Home Cultuur Vaderdagcadeau-ideeën voor elk prijsniveau

Vaderdagcadeau-ideeën voor elk prijsniveau

0
Vaderdagcadeau-ideeën voor elk prijsniveau


Zomeravonden met de jongens – we gingen laatst fietsen en skateboarden en lieten de kinderen laat opblijven. Juni vliegt voorbij en ik denk: oh man, Vaderdag staat voor de deur.

Ik vond een aantal Vaderdagcadeaus terwijl ik probeerde te brainstormen over cadeau-ideeën voor Cody, dus ik heb een aantal van mijn favorieten van Amazon samengesteld, een aantal van mijn favoriete cadeau-ideeën die de moeite waard zijn, en vroeg Cody ook wat er dit jaar op zijn Vaderdag-verlanglijst staat – er zijn opties in alle prijsklassen, zodat je iets kunt vinden dat previous bij het finances van jouw form of dat van je kinderen, en dingen die hij zal gebruiken en waar hij enthousiast over zal zijn.

Laat het me weten als jullie dit jaar ideeën hebben voor Vaderdag waar jullie enthousiast over zijn! Hoe meer inspiratie, hoe beter, toch? 🥰

NIKE-LOGO SHORTS
BASKETBAL SNEAKERS
ONBEPERKT POPCORN NAVUL EMMER (minder dan $ 25)
NIKE DUNKS
GEGRAVEERDE ARMBAND
GEGRAVEERDE HONDENMARKET KETTING

De eerste op Cody’s vaderdagverlanglijstje dit jaar was een nieuw paar basketbalschoenen, omdat hij er zoveel gebruik van maakt. Hij geeft de voorkeur aan de lagere sneakers, dus deze vond hij leuk Lebron 19 Lage schoenen – hou van de feloranje kleur, maar ze zijn ook verkrijgbaar in het zwart. Ik hield ook van dit paar als je S/O of vader van een hogere sneaker houdt. Cody draagt deze Scott Bros-armband elke dag wilde hij iets gegraveerd hebben met de initialen van de kinderen en hij kreeg dit strik armband al, dus ik wilde hem iets anders geven en uiteindelijk vond ik dit gegraveerd dogtag-ketting. Tremendous minimalistisch en gemakkelijk bij alles te dragen, dus ik denk dat het weer een kledingstuk wordt dat hij dagelijks draagt. Cody wilde ook deze eindeloze bioscoop popcorn emmer met free of charge vullingen (minder dan $ 25) in zijn favoriete theater, omdat we graag naar de movie gaan. Dit is zo’n eenvoudig en schattig cadeau-idee dat elke vader zal waarderen! Als laatste wilde Cody er een paar Nike Dunks omdat hij het leuk vindt om de kinderen bij die van hen te matchen 🙂 en aangezien hij in Nike-shorts leeft, heeft hij ook een trace gegeven voor een nieuw paar. 😏

RAY BANS ZONNEBRIL
ASGEKLEURD SWEATSHIRT (minder dan $ 15)
KRACHTWASSER (in de uitverkoop – 25+% korting)
FOTOLIJST (minder dan $ 40)
WOLK DIA’S (minder dan $ 25)
ELEKTRISCH SCHEERAPPARAAT
OPKLAPBARE LADDER
DOLCE & GABANNA KEULEN (in de uitverkoop 45% korting)
OVERHEMD MET KNOPEN (minder dan $ 20)

Ik wilde een Amazon-cadeaugids samenstellen met enkele van Cody’s beproefde favorieten van voorgaande jaren, evenals enkele betaalbare cadeau-ideeën die voor elk finances geschikt zijn. Dit inklapbare ladder heeft veel goede recensies en is handiger op te bergen dan een gewone ladder. Dit ook hogedrukreiniger (momenteel te koop met 27% korting) waarvan Cody een ton heeft gebruikt sinds hij hem kreeg. Ik weet dat we dit met Moederdag hebben besproken en dat we het hebben over het krijgen van luxe apparaten of huishoudelijke artikelen, haha, dus ik heb het met Cody afgesproken en hij was het ermee eens dat hij beide graag had willen krijgen voor Vaderdagcadeaus. Voor betaalbare, door papa’s goedgekeurde cadeaus deze wolken glijden (minder dan $ 25) zijn een geweldige optie! Cody houdt web zoveel van hem als ik van de mijne, en we dragen ze allebei heel veel. Ook hiermee kun je niet fout gaan sweatshirt – Het wordt geleverd in een heleboel kleuren. We dragen allebei de XL in asgrijs en delen hem) – hij is ZO comfortabel en minder dan $ 15!

PIZZA OVEN
RETRO TOETSENBORD
DRIJVEND GOLFGRAS
ESSENTIALS SWEATSHIRT (onder $ 100)
ZONNEBRIL
TOM FORD KEULEN
PICKLEBALL-SET (minder dan $ 100)
GELUIDSCANCEERENDE HOOFDTELEFOONS
BLENDER & HYDRATIESET
HANDGEHOUDEN MASSAGEPISTOOL

Ik heb ook een aantal leuke cadeau-ideeën voor Vaderdag uitgezocht. Ik hield van het idee van een pizza oven voor in de achtertuin – zou een leuke activiteit voor de kinderen zijn om samen met Cody te doen. Ik ben ook geobsedeerd door het idee van dit drijvende golfgras! We golfen niet echt, maar ik heb het gevoel dat de echtgenoten van al mijn vrienden dat doen, en ook al weten we niet echt wat we doen, ik zag ons urenlang plezier beleven door hiermee competitief te worden bij het zwembad of het meer. Omdat Cody elke dag graag traint, vond ik deze gadgets leuk handmassagepistool voor spierpijn en zo blender en hydratatieset zijn excellent omdat hij er altijd direct daarna een eiwitshake van maakt. Deze ook zonnebril en dit Sweatshirt van het merk Necessities (minder dan $ 100) maak ook zulke leuke cadeaus!

Ik deel nog een paar Vaderdagcadeau-ideeën voor elk prijspunt hieronder – voeg gerust meer ideeën toe in de reacties!


XX, Christine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here