Home Zelfverbetering De Texas Diaries – op je greatest

De Texas Diaries – op je greatest

0
De Texas Diaries – op je greatest


*Het opschrijven van goede gedachten is pijnlijk voor mij, en dat is precies de reden waarom dit de enige soort gedachten zijn die ik probeer huge te leggen.*

In het leven is het noch rationeel om het meeste te eisen, noch alleen maar het minste te verwachten.

Toen ik een paar maanden geleden in Texas aankwam, dacht ik precies dat. Soms gaat het er niet om dat jij op een plaats aankomt, maar dat de plaats bij jou aankomt. Wanneer je op een plaats aankomt, ben jij vermoedelijk degene die de controle heeft. Maar wat gebeurt er als de plek naar jou toe komt? Als het toeval de voorbereide geest bevoordeelt, hoe voorbereid ben je dan om met je geest om te gaan? Hoe haal je controle uit een vorm die begiftigd is met oneindige macht?

Ik houd deze gesprekken in mijn gedachten die weerklinken in de trommelvliezen van mijn gedachten. Terwijl ze door mijn hele wezen weergalmen, merk ik dat ik in een staat van voortdurende contemplatie verkeer, ongeacht in welke toestand ik me bevind. Als iemand die gewend is geraakt aan het evalueren van de talloze omstandigheden die pijn veroorzaken en vormen, heb ik mezelf bevrijd met de realiteit dat er bestaat geen meetsysteem waarmee de betekenis van één verkeerde keuze zeker kan worden gesteld, laat staan ​​een verstrengeling ervan.

Er is in de ogen van een mens geen meer verzwakkende oordeelskamer dan die van zijn eigen volkomen onvolmaakte geest. Ik vraag me af hoe een geest ermee kan instemmen zijn eer, macht, geluk, veiligheid en respect toe te vertrouwen aan een man met een oordeel dat zo onvolmaakt is als het mijne. De onvolkomenheden die de resultaten sieren van de keuzes die ik een leven lang heb gemaakt, maken het voor mij des te ongelooflijker dat mij nog steeds de verantwoordelijkheid wordt toevertrouwd om het gezag ervan uit te oefenen.

Als ik aan tafel zit, beladen met schuldgevoelens over hoe en waarom ik mijn potentieel verkeerd heb benut, probeer ik mezelf van deze final van schuldgevoelens te ontdoen. Dat is wat ik hoop. In werkelijkheid wordt de berg van schuldgevoelens alleen maar groter. Ondanks al mijn fouten, komt vergeving in mijn gedachten. Met de stortvloed aan verbeteringen die alleen kan voortkomen uit het overwinnen van depressies, blijft mijn geest worden toevertrouwd met additional krachten die in staat zijn mijn fysieke wereld te voorzien van verhoogde standing, rijkdom en alle toename die daarmee gepaard gaat. Gegarneerd met pittige plakjes fouten die zijn gemaakt maar waar nog niet van is geleerd, zorgt het voor een brouwsel dat even dodelijk als bedwelmend is. Bedwelmend omdat zo velen van ons merken dat we dagelijks uit die fontein drinken, internet zoals dat zou moeten, need wij zijn degenen die het maken. Wij drinken onze eigen toorn.

Ik drink het loon van schaamte voor het najagen van de snuisterijen van de mens.

Wanneer ik voor de knieën val van mijn eigen lijden, denk ik aan de pijn die daaruit voortvloeit als de enige remedie tegen dit ongeneeslijke. Het trauma onder het oppervlak van elke letter brengt allerlei soorten actie en reactie over, afhankelijk van hoe ik de woorden rangschik die zich materialiseren. Wanneer ik bijvoorbeeld een fout maak, is mijn geest zwanger van woorden. Ik vind ze verspreid over mijn strijdveld van gedachten die lijken op een file op de 405 of 285 (635 is nog niet zo slecht vergeleken met die twee!). Het fascineert mij dat een bepaalde gedachte – zorgvuldig geboren en in praktijk gebracht – zo vaak een van die verfijningen is die, wanneer er naar wordt gehandeld, een impact heeft of achterlaat dat het tegenovergestelde is van wat ervan wordt verwacht. Dit is mij zo vaak overkomen dat ik ervan overtuigd ben dat ik nog steeds geen controle heb over mijn beoogde richting. De overwinning wordt in het beste geval op schadelijke wijze uitgesteld, of in het slechtste geval dodelijk buiten bereik.

Schrijven is mijn begeleide poging om de controle terug te krijgen. In een minderheids-meerderheidsorde wordt voortdurend een compromis gesloten bij gebrek aan redelijke aanpassingen. Dat is een van de manieren waarop de geest op de achtergrond zijn werk doet, terwijl jij de hele dag doorgaat. Een gemaakte fout kan mijn grootste vijand of mijn nieuwste aanwinst zijn. Ik reageerde puur op de hoeveelheid goeds die door het optreden ervan werd verhinderd, waardoor ik mezelf naar beneden haalde. Wanneer males geen aandacht schenkt aan het onheil dat wordt veroorzaakt door gevoelens van eenzaamheid of periodes van depressie, is het zeker dat de vergissing zelf het goede zal belemmeren.

Echt leven vindt plaats als we iets creëren dat blijft bestaan. Een originele gedachte is een inspanning waar ik van geniet. Maar niets is zo gebrekkig als een schitterende geest zonder dat er actie wordt ondernomen. Actie zet de ware betekenis van de gedachte uiteen, definieert deze en overstijgt deze zelfs. Deze twee elementen samen zijn onmisbaar voor jouw geluk. Als uw idee van succes is dat u krijgt wat u wilt, moeten deze twee krachten met elkaar samenwerken. Ik heb gemerkt dat als ik ze afwisselend gebruik, de resultaten rampzalig zijn. Uniformiteit in uw beslissingen is essentieel. Dit is niet het second om uit verbrijzelde stukken te bestaan. Je moet jezelf als EEN beschouwen en je zult als EEN handelen.

Als het leven je bevecht, leer je waar je van gemaakt bent. Dit gaat over meer dan een betere jij worden. Dit gaat over bevrijd worden, zelfs van jezelf. Wij geven de wereld, en de materiële verlangens die haar bevolken, de macht om eisen te stellen aan ons hart voor het lot van onze ziel. De hebzucht brengt een nooit eindigende wervelwind van omstandigheden voort, vol obstakels die bedoeld zijn om ons onze vreugde te overtroeven.

Terwijl ik probeer in te zoomen en een systeem van mijn gedachten te analyseren, kan ik niet anders dan het mysterieuze gevoel van me afschudden dat ik door dat te doen met eerbied terugkijk op de meesterkracht waaraan ze hun leven te danken hebben. Het lijkt erop dat alles wat we doen, vooral de dingen die slecht aflopen, te danken zijn aan de overtredingen van de geest. Internet als een mooie dood. Je kent het einde, maar toch kun je niet wegkijken. Een slechte keuze, en de gevolgen die gepaard gaan met het ondernemen van actie zijn in veel opzichten precies hetzelfde.

Het second dat je iets wilt wat je niet nodig hebt, is het second waarop je leven moeilijk wordt.

Het is onmogelijk om dit leven excellent te doen. Tegenslagen en alle stoten en trappen die daarmee gepaard gaan, zijn de schijnbaar onverbeterlijke verslaafden die je neerhalen en ervoor zorgen dat je steeds weer terug wilt blijven stuiteren. Wanneer je begrip vindt in wat je verkeerd hebt gedaan, dan phrase je vooruitgestuwd. Op dat second zul je opnieuw worden geschopt en geslagen, misschien zelfs nog tougher dan voorheen. Als je bent gespreid of omvergeworpen, hangt het van het lot af of je wordt uitgeschakeld. Als en wanneer u weer bij bewustzijn komt, beslist u of u blijft liggen of weer naar boven werkt. We kunnen ons hier allemaal mee identificeren, zo is het leven.

Als je weet wat je bent, kun je zijn wie je bent.

Het is moeilijker om gelijk te krijgen dan om gelijk te krijgen verblijf rechts.

Uw problemen en de problemen die eraan blijven kleven als zand op een natte sok kunnen worden vergeleken met een opeenhoping, die na verloop van tijd zal worden weggespoeld door de spoelcyclus die uw oplossingen bieden. De hoeveelheid zeep die u krijgt om er aan de andere kant schoon uit te komen, wordt automatisch geregeld door de aandacht die u eraan besteedt vanuit uw geest. Die pure, enkelvoudige stroom van kracht die uit de fontein van jouw schepper stroomt, heeft inherent toegang tot elk antwoord op elk raadsel dat hij tegenkomt.

Maar toch, terwijl u probeert de uitkomst te beïnvloeden van alles wat u van streek maakt, zal de uniformiteit van obstakels die u belemmeren en uw gedrag beïnvloeden, dit blijven doen, en bij elke stap vechten om u van elk tijdelijk gemak te beroven. In het licht van onderzoek dat alleen de geest kan bieden, weten we dat het voorgaande waar is. We weten ook dat er geen betere probleemoplosser is dan de edelsteen tussen je oren. Ik durf te zeggen dat er geen aanspraak op uw aandacht is die buiten het bereik van uw verbeelding en uw vermogen ligt om fysiek precies te manifesteren wat u zich voorstelt.

Het is maar al te gemakkelijk voor je om te bezwijken en toe te geven. Dit is een voorbeeld van het feit dat het gemakkelijker is om op te geven dan om door te gaan. De duisternis en de negativiteit hebben een manier om je gaven in slaap te brengen – dit is een voorbeeld van hoe jij de meest schadelijke van alle belemmeringen tegen jezelf begaat – de overtuiging dat je niets meer waard bent of verdient dan een bestaan ​​dat zal zijn ondergedompeld in een langzaam kokend unhealthy van angst. Je gaat van het drinken van het loon van schaamte naar jezelf erin baden. Vergeet niet lang dat u in het bezit bent van elk doel dat u zich voorstelt, need u beschikt over de middelen waarmee het kan worden bereikt. Voor de meesten van ons komt de tragische dwaasheid voort uit ons eigen gebrek aan begrip als het gaat om het werkelijk erkennen van wat de Almachtige ons vrijwillig heeft gegeven.

JIJ wordt getest. Entice er niet in.

Omdat er geen kristallen bol is, is het onmogelijk om de verscheidenheid en de omvang van elke omstandigheid die je tegenkomt te voorzien of te definiëren. Deze uitdagingen zijn onmogelijk te tellen, en de grootte en vorm van elke beugel die bij elke uitdaging is ingebed, verschilt van die ervoor. De antwoorden die volgen, kunnen door u worden beargumenteerd, beredeneerd en uitgevoerd, zelfs zonder dat u de volledige beheersing van uw begrip heeft. In deze oneindige tijdsruimte, wanneer ik merk dat ik op drift ben in de dwaasheden en beloningen van het zijn van een verloren ziel, probeer ik altijd te onthouden dat er een les te leren valt. De geleerde rijkdom is oneindig veel waardevoller dan de verworven rijkdom. Zodra de betekenis van die openbaring mijn bewustzijn binnendringt, haalt de enorme omvang ervan die kwesties of zorgen in die ooit mijn geest volledig beheersten.

Als nieuwsgierige onderzoeker naar waarom we bestaan, geeft het feit dat ieder van ons het beheer van ons eigen leven is toevertrouwd ons een nooit eindigende mate van onbeperkte autoriteit. Afzonderlijk, als ik denk aan alle bevoegdheden die ik heb gekregen, kan ik mezelf er gemakkelijk van overtuigen dat het leven gemakkelijker zou moeten zijn. Als ik mijn optimisme naast alle redenen waarom ik iets niet kan doen, in een rechtvaardige overweging plaats, geeft mijn inspectie altijd mijn instelling weer met de overtuiging dat alles mogelijk is.

Niets magazine u het vertrouwen in uzelf onwaardig maken.

Uiteindelijk kan er geen bevredigend argument worden geformuleerd dat u uw waarde ontzegt. Uw moeilijkheid om te slagen komt niet voort uit de aard van het doel dat u probeert te overwinnen, maar veeleer uit een foutieve redenering in het aangezicht van tegenspoed, waardoor u gedwongen wordt uw toevlucht te nemen tot een meer uitvoerbaar standplaats in het leven. En als je eenmaal het praktische verhaal omarmt, is het heel moeilijk om jezelf uit de vingers van dat ondeugdelijke greepalternatief te wurmen. Het verbaast mij dat velen van ons, inclusief ikzelf, dit onszelf in de loop van de tijd keer op keer aandoen, ondanks onze diepste angsten die vol vertrouwen op de meest vervallen fundamenten rusten. Als we als gedurfd collectief onze angsten beter zouden kunnen verwaarlozen dan onze dromen, zouden we ons allemaal op een veel betere plek bevinden.

Omdat je de levende, ademende spirituele energie bent die je bent in deze baarmoeder van de tijd, is de belangrijkste observatie die je moet maken de onpraktischheid van het wantrouwen van jezelf. Ik droom graag dat je groei je in de loop van de tijd in staat zal stellen een soort evenwicht te bereiken dat zich in je wezen zal nestelen en zich in elke tak van je bestaan ​​zal vestigen. Voor zover dat haalbaar is met een ziel die zo capabel en uniek is als de jouwe, roep ik op dat er geen enkel obstakel wordt bedacht dat zich aan jou opdringt en wat je kunt overwinnen – inclusief je eigen gedachten.

Een paar afscheidsgedachten voor jou…

  • Je hebt misschien niet alles, maar houd van alles wat je wel hebt.
  • Velen zullen je niet respecteren. Velen zullen je negeren. Sommigen zullen je haten. Zorg ervoor dat uw gedachten nooit onder deze categorieën over uzelf vallen.
  • De grootste moordenaar van je dromen is niet falen. Het is je eigen twijfel aan jezelf.
  • Het is niet wat ze van je denken. Het is wat je zelf denkt.
  • Je weet pas wat een overwinning is als je de pijn van het verlies voelt.
  • Wanneer u uw valuta neemt en geld vervangt door dankbaarheid, dan ZIJN de rijkste persoon ter wereld.
Vergeving is de dochter van de tijd.

–Daniël Neef

Vind je dit bericht leuk? Wil je meer van dit soort? Reageer en abonneer je op mijn weblog. Laat me gerust weten wat je ervan vindt. U kunt mij ook bereiken by way of de onderstaande hyperlinks:

E-mail: daniel@danielcousin.com

Instagram: https://www.instagram.com/neroprince35/

Fb: https://www.fb.com/daniel.cousin.56

Twitter: https://twitter.com/1NeroPrince

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjtC_gHk8CVUCbGDniT4-JgLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here