Home Geschiktheid Fitnessuitverkoop nieuwjaar (2024)

Fitnessuitverkoop nieuwjaar (2024)

0
Fitnessuitverkoop nieuwjaar (2024)


We ontvangen free of charge producten en ontvangen commissies by way of onze hyperlinks. Zien onthullingen pagina.

In vorm komen en gezonder eten staat bij veel mensen bovenaan de lijst met goede voornemens voor het nieuwe jaar. Zelfs als je al consequent traint en een gedegen voedingsplan volgt, kan het nieuwe jaar een uitstekend second zijn om nieuwe fitnessdoelen te stellen of een nieuw programma te proberen. Om u te helpen uw gezondheids- en welzijnsreis voor 2024 een vliegende begin te geven, hebben we een lijst samengesteld met de beste fitnessverkopen voor het nieuwe jaar.

We zullen deze pagina regelmatig bijwerken naarmate we meer informatie verzamelen over de nieuwjaarsuitverkoop, dus zorg ervoor dat u er een bladwijzer voor maakt en kom regelmatig terug, zodat u geen enkele aanbieding mist.

Uitgelichte nieuwjaarsfitnessverkopen van 2024


NoordseTrack

Vorig jaar bood NordicTrack kortingen tot $ 500 op cardio-apparatuur

Ontvang een deal


Tonaal

Vorig jaar bood Tonal een free of charge proefperiode van 90 dagen aan bij alle aankopen tot eind januari. Als het je niet bevalt, kun je het retourneren voor een volledige terugbetaling.

Ontvang een deal

Beste nieuwjaarsverkopen op cardioapparatuur

Het nieuwe jaar is een populaire tijd om de beste cardio-apparaten, omdat veel mensen graag gezonde gewoonten willen beginnen of herstellen. Gelukkig maken merken van cardioapparatuur het gemakkelijker voor uw portemonnee door aanzienlijke besparingen aan te bieden op roeiers, crosstrainers, loopbanden, hometrainers en meer.

 • Aviron: Vorig jaar bood Aviron $ 300 korting op de Impression- en Robust Sequence-roeiers voor abonnees
 • CAROL-fiets: De CAROL Bike kreeg vorig jaar $ 250 korting tijdens Nieuwjaar
 • Echelon: Vorig jaar bood Echelon tot 20% korting op alle aangesloten en krachttrainingsapparatuur plus free of charge verzending
 • Horizon-fitness: Voor nieuwjaar 2023 bood Horizon enorme besparingen tot wel $ 1.000 op cardio-apparatuur
 • Hydrow: Tot en met 9 januari 2023 waren roeiers en roeierpakketten tot $ 300 korting, en Hydrow bood free of charge standaardlevering aan
 • Life Health: Kracht- en cardioapparatuur waren vorig jaar tot 50% afgeprijsd
 • NoordseTrack: De deal van vorig jaar bedroeg maximaal $ 500 korting op cardioapparatuur
 • Schwinn: Vorig jaar konden kopers tot $ 200 besparen en free of charge verzending krijgen op alle hometrainers
 • Zool: Bepaalde loopbanden zijn vorig jaar afgeprijsd
Een atleet die op de NordicTrack X22i loopband loopt
Het personeel van Breaking Muscle is dol op de vele functies die beschikbaar zijn op de NordicTrack X22i loopband.

Beste nieuwjaarsverkopen op krachtapparatuur

Opgewonden om wat zware gewichten te tillen en PR’s te vestigen in het nieuwe jaar? Bekijk hieronder de aanbiedingen van enkele van onze favoriete merken krachtapparatuur.

 • Klokken van staal: Vorig jaar waren er tot 40% korting op geselecteerde artikelen op de web site van Bells of Metal
 • Forceer de VS: Vorig jaar konden klanten bij elke MyRack-aankoop een free of charge halter ontvangen op modellen uit de X-serie of een free of charge diphandvatbevestiging
 • Randsport: In 2023 bood Fringe Sport 5% korting op alle aankopen van 26 december tot en met 2 januari en 10% korting op alle sportschoolpakketten vanaf 2 januari
 • PRx-prestaties: Het merk bood vorig jaar 10% korting op bestellingen van $ 1.750 of meer
 • REP-fitness: Vorig jaar bood REP aanbiedingen voor geselecteerde objects, en we hopen dit jaar hetzelfde te zien. Bovendien kunt u altijd een kijkje nemen bij ons REP Health kortingscodepagina voor meer manieren om te besparen.
 • Rogue-fitness: Om 2023 in te luiden, bood Rogue dagelijkse offers, HUNDO-prijzen, free of charge verzending en meer aan
 • Titan-fitness: Vorig jaar zagen we meerdere flash-deals, waaronder tot $ 200 korting op krachttrainingsapparatuur
Een mannelijke atleet die zich klaarmaakt om halterbankdrukken te doen op de REP Fitness AB-5200 2.0
We zijn grote followers van de halterbanken van REP Health, waaronder de hier afgebeelde AB-5200 2.0.

Beste nieuwjaarsverkopen op Sensible Dwelling-gymapparatuur

Slimme fitnessapparatuur voor thuis kan een geweldige oplossing zijn voor mensen met beperkte ruimte, omdat het je toegang geeft tot functies zoals het automatisch aanpassen van gewichten in één compact apparaat. Maar het kan zelfs duurder zijn dan een topklasse halter en squat rack gecombineerd, dus wachten op een goede vakantie-uitverkoop is meestal de moeite waard.

 • Tonaal: Vorig jaar kon je Tonal tot en met 31 januari 90 dagen free of charge uitproberen. Als u niet tevreden bent, kunt u het binnen 90 dagen na installatie retourneren en een volledige terugbetaling krijgen.

Beste nieuwjaarsverkopen over supplementen en voeding

Een gezonde levensstijl vereist niet alleen consistente lichaamsbeweging. Een goed dieet is ook essentieel, of u nu wilt afvallen of spieren wilt opbouwen. Producten zoals eiwitpoeder kunnen bij beide doelen helpen, en we hebben de beste nieuwjaarsdeals samengesteld voor supplementen van de merken die we het meest vertrouwen.

 • Kaged: Vorig jaar is dit merk dat mijn maakt favoriete pre-workout aangeboden 20% korting tot en met 31 januari met de code NEWME20
 • Mijnproteïne: Vorig jaar bood Myproteïne 50% korting op honderden artikelen en 30% korting op alle andere met de code SAVE30
Een vrouw giet een bolletje Kaged Pre-Kaged Sport in een waterfles
Neem Kaged Pre-Kaged Sport pre-workout voordat u gaat trainen in de Breaking Muscle-testfaciliteit

Beste nieuwjaarsuitverkoop voor fitnesskleding

Ik leef vrijwel in leggings en trainingskleding, dus ik ben altijd op zoek naar kortingen op gymkleding. We wachten nog steeds op de uitverkoop voor 2024, maar hier zijn de offers die we vorig jaar zagen voor een aantal populaire kledingmerken.

 • Adidas: Adidas bood vorig jaar tot 60% korting op kleding, schoenen en accessoires
 • Colombia: Selecteer objects waren vorig jaar tot 60% korting
 • Fabletiek: Vorig jaar konden nieuwe VIP-leden 70% korting krijgen op alles
 • lululemon: Dit populaire fitness- en lifestylekledingmerk voor heren en dames bood vorig jaar kortingen op shorts, leggings en nog veel meer
 • Nike: Vorig jaar konden consumers met de code CHEERS 20% further korting krijgen op geselecteerde uitverkoopstijlen
 • Reebok: Reebok hield vorig jaar een eindejaarsuitverkoop waarbij je 50% further korting kon krijgen met de code EOSS

Hoe u de beste fitnessverkopen voor het nieuwe jaar kunt vinden

Denk na over uw must-have-functies en stel een price range in

Ik weet uit persoonlijke ervaring hoe gemakkelijk het is om een ​​groot deel van het geld aan trainingsapparatuur te besteden. Ik zou zeggen dat investeren in objects die je gezondheid en welzijn kunnen verbeteren de moeite waard is, maar ik erken ook het belang van geld besparen.

Door in de weken voorafgaand aan Nieuwjaarsdag wat onderzoek te doen, krijg je een goed beeld van hoeveel verschillende fitnessapparatuur kost en wat je voor de prijs krijgt. U kunt bijvoorbeeld voor meer dan $ 2.000 een roeimachine kopen met een touchscreen-monitor en de mogelijkheid om reduce te streamen. Of je kunt voor minder dan $ 500 een mannequin kopen met een eenvoudig scherm dat een paar basisprestatiestatistieken bijhoudt.

Zodra u de functies heeft geïdentificeerd die voor u het belangrijkst zijn, kunt u beslissen hoeveel u bereid bent uit te geven om alles te krijgen wat u nodig heeft in het door u gewenste apparaat. Zorg er wel voor dat u zich aan uw price range houdt! En als u moeite heeft om apparatuur in uw prijsklasse te vinden, bekijk dan onze gids over de beste price range fitnessapparatuur voor thuis.

Controleer de prijsgeschiedenis

Als iemand die van winkelen houdt, ben ik bekend geraakt met de (soms duistere) verkooptechnieken van verschillende retailers. Ze verhogen de prijzen van hun artikelen vlak voor de feestdagen en bieden vervolgens kortingen op de hogere prijs. Onwetende kopers realiseren zich misschien niet eens dat dit gebeurt en denken dat ze een goede deal krijgen. In werkelijkheid betalen ze in wezen de oorspronkelijke prijs.

Ik raad aan om instruments te gebruiken zoals Karma om de prijsgeschiedenis van uw gewenste fitnessapparatuur op te zoeken. Voor producten die op Amazon worden verkocht, Kameelkameelkameel is een goede hulpbron.

Lees klantrecensies

Naast het controleren van de prijsgeschiedenis van de gewenste apparatuur, raad ik aan om recensies te lezen – indien mogelijk op meerdere plaatsen. Sommige bedrijven verbergen negatieve recensies op hun web sites, zodat u de algemene klachten over een bepaald artikel pas te weten kunt komen als u verschillende bronnen raadpleegt.

Bij Breaking Muscle is het onze taak om fitnessproducten te beoordelen, en we schrikken er niet voor terug om te wijzen op de voor- en nadelen van de producten die we testen. Om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing voor uw behoeften, hebben we verschillende handleidingen samengesteld over de beste thuisgymnastiekapparatuur:

Lees de kleine lettertjes

Wanneer u mogelijk duizenden {dollars} uitgeeft aan een groot fitnessapparaat, wilt u er zeker van zijn dat uw geld niet wordt verspild als er iets mis mee is of als u het niet leuk vindt. Lees meer over zaken als:

 • Het retourbeleid van het bedrijf
 • Of er wel of niet een free of charge proefperiode is
 • Hoe lang de garantie duurt en wat deze dekt
 • Of u het artikel wel of niet kunt financieren

Veelgestelde vragen

Zijn er in januari gewichten in de aanbieding?

Gewichten zijn meestal in januari in de uitverkoop. In het verleden hebben we halters, dumbbells, kettlebells en andere krachttrainingsapparatuur met kortingen gezien van merken als Rogue, REP Health en Titan Health.

Welke fitnessapparatuur is er te koop voor nieuwjaar?

Voor oud en nieuw kun je allerlei soorten fitnessapparatuur uitverkopen, waaronder dumbbells, halters, kettlebells, squatrekken, halterbanken, loopbanden, hometrainers en meer. Je zou ook kortingen moeten kunnen vinden op kleinere objects zoals smartwatches, waterflessen, yogamatten en meer.

Is nieuwjaar een goed second om fitnessapparatuur te kopen?

In onze ervaring is Black Friday (gevolgd door Cyber ​​Monday) altijd het beste second om fitnessapparatuur te kopen. Maar merken weten ook dat veel mensen fitnessvoornemens maken voor het nieuwe jaar, en nieuwjaar kan een ideaal second zijn om geld te besparen op een loopband, roeimachine, hometrainer en andere fitnessapparatuur voor thuis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here