Home Geschiktheid Hoe u uw doelen kunt bereiken tijdens de feestdagen

Hoe u uw doelen kunt bereiken tijdens de feestdagen

0
Hoe u uw doelen kunt bereiken tijdens de feestdagen


Het is de mooiste tijd van het jaar! Maar al die leuke feestdagen brengen ook een beetje chaos met zich mee, waardoor je je overweldigd voelt en moeite hebt om op koers te blijven met je doelen.

Geen stress – ik heb je gedekt! Ik ga het je gemakkelijk maken om niet alleen te voorkomen dat je tijdens de feestdagen aankomt, maar je ook helpen te zien resultaten tegen Kerstmis!

Of u nu thuis bent of onderweg bent om familie te bezoeken, hier volgen enkele snelle en effectieve suggestions om u te helpen actief en gefocust op uw doelen te blijven.

Omarm Quickies:

Tijdens de feestdagen is tijd ALLES en niets kan u meer tijd besparen dan een snelle intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT). Ik vind het geweldig dat ze alleen nemen 15-20 minuten en ik heb er heel veel in mijn MOVE-app om te proberen!

Deze trainingen verbranden calorieën en zorgen ervoor dat uw stofwisseling op gang blijft, zelfs nadat u klaar bent met trainen. En aangezien je normaal gesproken geen spullen nodig hebt, kun je ze thuis doen, of in een klein hoekje van je hotelkamer als je onderweg bent.

Samen bewegen:

Het lijkt misschien moeilijk om zelfs maar 15 minuten in de tijd te stoppen als je tijd doorbrengt met familie en vrienden, maar je hoeft de een niet voor de ander op te offeren.

Probeer een gezinswandeling, een middagje schaatsen of iets anders te plannen dat jullie allemaal in beweging brengt!

Misschien is het niet je volledige exercise, maar je blijft tenminste actief en hebt samen plezier!

JIJ Tijd:

Tijdens de feestdagen kunnen onze schema’s behoorlijk chaotisch worden en je het gevoel geven dat je geen tijd meer voor jezelf hebt!

Maak er een punt van om elke dag uw trainingen en zelfzorg in te plannen. Ook al zijn het 20 minuten, je hebt deze tijd nu meer dan ooit nodig voor je mentale en fysieke gezondheid!

Reserveer tijd in uw agenda en behandel het als een afspraak. Als het belangrijk voor je is, zul je er de tijd voor vinden en geloof me, in januari zul je jezelf dankbaar zijn.

Zoete ruilen:

U hoeft uw favoriete vakantietraktaties niet op te offeren om resultaten te zien, maar u moet wel een paar aanpassingen maken.

Ruil zoete lekkernijen in voor gezondere alternatieven je zult je er goed bij voelen!

Ik heb meer dan 30 geweldige recepten in mijn Overlevingsgids voor de feestdagen je zult er zoveel van houden dat je de oude dingen niet eens zult missen.

Met slechts een paar eenvoudige aanpassingen aan uw routine kunt u absoluut op het goede spoor blijven, resultaten zien en genieten van al het goede tijdens de vakantie!

En als je de BESTE manier wilt om je doelen deze feestdagen te verwezenlijken, zorg er dan voor dat je lid wordt van mijn 21-daagse vakantie-overlevingsuitdaging.

Wat kun je verwachten:

🎄Gezonde vakantierecepten + weekmenu’s

🎄Dagelijkse HSC-trainingen in mijn MOVE-app die je OVERAL in 30 minuten kunt doen

🎄Mini-cardiotrainingen met vakantiethema

🎄Feestelijke vakantieroutinebouwers + afdrukbaar

🎄Wekelijkse dagboekprompts om u te helpen ontstressen + GENIET van het seizoen.

🎄Persoonlijke LIVE teaching + verantwoordelijkheid met mij en de @teamlsf-gemeenschap

🎄Belachelijke hoeveelheden plezier!