Home Gezondheid De griezelige intensiteit van Adam Driver op ‘Saturday Evening Reside’

De griezelige intensiteit van Adam Driver op ‘Saturday Evening Reside’

0
De griezelige intensiteit van Adam Driver op ‘Saturday Evening Reside’


De acteur bood een eigenzinnig tegengif voor het zachte winterse gejuich.

Bowen Yang en Adam Driver lachen
Will Heath / NBC

Wanneer deze week Zaterdagavond reside gastheer, Adam Driver, legde het uit in zijn openingsmonoloog dat hij een “zeer diepe en persoonlijke relatie met de Kerstman” had, was het vrij duidelijk dat wat er zou volgen niet jouw typische kerstsfeer zou zijn.

De voor een Oscar genomineerde acteur ging achter een piano zitten, demonstreerde dat hij die echt kon bespelen en begon toen zijn verlanglijstje naar de vrolijke man op de Noordpool te blaffen. Een van zijn wensen voor Kerstmis: “Een van die gigantische metalen Tesla-trucks” die “excellent zou passen bij (zijn) piepkleine micropenis.” Hij onthulde ook dat hij graag zou willen dat mensen niet langer op straat naar hem toe komen en zeggen dat hij Han Solo heeft vermoord, gezien zijn rol als Kylo Ren in de laatste Star Wars trilogie. ‘Ik heb Han Solo niet vermoord’, zei hij. ‘Wakeness heeft Han Solo gedood.’

Gedurende de hele aflevering bleef Driver dit soort verwrongen versie van de seizoensgroeten uitbrengen. Zelfs als hij geen versie van zichzelf speelde, stortte hij zich in karakters die chagrijnig en koppig waren en, eerlijk gezegd, gewoon raar. Terwijl enkele geprezen acteurs opduiken SNL Om te bewijzen dat ze maf kunnen zijn, gebruikt Driver, die voor de vierde keer gastheer was, zijn natuurlijke intensiteit om te lachen vanwege hoe serieus hij is. Ik denk niet dat de echte Adam Driver, die de hoofdrol speelt als Enzo Ferrari in Michael Mann’s Ferrari dit jaar is hij werkelijk verontrust over ‘wakkerheid’ of al dat onzekere over de grootte van zijn geslachtsdelen, maar hij speelde op overtuigende wijze de rol van Adam Driver als een reactionair die geloofde dat de Kerstman hem met deze problemen kon helpen.

Als acteur staat Driver bekend om zijn meest ernstige en vaak eigenzinnige toewijding aan zijn vak. Een 2019 New Yorker profiel beschreef hoe hij, toen hij aan Juilliard studeerde, elke dag acht kilometer naar faculty rende en als lunch een hele kip at. Een van zijn bekendste gebaren op het scherm is tegen een muur slaan in de movie Huwelijksverhaal tijdens een ruzie. Dit zou hem schijnbaar een vreemde match maken SNL, maar zoals hij in zijn vele optredens heeft bewezen, is hij eigenlijk een uitstekende match voor sketchcomedy, deels omdat hij weigert het materiaal als minder te behandelen dan zijn andere werk. Hij zou het domste kunnen doen wat je je maar kunt voorstellen, maar hij zou nog steeds een stenen gezicht hebben.

Dit was vooral merkbaar in een aflevering die naar Kerstmis leidde, waar een aantal sketches gingen over de bezadigde tradities die rond deze tijd van het jaar voorkomen. Neem bijvoorbeeld het voorgeplakte stukje “Oude vrienden.” Mikey Day en Chloe Fineman speelden een man en zijn vrouw die tijdens de vakantie zijn ouders bezochten. In zijn kinderkamer maakte ze een opmerking over een foto van hem als form met een voormalige vriend. Het personage van Day besloot contact op te nemen met de metgezel, Keith, gespeeld door Driver. In eerste instantie leek de interactie leuk, maar toen bleek dat Keith een zedendelinquent en voormalig conciërge van de spermabank was geworden, die de monsters verving door zijn eigen sperma, en wiens misdaden het onderwerp waren van een Netflix-documentaire. Driver speelde Keith vakkundig als een trieste zak wiens eenzaamheid internet overeenkwam met zijn dreiging. Terwijl Day twijfelde tussen medelijden met Keith en geschokt zijn, deden wij dat ook.

Dat vermogen om een ​​bron van woede huge te houden kwam ook naar voren in een sketch waarin Driver een besnorde man speelde die eten op tafel zette voor een feestelijke bijeenkomst terwijl hij ‘piep piep’ zei, alsof hij een kleine auto was. Zijn vriendelijkheid werd op de proef gesteld door een andere man (Andrew Dismukes) met hetzelfde gezichtshaar, die ook de neiging had om “piep piep” te zeggen terwijl hij zijn gerecht neerzette. Ze bereikten een deadlock waarin ze allebei tegelijkertijd ‘piep piep’ zeiden, en je kon echt geloven, ondanks de zachtheid van zijn stem, dat Driver misschien tot geweld was overgegaan als Dismukes niet had toegegeven.

Toch kwam de triomf van Drivers toewijding wellicht op een second dat elk kerstthema mijdde. Driver speelde een griezelige child met volledige beheersing van de woordenschat tijdens zijn eerste vliegtuigrit en weigerde zijn toewijding te laten wegnemen door het feit dat hij poppenarmen had. Zijn geschreeuw was krachtig, en zijn gezicht toen hij in zijn luier poepte was een meesterlijk vertoon van concentratie.

Je hoeft geen geweldige acteur te zijn om een ​​geweldige te zijn SNL gastheer, maar Adam Driver is beide omdat hij het drama in absurditeit ziet. De feestdagen zijn een absurde tijd van het jaar. Driver bood echter een dosis griezeligheid aan als welkom tegengif voor de sacharine-feestelijkheid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here