Home Geschiktheid Vrijdagfavorieten 12.8 – De Fitnessista

Vrijdagfavorieten 12.8 – De Fitnessista

0
Vrijdagfavorieten 12.8 – De Fitnessista


Dag vrienden! Fijne zaterdag! Wat ben jij van plan dit weekend? We brengen tijd door met enkele van onze favoriete vrienden: diner en botanische tuinen, kousvullerevenement, Serveerster de musical, en dan pasta maken en avondeten. Ik hoor graag waar je mee bezig bent!

Enkele willekeurige foto’s van de week:

Voordat we ingaan op Friday Faves, een paar korte opmerkingen:

DANK U x1000000 aan degenen onder u die het formulier hebben ingevuld mijn jaarlijkse enquête. Jouw suggestions is van onschatbare waarde voor mij en het heeft mij zo enthousiast gemaakt om aan de inhoud voor 2024 te gaan werken. Deel alstublieft uw mening hier!

Je hebt nog tijd om mee te doen aan de favoriete dingen winactie van dit jaar!!

Als je een vakantie-elf wilt zijn en dit jaar enkele kinderen wilt steunen, bekijk deze hyperlink om de Keiki van Maui cadeau te doen. Dit zijn allemaal kinderen die direct getroffen zijn door de bosbranden in Maui in augustus, van wie velen hun huis en al hun bezittingen verloren. Deze pagina bevat hyperlinks naar hun Amazon-verlanglijstjes, die rechtstreeks naar de organisatie worden verzonden.

Het is tijd voor de wekelijkse vrijdagfavorietenoverzicht (alleen een beetje vertraagde plaatsing op zaterdag). Hier deel ik enkele van mijn favoriete vondsten van de week en op web. Ik hoor ook altijd graag over je favorieten, dus roep alsjeblieft iets wat je leuk vindt in de reacties hieronder.

Vrijdagfavorieten 12.8

Gezondheid, health en goede voeding:

– Ik werd uitgenodigd om les te geven op het Gas for Finals-evenement aan de Universiteit van Arizona voor het Faculty of Tremendous Arts. Het was zo’n geweldig evenement: een koffiekar, therapiehond, sapshots, snacks, een yogales en een mobiliteits- en stretchingles (dit is degene die ik heb gegeven) om studenten te helpen ontspannen tussen de finales door. Hier is de afspeellijst die ik heb gebruikt! We deden een mobiliteitsflow van 45 minuten met veel dynamische en statische rekoefeningen, plus een further lange savasana.

– Vuurcider. De bemanning en ik hebben dit afgelopen weekend op de boerenmarkt opgehaald. Ik ben al jaren een grote fan van vuurcider (vooral in deze tijd van het jaar) en nu ben ik geïnspireerd om te proberen er zelf een te maken.

Mode + schoonheid:

Ik hou van deze nieuwe NOW-producten. Ik ben altijd onder de indruk van de kwaliteit voor de prijs, met uitstekende ingrediënten. Serum is er En oogcrème is hier (gebruik code FITNESSISTA)

Deze Amazon-trui! Zo schattig en goedkoop.

(met deze broek En deze schoenen)

Hier zijn de beste cadeautips van deze week:

Deze schattige joggers

Chelsea-laarzen voor dagelijks gebruik

Dit badpak dat ik jaren geleden kocht en nog steeds dol op ben

De beste halve ritssluiting

Een geweldig cadeau voor elke dierenliefhebber

Het cadeau waar elk klein form het hele jaar plezier van zal hebben

Nog steeds mijn favoriete legging

Een perfecte kousvuller voor uw man of companion

Een Barbie-droomhuis

Dit kindersweatshirt met ruches

Je kunt mijn bekijken cadeaugids voor haar, voor hem, voor de kinderen, en gezondheids- en fitnesscadeaus. Huidverzorgingsfavorieten, tweens en minder dan $ 100 komen volgende week!

Lees, kijk, luister:

– We keken De Familieschakelaar laatst op Netflix en iedereen vond het geweldig. Het was hartverwarmend, grappig, passend voor de kleine en de perfecte hoeveelheid vakantiegevoel. Het zeker aanbevelen!

Bekijk hier de podcastaflevering van deze week!

– Ik heb Fourth Wing gelezen en hoewel het me aanvankelijk meesleepte, is het een beetje draken (kon er niets aan doen lolz)… ik probeer er doorheen te komen, omdat ik weet dat het aan het einde verder gaat.

Fijne vrijdag vrienden!

xo

Gina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here