iets anders om naar boven te komen, ongeacht hoe groot of klein je problemen ook lijken te zijn. het second.

Het kan zijn dat iemand als de hotelmedewerker u een werkbaar alternatief biedt voor een oplossing waar u nog niet van op de hoogte was…

Of het kan een innerlijk weten zijn dat in je opkomt in de vorm van een inzicht waartoe je geen toegang had als je geest druk bezig was met het doordenken van alternatieven die tot nu toe niet werkten.

Dit innerlijke weten en deze innerlijke wijsheid is iets dat we allemaal tot onze beschikking hebben – ALTIJD.

We hoeven alleen maar te weten dat het er is en op te merken wanneer het gebabbel van de geest ons ervan weerhoudt om ervoor open te staan.

Als je een probleem niet als een “PROBLEEM” beschouwt, maar jezelf de richting wijst die je op wilt, is er veel meer ruimte om iets wonderbaarlijks en verbazingwekkends te laten gebeuren.

Misschien denk je nu aan ons als meneer en mevrouw Pollyanna…

Maar de afgelopen jaren hebben we wonderen zien gebeuren in ons eigen leven, allemaal omdat we bereid waren ons denken op dat second niet zo serieus te nemen en onze ‘problemen’ als iets anders dan ‘problemen’ te zien.

En dat brengt ons bij een paar heel belangrijke vragen…

Wat als grote of ‘ernstige’ problemen internet zo gemakkelijk op te lossen waren als het vinden van een andere manier om onze vrienden te ontmoeten dan we hadden gepland?

Wat als het alleen ons denken is dat de meeste (of al) onze problemen in het leven veroorzaakt?

Wat als we allemaal een diepe, diepgaande wijsheid in ons hadden die voortdurend wachtte tot er toegang toe zou worden verkregen?

Wat als al deze dingen waar zouden zijn, hoe zou je leven dan veranderen?

Hoeveel meer vrede, liefde, vrijheid en vreugde zou je in je leven kunnen hebben?

We raden veel.

Als u vragen heeft over een van deze zaken, neem hier contact met ons op…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here