Home Mode Lente-optimisme – INFUR MAGAZINE

Lente-optimisme – INFUR MAGAZINE

0
Lente-optimisme – INFUR MAGAZINEFENDI

Geconfronteerd met de pandemie en de noodzaak om trouw te blijven aan de droom, hebben ontwerpers voor het SS21-seizoen bontcollecties gecreëerd die de zintuigen zullen prikkelen, ons optimisme zullen doen herleven en als inspiratiebron zullen dienen in deze nieuwe realiteit.


Deze tijden vragen om een ​​ontsnapping aan de realiteit en ontwerpers bieden dit zeker in overvloed aan!FENDI


FENDI

De voorjaarscollecties van dit jaar worden opnieuw gedomineerd door pastelkleuren: koel lavendel, karamelroze en ijsblauw, die allemaal lijken op een heerlijk verfrissende sorbet, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor het warmste seizoen van het jaar!


DENNIS BASSO


DENNIS BASSO


DENNIS BASSO

Bontjassen, jacks, vesten en accessoires complementeren al uw outfits… een verleiding die u eenvoudigweg niet kunt weerstaan! De zomer is immers niet overal hetzelfde en de grenzen tussen de seizoenen zijn niet meer zo scherp als vroeger.


BLUMARIJN


BLUMARIJN


BLUMARIJN


BLUMARIJN

Heat weer vraagt ​​om consolation en stijl, dus als je op zoek bent naar een gevoel van absolute vernieuwing, zoek dan niet verder dan de uitzonderlijk elegante ontwerpen van Fendi, Dennis Basso, Blumarijn, Dominnico en anderen.


DOMINNICO

Deze tijden vragen om een ​​ontsnapping aan de realiteit en ontwerpers bieden dit zeker in overvloed aan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here