Home Domotica Ideas om thuis energie te besparen

Ideas om thuis energie te besparen

0
Ideas om thuis energie te besparen


Tijdens het hoogseizoen kunt u zich zorgen maken over uw energierekening. Gebruik SmartThings Power om uw energieverbruik in realtime te controleren en uw facturen te verlagen.

Maak je geen zorgen over je elektriciteitsrekening

Met SmartThings Power (AI Power Mode) kunt u het energieverbruik van uw huishoudelijke apparaten verstandig beheren. De AI controleert het energieverbruik van airconditioners en andere huishoudelijke apparaten in de energiebesparende modus voordat het doel wordt bereikt. U hoeft zich nu geen zorgen meer te maken over uw energierekening.

Voorkom onnodig energieverbruik

Niets is erger dan betalen voor energie die je niet daadwerkelijk gebruikt. Het is ook niet milieuvriendelijk. Probeer (Energiebeheer tijdens afwezigheid) in SmartThings Power in te schakelen. Het waarschuwt u om onnodig energieverbruik te voorkomen terwijl u weg bent.

Beheer gemakkelijk over het hoofd geziene apparaten in één oogopslag

Beheer zelfs kleine apparaten die vaak thuis worden gebruikt maar gemakkelijk over het hoofd worden gezien, zoals haardrogers, ventilatoren en strijkijzers, met Sensible Plugs. U kunt energie beheren door het realtime gebruik van producten die zijn aangesloten op Sensible Plugs en de gebruikstijd op te geven. Hiermee kan elk apparaat energie besparen met SmartThings.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here